header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de Corporate Wellness-markt tegen 2030 een gezonde waarde van USD 113,7 miljard zal vertegenwoordigen met een CAGR van 8,7%.

Jan 16, 2024 4:34 PM ET

Corporate Wellness Market Research Report Information per dienst (beoordeling gezondheidsrisico’s, fitness, stoppen met roken, biometrische screening, voeding & gewichtsmanagement, stressmanagement, alcohol & drugsmisbruik diensten, en anderen), per categorie (fitness & voedingsconsulenten, psychologische therapeuten en organisaties), per eindgebruiker (kleinschalige organisaties, middelgrote organisaties en grote organisaties) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2030

De corporate wellness-markt zal tegen 2030 naar verwachting 113,7 miljard dollar bereiken met een CAGR van 8,7% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. De markt heeft zich ontpopt als een cruciaal onderdeel van organisatorische strategieën om de gezondheid, productiviteit en het algehele welzijn van werknemers te verbeteren. In een tijdperk waarin het welzijn van werknemers van het grootste belang is, investeren bedrijven wereldwijd in uitgebreide welzijnsprogramma’s om gezondere en meer betrokken werknemers te creëren.

Gedreven door het besef dat de gezondheid van werknemers een directe invloed heeft op de productiviteit en de kosten van de gezondheidszorg, maakt de markt voor zakelijk welzijn een sterke groei door. Werkgevers richten zich steeds meer op proactieve maatregelen om gezondheidsproblemen te voorkomen, het ziekteverzuim terug te dringen en een positieve werkcultuur te bevorderen.

Corporate wellness-programma’s omvatten een breed scala aan initiatieven, waaronder fitnessprogramma’s, ondersteuning van de geestelijke gezondheid, voedingsadviezen, stressmanagement en preventieve gezondheidsonderzoeken. Technologie speelt een centrale rol, met de integratie van wellness-apps, wearables en gegevensanalyse om de gezondheidsgegevens van werknemers te volgen en te verbeteren.

Download gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6963

Analyse van de concurrentie

De prominente spelers op de wereldwijde corporate wellness-markt zijn onder andere ComPsych Corporation (VS), Wellness Corporate Solutions (VS), Virgin Pulse (VS), Privia Health (VS), UnitedHealth Group (VS), Quest Diagnostics (VS), EXOS (VS), Central Corporate Wellness (Singapore), Sodexo (Frankrijk) en Vitality Group International, Inc. (VS).

Analyse per segment

De markt omvat bedrijven, organisaties en adviseurs in fitness en voeding. De markt omvat kleinschalige, middelgrote en grootschalige bedrijven in termen van eindgebruikers. De markt is gesegmenteerd per dienst en biedt diensten voor alcohol- en drugsverslaving, biometrische screening, voeding, gewichtsbeheersing, fitness en stoppen met roken.

Regionale analyse

De corporate wellness-sector in Noord-Amerika bloeit, gedreven door een sterke nadruk op de gezondheid en het welzijn van werknemers. Bedrijven in de Verenigde Staten en Canada investeren steeds meer in uitgebreide welzijnsprogramma’s om de productiviteit van hun personeel te verbeteren, de kosten voor gezondheidszorg te verlagen en een positieve werkcultuur te bevorderen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Corporate Wellness:https://www.marketresearchfuture.com/reports/corporate-wellness-market-6963

Wellness-initiatieven van bedrijven winnen aan belang in Europa, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Scandinavische landen als koplopers. Werkgevers in deze regio’s nemen diverse welzijnsprogramma’s op, inclusief ondersteuning van de geestelijke gezondheid en fitnessinitiatieven, als integraal onderdeel van hun strategieën voor werknemersbetrokkenheid.

In de regio Azië-Pacific groeit het bewustzijn van welzijn binnen bedrijven, vooral in landen als India, China en Australië. Werkgevers erkennen het belang van het bevorderen van de gezondheid van werknemers om de productiviteit te verhogen, en er is een toenemende adoptie van welzijnsprogramma’s die zijn afgestemd op de culturele en gezondheidsvoorkeuren van de werknemers.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over demarkt voor HR-software voor de gezondheidszorg – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMedisch Toerisme – voorspelling tot 2032

Telegezondheidszorg marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overbariatrische chirurgie – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Corporate Wellness Market,Corporate Wellness Market Size,Corporate Wellness Market Share,Corporate Wellness Market Trends,Corporate Wellness Market Growth,Corporate Wellness Market Reseach,Corporate Wellness Market Report,Corporate Wellness Market Demand,Corporate Wellness Market Analysis,Corporate Wellness Market Insights