header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Travel Management Software zal 20,1 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 10,50% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 16, 2024 11:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Travel Management Software Market BY Component, Deployment, Industry, Application – Global Forecast to 2032, Market to Capture a CAGR of 10.50% Between 2023 and 2032 While Touching Approximately USD 20.1 Billion by 2032-End – Report by Market Research Future (MRFR)

Travel Management Software (TMS) is een cruciaal hulpmiddel voor bedrijven om hun zakenreislogistiek efficiënt af te handelen. Deze software biedt een allesomvattende oplossing voor het overzien van verschillende facetten van reizen, waaronder het boeken van vluchten, hotels en huurauto’s en het beheren van uitgaven. Door gebruik te maken van TMS kunnen bedrijven hun reisuitgaven optimaliseren, het reisboekingsproces vereenvoudigen en ervoor zorgen dat ze zich houden aan het interne beleid en de externe regelgeving.

Hoewel Travel Management Software voornamelijk wordt gebruikt in de zakenreissector, is het geschikt voor bedrijven van verschillende groottes, van kleine ondernemingen tot grote bedrijven. Naast zakelijk gebruik maakt de reis- en toerismebranche ook gebruik van TMS om het beheer van reisarrangementen voor toeristen en vakantiegangers te vergemakkelijken.

Belangrijkste spelers:

  • APPRICITY Corporation
  • ARIETT
  • BASWARE
  • DATABASIC
  • Kosten 8
  • FRAEDOM
  • Oracle
  • NetSuite
  • SKYJUNXION
  • TRIPPEO Technologieën
  • INSPERITY
  • INTERPIX
  • Eenheid 4
  • NEXONIA
  • Paychex

Klik hier om een voorbeeld van het Premium Report te ontvangen

Reikwijdte van het rapport Travel Management Software Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 20,1 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

10.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Markt Segmentatie:

Naar component – De component in de markt omvat oplossingen en diensten

Inzet – De inzet in de markt omvat On-Premise en On-Cloud

Per sector – De markt bestaat uit productie, transport, detailhandel, logistiek, gezondheidszorg en energie

EindgebruikerDe markt bestaat uit internet, mobiele toepassingen en computersystemen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Drivers:

De markt voor software voor reisbeheer groeit aanzienlijk als gevolg van verschillende invloedrijke factoren. Ten eerste wordt de markt gestimuleerd door het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde oplossingen, die meer flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit bieden in vergelijking met on-premise alternatieven. Ten tweede wordt de markt gedreven door de stijgende vraag naar geïntegreerde reis- en onkostenbeheeroplossingen. Deze geïntegreerde oplossingen spelen een cruciale rol in het stroomlijnen van reis- en onkostenbeheerprocessen voor bedrijven, wat leidt tot lagere administratieve kosten en een verbeterde algehele efficiëntie. Tot slot groeit de markt ook door de grotere nadruk op compliance en risicobeheer. Software voor reisbeheer blijkt een hulpmiddel te zijn om bedrijven te helpen hun reisbeleid te handhaven en naleving van regelgeving en zorgplichtverplichtingen te garanderen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Travel Management Software Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/travel-management-software-market-5181

Regionaal inzicht

De markt voor reisbeheersoftware wordt gedomineerd door Noord-Amerika, voornamelijk door de sterke aanwezigheid van grote spelers in de sector zoals SAP Concur, Oracle en Expedia in de regio. De hoge prevalentie van cloud-gebaseerde oplossingen, die bekend staan om hun verbeterde flexibiliteit en schaalbaarheid in vergelijking met on-premise alternatieven, draagt bij aan het leiderschap van de regio. Bovendien vergemakkelijkt het geavanceerde digitaliseringsniveau van Noord-Amerika de naadloze integratie van software voor reisbeheer in bedrijven.

In Europa wordt een aanzienlijke groei verwacht in de markt voor travelmanagementsoftware, gestimuleerd door de strenge regelgeving die compliance en zorgplicht benadrukt. De Europese Unie heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid en het welzijn van werknemers tijdens zakenreizen te garanderen, waardoor het gebruik van travel management software toeneemt. Bovendien is de groeiende toewijding van de regio aan duurzaamheid en de vermindering van de ecologische voetafdruk een extra katalysator voor de wijdverspreide adoptie van travel management software.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mixed-reality-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/operational-technology-security-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-application-testing-services-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/facility-management-services-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-licensing-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/flow-computer-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ss7-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-outsourcing-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Travel Management Software Market,Travel Management Software Market Share,Travel Management Software Market Size,Travel Management Software Market Trends,Travel Management Software Market Growth,Travel Management Software Market Insights