header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het onderzoek naar de metaverse in de vastgoedmarkt wijst op een stijging van de industrie tot USD 26,00 miljard, met een verwachte groei van 39,50% van 2023 tot 2032

Jan 16, 2024 10:00 PM ET

Overzicht van de metaverse in de vastgoedmarkt: Een landjepik voor het digitale tijdperk

De wereldwijde Metaverse in Real Estate-markt staat nog in de kinderschoenen, maar de groei is fenomenaal. Onderzoek voorspelt een waardering van meer dan USD 15,6 miljard tegen 2030, met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van meer dan 38%. Deze explosieve groei wordt aangewakkerd door de vooruitgang in virtual reality (VR), augmented reality (AR) en blockchaintechnologie, waardoor de digitale wereld toegankelijker en interactiever wordt dan ooit tevoren.

Rapport

Details

Marktomvang in 2032

USD 26,00 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

39.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

De TOP-fabrikanten in het Metaverse in Real Estate Market Report zijn: –

  • Linden Lab
  • Metaverse Groep
  • Decentraland Marktplaats
  • Zillow
  • De zandbak
  • Axie Oneindigheid

Klik hier om een voorbeeldrapport te ontvangen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11703

Metaverse in vastgoed marktsegmentatie:

De Metaverse in vastgoed kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, die betrekking hebben op verschillende aspecten van de sector. Deze segmenten zijn onder andere residentieel, commercieel, industrieel en virtuele landontwikkeling. Residentiële Metaverse-eigendommen bieden virtuele huizen en appartementen, terwijl commerciële ruimtes virtuele kantoren en winkels simuleren. Industriële segmenten bieden virtuele magazijnen en productieruimtes, terwijl virtuele landontwikkeling zich richt op het creëren en verkopen van virtuele percelen binnen de Metaverse.

Marktdrivers:

Er zijn verschillende factoren die de toepassing van de Metaverse in de vastgoedmarkt stimuleren. Ten eerste zorgt de behoefte aan meer efficiëntie en gemak bij vastgoedtransacties ervoor dat vastgoedprofessionals digitale alternatieven omarmen. Het meeslepende karakter van de Metaverse stelt kopers in staat om vastgoed te verkennen vanuit het comfort van hun eigen huis, waardoor geografische barrières worden geëlimineerd en het koopproces wordt gestroomlijnd.

De groeiende groep millennials en Gen Z-demografieën die technisch onderlegd zijn, drijven bovendien de vraag naar innovatieve en digitale ervaringen aan. De Metaverse sluit aan bij hun voorkeuren voor interactieve en visueel aantrekkelijke platforms, waardoor het een aantrekkelijk platform is voor vastgoedtransacties.

Marktkansen:

De Metaverse in vastgoed opent een groot aantal mogelijkheden voor verschillende belanghebbenden. Makelaars en ontwikkelaars kunnen hun eigendommen tonen aan een wereldwijd publiek zonder de beperkingen van fysieke grenzen. Virtuele vastgoedstyling maakt aanpasbare en dynamische presentaties mogelijk, wat de aantrekkingskracht van vastgoed vergroot.

Investeerders kunnen nieuwe wegen verkennen binnen de Metaverse, zoals virtuele landontwikkeling en -handel. De creatie en verkoop van virtuele bezittingen binnen de Metaverse hebben de potentie om een lucratieve markt te worden, waarbij virtuele eigendommen aan waarde winnen op basis van vraag en schaarste.

Koop dit rapport (128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11703

Laatste nieuws uit de sector:

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de Metaverse vastgoedmarkt is cruciaal voor spelers in de sector. Recent nieuws benadrukt de samenwerking tussen Meta en grote vastgoedontwikkelaars om virtuele replica’s te maken van aankomende projecten. Deze samenwerking is erop gericht om potentiële kopers een meeslepende preview te geven van onroerend goed voordat het fysiek wordt gebouwd.

Daarnaast wordt de integratie van blockchaintechnologie in de Metaverse steeds belangrijker. Blockchain zorgt voor veilige en transparante transacties binnen de virtuele ruimte, waardoor de betrouwbaarheid van Metaverse vastgoedtransacties wordt vergroot.

Metaverse in vastgoed regionaal inzicht:

De toepassing van de Metaverse in de vastgoedmarkt verschilt per regio. Noord-Amerika loopt voorop, met een robuuste technologie-infrastructuur en een hoog niveau van digitale geletterdheid. In de VS en Canada zien we een toename van Metaverse vastgoedtransacties, waarbij virtuele vastgoedtentoonstellingen gemeengoed worden.

In Europa onderzoeken grote steden als Londen, Berlijn en Parijs het potentieel van de Metaverse in onroerend goed. Virtuele vastgoedtours en veilingen winnen aan populariteit, vooral in markten met een grote vraag naar vastgoed.

Azië-Pacific is ook getuige van een stijging in Metaverse-vastgoedactiviteiten, gedreven door de snelle digitalisering in landen als China, Japan en Zuid-Korea. Virtueel investeren in vastgoed wordt een trend die zowel lokale als internationale investeerders aantrekt.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-real-estate-market-11703

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Metaverse in Real Estate Market,Metaverse in Real Estate Market Size,Metaverse in Real Estate Market Share,Metaverse in Real Estate Market Trends,Metaverse in Real Estate Market Analysis,Metaverse in Real Estate Companies