header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pawsitively Welvarend: Ontketenen van de 325,79 miljard dollar grote markt voor verzorgingsproducten voor huisdieren – een reis met 5,8% CAGR van 2022 tot 2030

Jan 16, 2024 6:00 AM ET

Inzicht in de markt voor verzorgingsproducten voor huisdieren

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor verzorgingsproducten voor huisdieren van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 5,8% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 325,79 miljard vertegenwoordigen.

Pet Care Products Market (1)

De markt voor huisdierverzorgingsproducten verwijst naar de industrie die producten produceert en verkoopt voor de verzorging en het welzijn van huisdieren. Dit omvat producten zoals voeding, verzorgingsproducten, accessoires en gezondheidsproducten voor huisdieren zoals honden, katten, vogels, vissen en andere dieren. De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt van verzorgingsproducten voor huisdieren. Enerzijds leidde de pandemie tot een toename van het huisdierenbezit, omdat mensen meer tijd thuis doorbrachten en op zoek gingen naar gezelschap. Dit leidde tot een toename van de vraag naar verzorgingsproducten voor huisdieren, zoals voeding, speelgoed en accessoires. De pandemie verstoorde echter ook de toeleveringsketens en leidde tot hogere kosten voor grondstoffen, transport en productie. Dit leidde tot enkele tekorten en prijsstijgingen voor huisdierverzorgingsproducten, wat een negatieve invloed zou kunnen hebben op de vraag in sommige markten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/842

Regionale analyse

De markt voor verzorgingsproducten voor huisdieren is een wereldwijde markt die is onderverdeeld in verschillende regio’s op basis van geografie. Enkele van de belangrijkste regio’s in de markt voor verzorgingsproducten voor huisdieren zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor verzorgingsproducten voor huisdieren en neemt een aanzienlijk deel van de wereldwijde verkoop voor zijn rekening. De regio is de thuisbasis van een groot aantal huisdiereigenaren en heeft een sterke huisdierverzorgingsindustrie. Europa is een andere belangrijke markt voor huisdierverzorgingsproducten, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die goed zijn voor een aanzienlijk deel van de omzet.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor huisdierverzorgingsproducten zijn, gedreven door het stijgende huisdierenbezit en de toenemende besteedbare inkomens in landen als China, India en Japan. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn ook groeiende markten voor huisdierverzorgingsproducten, gedreven door de toenemende adoptie van huisdieren en het groeiende bewustzijn over huisdierverzorging.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor huisdierverzorgingsproducten is onderverdeeld in huisdierverzorgingsproducten, huisdierverzorgingsproducten, prijs en distributiekanalen.

Gebaseerd op huisdierverzorgingsproducten: kleine huisdieren, katten, honden, waterdieren, paarden, vogels en andere dieren

Op basis van verzorgingsproducten voor huisdieren: Kommen, Water, Voederbakken, Verzorgingsproducten voor gezondheid en hygiëne

Gebaseerd op prijs: Laag geprijsde verzorgingsproducten voor huisdieren, Middelgrote verzorgingsproducten voor huisdieren, Dure verzorgingsproducten voor huisdieren

Gebaseerd op distributiekanaal: Online winkels en Fysieke winkels

Voor meer inzicht, bekijk de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-care-market-842

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn PetSmart Inc. (VS), Petco Animal Supplies, Inc. (VS), General Mills, Inc. (VS), Mars, Incorporated (VS), Nestle S.A.(Zwitserland), Petmate Holdings Co. (VS), KONG Company (VS), Champion Petfoods LP (VS), Blue Pet Products, Inc. (VS), Colgate-Palmolive Company (VS), Unicharm Corporation (Japan).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor babyspeelgoed per producttype (Bordspellen, Zacht speelgoed & Poppen, Actiespeelgoed, Kunst & Knutselspeelgoed, Bouwspeelgoed, Voertuigen, Muzikaal speelgoed & Rammelaars, en Andere), per eindgebruiker (baby’s en peuters), per distributiekanaal (winkelbasis {supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en andere} en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld)-Voorspelling tot 2028

Onderzoeksrapportelektrische tandenborstel informatie per producttype (oplaadbaar en batterij), per eindgebruiker (volwassenen en kinderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Pet Care Products Market,Pet Care Products Market Size,Pet Care Products Market Share,Pet Care Products Market Trends,Pet Care Products Market Demand,Pet Care Products Market Growth,Pet Care Products Market Analysis