header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grootte, aandeel en groeiprognose van de servermarkt tot 2032

Jan 16, 2024 5:00 PM ET

Overzicht van de servermarkt:

De Servers-markt is klaar voor een aanzienlijke expansie, met prognoses die een groei aangeven van USD 114,3 miljard in 2023 tot USD 196,35 miljard in 2032, met een CAGR van 7,00% tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt ondersteund door het toenemende gebruik van OTT-platforms, e-commercewebsites en de komst van 5G-netwerken, die de vraag naar krachtige computerservers stimuleren.

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16189

De vraag naar servers op de markt neemt toe door de groeiende afhankelijkheid van digitale platforms en de behoefte aan robuuste serverinfrastructuur ter ondersteuning van opkomende technologieën zoals cloud computing, virtualisatie, IoT, AI, big data en 5G. De trend naar digitale betalingen draagt ook bij aan de toegenomen vraag naar servers.

Belangrijkste bedrijven:

De belangrijkste bedrijven in de markt voor servers zijn,

  • ASUSTeK Computer Inc.
  • Cisco Systems, Inc.
  • Dell Inc.
  • Fujitsu
  • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
  • Huawei Technologies Co.
  • IBM
  • Inspur
  • Intel
  • Lenovo
  • NEC Corporation
  • Oracle
  • Quanta Computer Inc.
  • SMART Global Holdings, Inc.
  • Super Micro Computer, Inc.

Laatste nieuws uit de sector:

De markt voor servers is getuige van een toename in het gebruik van cloudservers, gedreven door nieuwe toepassingen die complexe opstellingen en een hoge verwerkingskracht vereisen. Het racksegment domineert momenteel de markt, waarbij rackservers onafhankelijk van elkaar in een rack worden gemonteerd om een breed scala aan vereisten te ondersteunen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Marktkansen:

Er zijn aanzienlijke kansen in de markt voor servers voor grote organisaties, die zich steeds meer richten op gehoste applicatieservers waarmee werklasten van meerdere locaties kunnen worden beheerd. Het resellersegment groeit ook, omdat het een cruciaal technologiedistributiekanaal vormt tussen IT-serviceproviders en vertegenwoordigers.

Marktsegmentatie:

De markt is onderverdeeld in verschillende categorieën, waarbij de IT & telecomsector de meeste omzet genereert door de verschuiving naar vast-naar-mobiel breedbanddiensten. De grote categorie en het rack-segment leveren de grootste bijdrage aan de omzet van de markt, wat duidt op een voorkeur voor schaalbare en gecentraliseerde serveroplossingen.

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika heeft wereldwijd het grootste marktaandeel, wat wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en geavanceerde IT-infrastructuur. Europa heeft het op een na grootste marktaandeel, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachting zal groeien met de snelste CAGR, wat duidt op een toename van de marktkansen in dit deel van de wereld.

Om dit rapport op maat te krijgen, ga naar:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/16189

De markt voor servers bevindt zich op een pad van robuuste groei, gedreven door technologische vooruitgang en de toenemende vraag naar efficiënte serveroplossingen in verschillende sectoren. Omdat de belangrijkste spelers voortdurend innoveren en de markt zich uitbreidt naar nieuwe regio’s, ziet de toekomst er veelbelovend uit voor de markt van Servers.

Toonaangevende rapporten:

Operationele Analytics-markt

CRM Analytics-markt

Emotieanalysemarkt

IT-bedrijfsanalyse markt

App-analyse markt

Kunstmatige Intelligentie Markt

Geospatiale beeldanalysemarkt

Augmented Intelligence-markt

Aangesloten werkplek markt

Cloud Robotics-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Servers,Servers Market,Servers Market Size,Servers Market Share,Servers Market Trends,Servers Market Analysis