header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Vertical Lift Module (VLM) And Carousel-Based ASRS Market zal naar verwachting 6.194,9 miljoen dollar bereiken tegen 2032, met een CAGR van 7,3% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jan 16, 2024 1:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde ASRS-markt voor verticale liftmodules en carrousels tegen 2032 USD 6.194,9 miljoen bereiken met een CAGR van 7,3%.

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het VLM- en carrouselgebaseerde ASRS-marktrapport worden geprofileerd, zijn onder andere

  • SSI SCHÄFER
  • Bastian systemen
  • Vanderlande
  • Hänel opslagsystemen
  • Mecalux S.A.
  • DE BEUMER GROEP GMBH & CO. KG
  • Daifuku Co. Ltd
  • Kardex
  • Autocrib
  • Vidir Solutions, Inc.
  • Modula Inc.
  • Ferretto Groep SP.A.
  • Conveyco
  • Systec Groep.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12515

Stuurprogramma’s

Groeiende behoefte aan ASRS in de auto-industrie om de marktgroei te stimuleren

De auto-industrie maakt gebruik van geavanceerde technologieën die Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) worden genoemd om magazijnactiviteiten te organiseren. Om voorraden met succes te beheren en de algehele efficiëntie te verhogen, maken deze systemen gebruik van robotica, transportbanden en software. Ruimteoptimalisatie is een belangrijk voordeel van ASRS in de auto-industrie. Hoogbouwstellingen worden door ASRS gebruikt om verticale magazijnruimte efficiënt te benutten. Hierdoor kunnen autofabrikanten veel onderdelen en componenten opslaan op een klein oppervlak. Beter voorraadbeheer is een ander voordeel. ASRS-systemen controleren voortdurend de voorraadniveaus, locaties en bewegingen van auto-onderdelen met behulp van geavanceerde tracking- en voorraadcontrolemethoden. Dit vermindert fouten en zorgt voor een effectieve aanvulling van voorraden, wat de productiviteit verhoogt en de klantenservice verbetert. Daarom zal de vraag naar verwachting groeien.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12515

Kansen

Booming e-commerce-industrie biedt enorme kansen

Hedendaags winkelen omvat ook online detailhandel. Nu draagbare apparaten en internetdiensten steeds algemener worden, heeft e-commerce zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste platforms om wereldwijd te winkelen. Er is een groei in online verkopers en een verandering in consumentengedrag die de e-commerce sector voortstuwt. Naarmate e-commerce zich uitbreidt, breiden ook de magazijnen zich uit, wat bijdraagt aan de uitbreiding van de VLM-markten.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge initiële investeringen die de markt beperken

De hoge initiële investering, technische complexiteit en beperkte laadcapaciteit kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde VLM en carrouselgebaseerde ASRS-markt is onderverdeeld op basis van type en industriële vertical.

Per type zal de carrouselbasis de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

In de verticale industrie zal de automobielsector de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop op VLM- en Carousal-gebaseerde ASRS-markt

Noord-Amerika, inclusief de Verenigde Staten, Canada en Mexico, onderscheidt zich als een centrum voor technologische vooruitgang. De robuuste verwerkende industrie van de regio blijft een primaire generator van welvaart, banen en innovatie. Het toenemende gebruik van IoT-technologie in de VS, vooral in combinatie met geautomatiseerde opslagsystemen, bespaart tijd en geld. IoT-geïntegreerde geautomatiseerde opslagoplossingen maken monitoring op afstand, real-time rapportage, snelle foutcorrectie en een hogere productiviteit mogelijk. De aanwezigheid van veel omnichannel-verkopers in het land maakt hen belangrijke klanten voor ASRS-materiaaltransportoplossingen, waarbij e-commercebedrijven de vraag sterk stimuleren vanwege hun hoge volume fulfilment-eisen. De Verenigde Staten, met zijn bloeiende retailmarkt, speelt een cruciale rol, aangezien de detailhandel aanzienlijk bijdraagt aan het BBP van het land, waarbij de e-commerceverkoop sneller groeit dan de traditionele detailhandel. De concurrentie tussen online en omnichannel retailers wordt heviger nu automatisering een belangrijke differentiator wordt. In het algemeen onderstreept de goed gevestigde en uitgebreide retailsector in Noord-Amerika, die voornamelijk wordt geleid door omnichannel-leveranciers, het toenemende belang van de regio in het gebruik van material-handlingoplossingen zoals ASRS.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportCold Chain Monitoring Market Forecast to 2027

Onderzoeksrapportindustriële besturingssystemen (ICS) – prognose 2030

Touchless Sensing marktonderzoeksrapport voorspeld tot 2027

Onderzoeksrapport overcapacitieve sensormarkt – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Vertical Lift Module (VLM) And Carousel-Based ASRS Market,Vertical Lift Module (VLM) And Carousel-Based ASRS Market Analysis,Vertical Lift Module (VLM) And Carousel-Based ASRS Market Growth