header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Thin Client-markt zal tegen 2032 USD 1,92 miljard bereiken, met een CAGR van 3,60% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jan 16, 2024 1:00 PM ET

De thin client-markt zal waarschijnlijk gestaag groeien. De voordelen van thin clients, zoals kostenreductie & lager energieverbruik, gecentraliseerde & toegankelijke beheerbaarheid en verbeterde beveiliging van de infrastructuur, zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde thin client-markt naar verwachting zal escaleren van USD 1,4 miljard in 2022 tot USD 1,92 miljard in 2032, met een groei van 3,60% CAGR tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt voor thin clients zijn onder andere

  • HP Ontwikkelingsbedrijf
  • IGEL
  • Thinvent Technologies
  • Siemens
  • Fujitsu
  • Fujian Centerm Information Co.
  • Advantech Co.
  • LG Electronics
  • Dell Inc.
  • OnLogic LLC, onder andere.

De toenemende vraag naar energie-efficiënte apparaten en de snelle groei in de IT-sector stimuleren de omvang van de thin client-markt. Daarnaast versnelt de toenemende wereldwijde adoptie van slimme thin clients vanwege hun voordelen, zoals verbeterde beveiligingsmaatregelen, gecentraliseerde beheermogelijkheden, efficiënt resourcebeheer en naadloze distributie van softwarematige & platformen, de marktaandelen van de thin client. Bovendien creëren technologische ontwikkelingen in thin client-systemen en de opkomst van ultradunne client-technologie door fabrikanten aanzienlijke groeikansen.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12341

Thin Client-markt – segmenten

Het rapport is onderverdeeld in vormfactoren, toepassingen en regio’s. Het segment vormfactoren is onderverdeeld in standalone, met monitor en mobiel. Het toepassingssegment is onderverdeeld in ITS, onderwijs, BFSI, industrie, overheid, gezondheidszorg, detailhandel en transport. Per regio is de thin client-markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor thin clients – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde thin client-markt, met een sterke aanwezigheid van aanbieders van thin client-oplossingen. Daarnaast wordt de groei van de markt gestimuleerd door de hogere adoptie van thin clients in de verschillende eindgebruikerssectoren. De groeiende vraag van organisaties naar thin clients voor werk op afstand, waarmee vanaf elk apparaat toegang kan worden verkregen tot Windows desktops en applicaties, ondersteunt het marktaandeel van de regio.

Ook de toenemende vraag naar flexibele IT-infrastructuuroplossingen die werken op afstand mogelijk maken, creëert aanzienlijke marktkansen. Technologische vooruitgang en uitgebreide netwerken als gevolg van de digitale revolutie in verschillende sectoren beïnvloeden de groei van de thin client-markt. Met hun toenemende thin client-toepassingen hebben de VS en Canada een aanzienlijk aandeel in de regionale markt.

Wereldwijde thin client-markt – Analyse van de concurrentie

De gevestigde thin client-markt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende grote bedrijven. Marktspelers zetten strategieën in gang, zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en productlanceringen, om een groter marktaandeel te verwerven. Leveranciers van thin clients richten zich op innovaties en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, waardoor de toch al hevige concurrentie op de markt nog wordt aangewakkerd.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

04 oktober 2023 — Kaspersky en Centerm, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van thin clients, kondigen de ondertekening aan van een original equipment manufacturer (OEM) overeenkomst om de levering van op KasperskyOS gebaseerde softwareproducten te bevorderen. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Centerm de Kaspersky Thin Client vooraf installeren op zijn hardwareplatform, de Centerm F620 thin client en dit kant-en-klare product distribueren via regionale partners & distributeurs.

Kaspersky Thin Client is een besturingssysteem gebaseerd op het KasperskyOS besturingssysteem, dat is ontworpen om gebruikers toegang te bieden tot een desktop op afstand en dient als vervanging voor een lokaal werkstation.

Koop nu het beste onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12341

Gerelateerde rapporten:

Thin Client-marktonderzoeksrapport- Voorspelling 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor fijnstofmonitoring – Wereldwijde prognose 2032

Ovengestuurde kristaloscillator OCXO markt onderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Thin Client Market,Thin Client Market Analysis,Thin Client Market Trends,Thin Client Market Growth,Thin Client Market Scope