header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brain Computer Interface markt zal naar verwachting USD 3,26 miljard bereiken met een CAGR van 9,00% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 17, 2024 3:00 PM ET

Market Research Future Insights:

MRFR voorspelt dat de markt zal evolueren van een waardering van USD 1,64 miljard in 2023 naar USD 3,26 miljard in 2032, met een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,00% tijdens de beoordelingsperiode van 2023 tot 2032. De wereldwijde markt voor hersen-computerinterfaces is klaar voor een substantiële groei van de inkomsten, zoals blijkt uit een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) getiteld“Brain-Computer Interface Market: Per Type, Per Component en Per Toepassing en Prognose tot 2030″. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de snelle vooruitgang in BCI-technologie.

Het BCI-systeem is ontworpen om de functies van het centrale zenuwstelsel te vertalen met behulp van elektrische signalen die kunnen dienen als kunstmatige output. Dit vermogen kan bestaande vermogens vervangen, verbeteren, herstellen of aanvullen voor algehele verbetering. Door de output van het centrale zenuwstelsel te verbeteren, kan het de interactie tussen het centrale zenuwstelsel en de interne en externe omgeving veranderen.

Hoofdrolspelers:

 • EMOTIV
 • NeuroSky Inc.
 • Natus Medical Incorporated
 • Compumedics Limited
 • Tec
 • Nihon Kohden Corporation
 • Advanced Brain Monitoring Inc
 • BrainCo, Inc
 • Brain Products GmbH
 • MindMaze
 • Neuroelektronica

Klik hier om een voorbeeld van een Premium rapport te ontvangen

Omvang van het rapport – Brain Computer Interface Markt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 3,26 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentaties:

Het BCI-marktrapport is georganiseerd in segmenten op basis van componenten, typen, toepassingen, technologieën, eindgebruikers en regio’s. In de categorie typen zijn niet-invasieve, invasieve en gedeeltelijk invasieve opties opgenomen. Het componentensegment omvat hardware en software. Toepassingen zijn onderverdeeld in medisch, communicatie & controle, gaming & virtual reality, smart home controle en andere.

Technologische classificaties omvatten elektro-encefalografie (EEG), elektrocorticografie (ECoG), magneto-encefalografie (MEG), functionele magnetische resonantiebeeldvorming (fMRI), nabij-infraroodspectroscopie (NIRS), intracorticale neuro-opname en andere. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in gezondheidszorg, onderwijs & onderzoek, defensie en ruimtevaart, en andere. De geografische regio’s omvatten het Midden-Oosten & Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en Rest-van-de-Wereld.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

De wereldwijde brain-computer interface markt wordt voornamelijk geleid door Noord-Amerika. Deze dominantie wordt gevoed door een groeiende vraag naar geavanceerde BCI-technologieën in belangrijke sectoren zoals gezondheidszorg, onderwijs & onderzoek en defensie & ruimtevaart, wat bijdraagt aan de algehele expansie van de markt. Daarnaast profiteert de regio van een aanzienlijke aanwezigheid van technologieleveranciers en fabrikanten van zowel medische als niet-medische apparaten, waardoor de markt voor BCI’s nog groter wordt.

Binnen Noord-Amerika leveren de Verenigde Staten de grootste bijdrage aan de markt voor brein-computer-interfaces, met het grootste marktaandeel. Dit wordt toegeschreven aan de aanzienlijke aanwezigheid van aanbieders van BCI-technologie en een robuust investeringslandschap in de regio.

Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de wereldwijde markt voor brein-computer-interfaces. Het marktaandeel van de regio wordt gedreven door factoren zoals de toenemende toepassing van BCI-apparaten en de groeiende toepassingen van BCI-software in ziekenhuizen, universiteiten en onderzoeksinstituten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (166 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Brain Computer Interfacemarkt-https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-computer-interface-market-8412

Industriële trends:

De vroege toepassing van brein-computer interface (BCI) technologie in diverse industrieën en aanzienlijke overheidsinvesteringen om de toepassingen ervan te bevorderen, met name in de militaire en luchtvaartsector, zijn opmerkelijke trends in de markt. Aanzienlijke investeringen door de belangrijkste spelers in de industrie in de ontwikkeling van geavanceerde BCI-systemen dragen positief bij aan de groei van de markt. BCI-apparaten worden steeds vaker gebruikt om cognitieve of fysieke beperkingen bij patiënten aan te pakken.

Deze technologie belooft de levenskwaliteit van mensen met een lichamelijke beperking aanzienlijk te verbeteren en de autonomie en mobiliteit te bevorderen. Forse investeringen in technologie-upgrades en financiering voor de integratie van BCI-apparaten in de gezondheidszorg dragen bij aan de algehele marktexpansie. Ethische bezwaren rondom de verbinding van hersenen met computers vormen echter een uitdaging voor de groei van de markt.

Implanteerbare BCI’s spelen een cruciale rol bij het herstellen van functies voor mensen die te maken hebben met verlamming en neurologische aandoeningen. Patiënten die neurotechnologie gebruiken, maken gebruik van BCI-hardware en -technologie om weer te kunnen bewegen, communiceren en voelen, waardoor de onafhankelijkheid en algehele kwaliteit van leven wordt verbeterd.

In afwachting van federale goedkeuring werken medtech-bedrijven aan geïmplanteerde elektrodepanelen die hersensignalen naar een computer kunnen sturen voor interpretatie. Moderne brein-computer interfaces zijn ontworpen om neurologische signalen van de hersenen van de patiënt op te vangen en de intentie te onderscheiden om verschillende apparaten te besturen, zoals cursors, toetsenborden, mobiele apparaten, rolstoelen en prothesen.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-factor-authentication-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-outsourcing-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-animation-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-computer-interface-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-computer-interaction-hci-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agile-iot-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-checkout-in-retail-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-recovery-software-market/market-trends

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Brain Computer Interface Market,Brain Computer Interface Market Share,Brain Computer Interface Market Size,Brain Computer Interface Market Trends,Brain Computer Interface Market Growth,Brain Computer Interface Market Demand