header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Process Spectroscopy Market zal tegen 2032 naar verwachting 38,53 miljard USD bereiken, met een CAGR van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jan 16, 2024 1:00 PM ET

De markt voor processpectroscopie zal waarschijnlijk wereldwijd een aanzienlijke groei van de inkomsten laten zien. De toenemende vraag naar kwaliteitscontrole en procesoptimalisatie in verschillende industrieën zou de marktvraag stimuleren. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de waarde van de wereldwijde processpectroscopiemarkt escaleren van USD 20,1 miljard in 2022 tot USD 38,53 miljard in 2032, met een groei van 7,50% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de processpectroscopiemarkt zijn onder andere

  • Shimadzu Corporation
  • ABB Ltd.
  • Agilent Technologies, Inc.
  • Bruker Corporation
  • Sartorius AG
  • Laboratorium Kett Electric
  • Horiba Limited
  • Buchi Labortechnik AG
  • Danaher Corporation
  • Foss A/S, onder andere.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12336

De toenemende investeringen in technologieontwikkeling en de stijgende vraag in de chemische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie & stimuleren de groei van de markt. Daarnaast stimuleren toenemende productlanceringen met innovatieve en gebruiksvriendelijke technologieën de marktomvang. Door de toenemende uitgaven voor wetenschappelijk onderzoek zal de markt naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken.

Processpectroscopie speelt een cruciale rol bij de productie van geneesmiddelen, milieubewaking en mijnbouw, het verbeteren van de efficiëntie van de kwaliteitscontrole, het handhaven van de naleving van regelgeving en het ondersteunen van onderzoeksinspanningen in verschillende industrieën. Wetenschappers hebben geavanceerde spectroscopische technieken nodig voor de nauwkeurige en snelle analyse van verbindingen. Vooral op raffinaderijen en petrochemische locaties hebben bedrijven behoefte aan efficiënte metingen van verschillende stromen in ruwe omgevingen.

Wereldwijde Processpectroscopie Markt – Segmenten

Het technologiesegment is onderverdeeld in NIR, FT-IR en Raman. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in polymeren, olie & gas, farmaceutica, voeding, landbouw, chemicaliën en andere. Per regio is de processpectroscopiemarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12336

Wereldwijde Processpectroscopie Markt – Geografische Analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor processpectroscopie. De voortdurende groei in infrastructurele ontwikkelingen in de regio is de drijvende kracht achter de marktgroei. De toenemende toepassing van geavanceerde technologieën, de toegenomen O&O-activiteiten en de focus op het verbeteren van productieprocessen in de verschillende industrieën, met name de chemische en farmaceutische industrie, stimuleren de groei van de processpectroscopiemarkt. Daarnaast ondersteunen de sterke aanwezigheid van grote marktspelers en de & ontwikkelde hightechinfrastructuur de marktaandelen van de regio op het gebied van processpectroscopie.

APAC is een andere belangrijke markt voor processpectroscopen. De toenemende toepassing van processpectroscopie in snelgroeiende industrieën, zoals olie, gas, voedsel, landbouw en chemicaliën, stimuleert de marktvraag. Bovendien stimuleert de proliferatie van de gezondheidszorg en de farmaceutische sector in de regio de waarde van de processpectroscopiemarkt. De stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toepassing van processpectroscopie om de chemische samenstelling te analyseren en de fysieke structuur van materie te bestuderen zijn belangrijke trends in de markt.

Wereldwijde Processpectroscopie Markt – Concurrentielandschap

De markt voor processpectroscopie lijkt zeer competitief, met veel gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Marktspelers hanteren strategische benaderingen zoals fusies & overnames, product & lanceringen van technologie, expansie en samenwerking om een groter marktaandeel te verwerven. Spelers doen aanzienlijke investeringen om de O&O te stimuleren die nodig is voor innovatie en productlancering en om de wereldwijde voetafdruk te vergroten.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

12 okt 2023 — HORIBA Instruments Incorporated kondigde de overname aan van Process Instruments, Inc, een toonaangevende ontwikkelaar & fabrikant van Raman processpectroscopie, om zijn Raman analyzeraanbod voor de petrochemische en hernieuwbare energiemarkten uit te breiden. De overname zal HORIBA Instruments in staat stellen zijn wereldwijde leidende positie in de onderzoeks- en ontwikkelingsmarkten te versterken, door laboratorium QC/QA en proces Raman technologie toe te voegen aan HORIBA’s Raman portfolio.

Gerelateerde rapporten:

AFIS (Automated Fingerprint Identification System) Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over derecyclingmarkt voor elektronisch afval – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voorslimme steden – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Process Spectroscopy Market,Process Spectroscopy Market Growth