header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Etherische aroma’s: Onthulling van het 10,5 miljard dollar grote terrein van de aromatherapie – trends, waarden en toekomstverwachtingen tot 2030

Jan 16, 2024 9:00 AM ET

Aromatherapie marktinzichten

De omvang van de markt voor aromatherapie werd in 2021 geschat op USD 4,9 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor aromatherapie stijgen van USD 5,3 miljard in 2022 tot USD 10,5 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,10% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen, zijn onder andere de niet-intrusieve aard van aromatherapie en het wijdverspreide gebruik ervan.

Naarmate meer mensen zich bewust worden van de therapeutische voordelen van essentiële oliën zoals lavendelolie, cederhoutolie, Roomse kamilleolie, rozenolie en hysopolie, zal de aromatherapiesector naar verwachting aanzienlijk groeien. Deze essentiële oliën worden vaak gebruikt in aromatherapie en de groeiende kennis van de consument over de therapeutische voordelen van essentiële oliën stimuleert de wereldwijde aromatherapie-industrie.

Aromatherapy Market

Naast de gezondheidsvoordelen van essentiële oliën neemt de vraag naar aromatherapie wereldwijd toe door de verschuiving van de smaak van de consument naar natuurlijke producten. Bovendien wordt aromatherapie geaccepteerd als een vervangende therapie voor een aantal ziekten, zoals hart- en vaatziekten, pijn, verkoudheid en hoest, ademhalingsproblemen, wonden, angst, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, problemen met het immuunsysteem en huidproblemen. De toekomstige groei van de markt wordt waarschijnlijk gedreven door de stijgende vraag naar aromatherapie bij vrouwen met huidaandoeningen zoals acne en littekens.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3241

Daarnaast komen verschillende chronische ziekten steeds vaker voor onder de algemene bevolking. Mensen wenden zich tot preventieve zorg en alternatieve gezondheidszorgoplossingen vanwege de hoge kosten van de gezondheidszorg.

De vraag naar preventieve verzorgingsproducten stimuleert het gebruik van aromatherapie omwille van de vele therapeutische en gezondheidsvoordelen.

Segmentatie

Etherische olie, drageroliën, gemengde oliën en andere producten maken deel uit van de segmentatie van de aromatherapiemarkt op basis van producttype. Tijdens de verwachte periode leverde de etherische olie-industrie de grootste bijdrage aan de markt.

De op apparatuur gebaseerde segmentatie van de aromatherapiemarkt omvat warmte-, ultrasone en vernevelaarsverspreiders. Tijdens de verwachte periode leverde het marktsegment voor vernevelaars de grootste bijdrage.

De marktgegevens voor aromatherapie zijn onderverdeeld in tropische, inhalatie- en luchtverspreidingstoepassingen. De luchtverspreidingsindustrie had het grootste marktaandeel tijdens de verwachte periode.

De aromatherapiemarkt is onderverdeeld in categorieën voor huid- en haarverzorging, pijnbestrijding, ontspanning en slaap, en andere geneeswijzen op basis van de therapeutische toepassingen. De categorie pijnbestrijding had de grootste bijdrage aan de markt gedurende de verwachte periode.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De prevalentie van talrijke fysieke en mentale aandoeningen neemt toe in Noord-Amerika, waardoor de vraag naar aromatherapie is gestegen. Bovendien is de gezondheidszorg in Noord-Amerika erg duur, waardoor veel mensen natuurlijke behandelingen en preventieve zorg verkiezen boven medicijnen.

Van 2022 tot 2030 zal de markt voor aromatherapie in Azië en de Pacific naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken, omdat er een groeiende markt is voor natuurlijke producten. Bovendien zal de uitbreiding van de markt naar verwachting een aantrekkelijk potentieel hebben als gevolg van het hogere besteedbare inkomen in deze gebieden en een groeiende gezondheids- en wellnesssector. Bovendien kende de Indiase Aromatherapiemarkt de snelste groei in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese Aromatherapiemarkt het grootste marktaandeel had.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aromatherapy-market-3241

De belangrijkste bedrijven in de markt voor aromatherapie zijn

Nu Skin

Lucht Aroma

Muji

Levensboom

Jong Leven

Zija België

TERRA

NOW Voedingsmiddelen

Neal’s Yard Remedies

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Cosmetics Market Research Report Information By Product Type (Skin Cosmetics, Hair Cosmetics, Nail Cosmetics, Eye Cosmetics And Others), By Category (Organic & Natural And Conventional), By Distribution Channel (Store-Based And Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030

Sun Protection Products Market Research Report Information Per Vorm (gel, lotion, crème en andere), Per SPF-bereik (SPF 15, SPF 30, SPF 50, SPF 70 en andere), Per Distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Aromatherapy Market,Aromatherapy Market Size,Aromatherapy Market Share,Aromatherapy Market Trends,Aromatherapy Market Growth,Aromatherapy Market Analysis,Aromatherapy Market Demand