header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de groei van de markt voor Contract Research Organization (CRO) goed zal zijn voor 12,01% CAGR en tegen 2032 USD 133,2 miljard zal bedragen

Jan 16, 2024 4:27 PM ET

Contract Research Organization (CRO) Market Research Report Information Per Type (Drug Discovery, Klinische Ontwikkeling), Per Klinisch Onderzoek (Preklinisch Onderzoek, Fase I, Fase II, Fase III, Fase IV, Andere), Per Eindgebruiker (Academische instellingen, Farmaceutische bedrijven, Medische dienstverlenende bedrijven) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

De markt van CRO’s (Contract Research Organizations) zal tegen 2032 naar verwachting 133,2 miljard USD bereiken met een CAGR van 12,01% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2032. De sector speelt een centrale rol in de wereldwijde farmaceutische en biotechnologische sectoren door het leveren van uitbestede onderzoeksdiensten tijdens de hele levenscyclus van de ontwikkeling van geneesmiddelen. Omdat farmaceutische bedrijven ernaar streven hun activiteiten te stroomlijnen, risico’s te beperken en zich te concentreren op hun kerncompetenties, is de vraag naar CRO-diensten aanzienlijk gegroeid.

De CRO-markt wordt aangedreven door factoren zoals de toenemende complexiteit van klinische studies, stijgende O&O-kosten en de behoefte aan gespecialiseerde expertise. Farmaceutische en biotechnologische bedrijven besteden functies zoals het beheer van klinische proeven, regelgevende zaken, gegevensbeheer en statistische analyse uit aan CRO’s om de efficiëntie te verbeteren en het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen te versnellen.

De groei van de sector wordt gedreven door de groeiende pijplijn van nieuwe geneesmiddelen, de globalisering van klinische proeven en de stijgende trend van strategische partnerschappen tussen CRO’s en farmaceutische bedrijven.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3322

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt voor contractonderzoeksorganisaties zijn QuintilesIMS (VS), INC Research LLC (VS), Laboratory Corporation of America Holdings. (VS), PRA Health Sciences, Inc. (VS), Pharmaceutical Product Development, LLC. (VS), PAREXEL International Corporation (VS) en ICON plc (Europa) onder anderen.

Analyse per segment

De evaluatie van de segmenten in de Contract Research Organization-markt is gesegmenteerd op basis van de klinische onderzoeksfase, regio, segment en eindgebruikers.

Op basis van het segment wordt de markt voor contractonderzoeksorganisaties onderverdeeld in klinische ontwikkeling, ontdekking van geneesmiddelen, post-marketingdiensten en andere.

De segmentatie van de markt van de organisatie voor contractonderzoek op basis van het klinische onderzoek omvat preklinische proeven, fase II, fase III, fase I, fase IV en andere.

De segmentatie van de markt voor organisaties voor contractonderzoek op basis van eindgebruikers bestaat uit bedrijven in medische hulpmiddelen, farmaceutische/biotechnologische bedrijven, academische instellingen en andere.

Per regio bestaat de markt van de organisatie voor contractonderzoek uit Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de CRO-markt, met een volwassen farmaceutische sector en een robuuste regelgevende infrastructuur. De grote vraag van de regio naar outsourcingdiensten wordt gevoed door de drang naar kosteneffectieve oplossingen voor geneesmiddelenontwikkeling.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over Contract Research Organization (CRO): https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-research-organization-market-3322

Europa heeft een aanzienlijk aandeel, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland als belangrijke hubs. Europa profiteert van een goed gevestigde farmaceutische industrie en een gunstig regelgevend klimaat, wat een consistente groei in de CRO-sector bevordert.

Azië-Pacific komt naar voren als een krachtcentrale, die gebruik maakt van een enorme patiëntenpool en kostenvoordelen. Landen als India en China zien een sterke toename in uitbestedingsactiviteiten, gedreven door verbeterde regelgevende paden en een groeiende focus op efficiëntie van klinische studies.

In Latijns-Amerika neemt de belangstelling toe, vooral in Brazilië en Mexico, waar diverse patiëntenpopulaties en gunstige veranderingen in de regelgeving te vinden zijn. De regio wordt een aantrekkelijke bestemming voor het uitbesteden van verschillende stadia van geneesmiddelenontwikkeling.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Onderzoeksrapportmedische morfine markt prognose tot 2032

Onderzoeksrapport oververlamming van het stemband tot 2032

Marktonderzoeksrapport Digitale Pathologie Prognose tot 2030

Orthopedische Trauma Apparaten Marktonderzoeksrapport Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Contract Research Organization (CRO) Market,Contract Research Organization (CRO) Market Size,Contract Research Organization (CRO) Market Share,Contract Research Organization (CRO) Market Trends,Contract Research Organization (CRO) Market Growth,Contract Research Organization (CRO) Market Research,Contract Research Organization (CRO) Market Report,Contract Research Organization (CRO) Market Analysis