header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor blaastoortsen groeit tegen 2032 met een CAGR van 5,20%.

Jan 17, 2024 4:07 PM ET

Overzicht van de markt voor blaastoortsen

De markt voor blaastoortsen zal naar verwachting groeien van USD 0,34 miljard in 2023 tot USD 0,505 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De blaastoortsenmarkt, ook wel bekend als de blaastoortsmarkt, draait voornamelijk om de productie en verkoop van handapparaten die een hete vlam genereren voor verschillende toepassingen. Blaasbranders worden veel gebruikt in zowel industriële als huishoudelijke omgevingen voor taken als solderen, solderen, lassen, krimpen, verf strippen en culinaire doeleinden.

De belangrijkste spelers op de blaastoortsenmarkt

De belangrijkste bedrijven op de markt van blaastoortsen zijn

  • Auscrown Pty Ltd.
  • Iwatani Corp.
  • Lakeland
  • Bernzomatic
  • LN Marketing Pty Ltd.
  • Rekrow Industrial Inc.
  • Bullfinch Gas Equipment Ltd.
  • Fowkes Bros. (PTY) Ltd.
  • Magna Industries Inc.


Gratis voorbeeld van PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12375

Marktbepalende factoren:

Industriële toepassingen: Blaaspijpen zijn essentieel gereedschap in verschillende industriële sectoren, waaronder metaalbewerking, loodgieterswerk, bouw en autoreparatie. De behoefte aan efficiënte en precieze verwarmingsoplossingen in deze sectoren stimuleert de vraag.

Doe-het-zelf en thuisverbetering: De groeiende populariteit van doe-het-zelf (DIY) projecten en huisverbeteringstaken heeft geleid tot een grotere vraag naar consumenten blaastoortsen. Dit gereedschap wordt gebruikt voor reparaties aan loodgieterswerk, solderen en het verwijderen van verf.

Culinair gebruik: Culinaire branders worden steeds populairder in de voedingsindustrie en onder thuiskoks voor taken als het karamelliseren van desserts, het dichtschroeien van vlees en het roosteren van groenten.

Uitdagingen:

Veiligheidsproblemen: Het gebruik van branders gaat gepaard met open vuur en kan gevaarlijk zijn als ze niet op de juiste manier worden gebruikt. Veiligheidsvoorzieningen en de juiste training zijn cruciaal om de risico’s te beperken.

Regelgeving: Er bestaan verschillende voorschriften voor de opslag en het transport van brandstofflessen die in blaastoortsen worden gebruikt. De veiligheidsnormen en voorschriften moeten worden nageleefd.

Milieukwesties: Sommige brandstofbronnen die gebruikt worden in blaastoortsen, zoals acetyleen, kunnen gevolgen hebben voor het milieu. De industrie onderzoekt duurzamere en milieuvriendelijkere alternatieven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over deblaastoortsmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/blowing-torch-market-12375

Segmentatie van de markt voor blaastoortsen

Vooruitzichten voor de werkingsmodus van de blaasbrander (miljard USD, 2018-2032)

  • Handmatig
  • Automatisch

Vooruitzichten voor de blaasbrander toepassing (miljard USD, 2018-2032)

  • Huishoudelijk
  • Commercieel
  • Industrieel

Vooruitzichten voor brandstoftypes (miljard USD, 2018-2032)

  • Butaan
  • Propaan
  • Vloeibaar petroleumgas
  • Overige

Regionale vooruitzichten branders (miljard USD, 2018-2032)

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Stille Oceaan
  • Rest van de wereld


Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12375

Regionaal inzicht in de blaasbrander markt:

Deze studie biedt inzicht in de markt in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor blaastoortsen in Noord-Amerika zal domineren, voornamelijk als gevolg van de toegenomen vraag naar blaastoortsen vanuit de metallurgie en de bouw. Bovendien wint het concept van doe-het-zelf (DIY) toepassingen voor huishoudelijk gebruik van blaastoortsen aan populariteit, vooral in de westerse wereld, met een opmerkelijke nadruk in de Verenigde Staten. Deze trend biedt klanten de flexibiliteit om de producten die ze creëren aan te passen, wat een duidelijk voordeel biedt. Deze toename in doe-het-zelfpraktijken zal naar verwachting bijdragen aan de groeiende vraag naar blaastoortsen in de VS tijdens de projectieperiode.

Het marktrapport gaat dieper in op de belangrijkste landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië, en onderzoekt hun cruciale rol in het vormgeven van het landschap van de blaastoortsmarkt.

Gerelateerde rapporten:

Plastic Extrusion Machine Market Research Report Informatie per machinetype, per procestype, per oplossing, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Laundry Folding Machine Market Research Report Informatie per eindgebruiker, per type en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Additive Manufacturing Machine Marktonderzoeksrapport Informatie per technologie, per toepassing, per eindgebruik en per regio -Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport omgekeerde verkoopautomaat Informatie per producttype, per capaciteit, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVast Afvalbeheer Markt informatie per Type Afval, per Behandelingsmethode en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Blowing Torch Market trends,Blowing Torch Market scope,Blowing Torch Market growth,Blowing Torch Market size,Blowing Torch Market share,Blowing Torch Market demands,Blowing Torch Market insights,Blowing Torch Market analysis,Blowing Torch Market forecast