header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale papiersystemen krijgt een impuls door de verbeterde acceptatie van nieuwe technologieën | MRFR Report

Jan 17, 2024 8:00 PM ET

Marktoverzicht digitaal papiersysteem

Market Research Future (MRFR) brengt in zijn rapport ” Digital Paper System Market Information By Compound, Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2032″ onder de aandacht: de markt zal in 2032 USD 7,452205157 miljard bereiken met een CAGR van 38,40%.

Download gratis een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3871

Digitaal Papiersysteem Markt Competitief Landschap:

  • Delta Electronics Inc (Taiwan)
  • Xerox Corporation (VS)
  • E Ink Holdings Inc (Taiwan)
  • Aviso Displays (VS)
  • Bridgestone Corp (Japan)
  • LG Display (Zuid-Korea)
  • Gamma Dynamics (VS)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)

Vanwege de geavanceerde kenmerken, zoals een laag energieverbruik, flexibiliteit, duurzaamheid, lichtgewicht ontwerp en leesbaarheid in zowel binnen- als buitenomgevingen, betekenen elektronische papieren beeldschermen (EPD’s) een belangrijke vooruitgang in beeldschermtechnologie. Door factoren als voortdurende technologische vooruitgang in e-paper schermen, hun lage energieverbruik in vergelijking met andere displaytechnologieën en de uitbreiding van grote toepassingsgebieden voor e-paper schermen, zal de markt voor e-paper schermen naar verwachting groeien in verschillende toepassingen.

Enkele factoren die de wereldwijde markt voor e-paper displays stimuleren, zijn de voordelen die deze displays bieden op het gebied van toegankelijkheid, gebruikerservaring, energieverbruik en productiekosten. De groei van de markt voor e-paper displays wordt echter geremd door factoren zoals lage vernieuwingsfrequentie, gebrek aan brede kleurenpaletten, gebrek aan kennis en beperkingen op video-output.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Een andere naam hiervoor is bistabiel display, wat de mogelijkheid beschrijft om materiaal op het scherm te houden, zelfs als de stroom is uitgeschakeld. E-readers en de snelgroeiende Electronic Shelf Label (ESL) markt maken op grote schaal gebruik van e-paper displays. Het monochrome beeldscherm heeft verschillende voordelen ten opzichte van full-color equivalenten, waaronder laag energieverbruik, eenvoudig softwareontwerp, kleine vormfactoren en lage kosten. Alternatieven voor kleurendisplays zijn meestal duurder, maar bieden heldere, levendige beelden en krachtige graphics. Een grafisch kleurendisplay is de beste methode om de gepercipieerde waarde te verhogen en beter te presteren dan concurrenten, afhankelijk van criteria zoals kosten en stroomverbruik; toch heeft de markt uitdagingen in het aanbieden van een levendig display tegen een redelijke prijs. Voor elk product en elk SKU moeten detailhandelsbedrijven veel tijd besteden aan het afdrukken, opplakken en vervangen van conventionele papieren etiketten in de winkelschappen. Kleine e-paper display labels maken een dynamische prijsstelling mogelijk en maken personeel vrij om klanten te helpen.

Segmentatie van de markt voor digitale papiersystemen

Op basis van technologie is de markt onderverdeeld in vier segmenten: electrowetting, electroforetic, electrochromic en cholesteric LCD. Technologie Wearables maakt deel uit van de marktsegmentatie op basis van toepassing voor digitale papiersystemen. Consumentengadgets, detailhandel en onderwijs zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor digitale papiersystemen op basis van eindgebruikers.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor digitale papiersystemen
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-paper-system-market-3871

Regionaal inzicht

De door lockdown opgelegde Aziatische en Europese landen hebben aanzienlijke economische verliezen geleden door de sluiting van hun productiefaciliteiten. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke negatieve invloed op de activiteiten van de productie- en fabricagesectoren, wat op zijn beurt de vooruitzichten voor de markt van e-paper displays schaadde. Als gevolg van overheidsvoorschriften heeft de Europese markt voor digitale papiersystemen het op één na grootste marktaandeel; in de verwachte periode zullen investeringen van marktdeelnemers de expansie van de sector stimuleren. Dit is het gevolg van de belangrijke marktdeelnemers in opkomende landen zoals China en India en de snelle ontdekking van nieuwe technologieën. Bovendien heeft de Chinese markt voor digitale papiersystemen het grootste marktaandeel, terwijl de markt in India het snelst groeit in de regio Azië-Pacific.

Lees meer over Laatste nieuws en updates:

Markt voor Dealer Management Systemen – https://www.marketresearchfuture.com/reports/dealer-management-system-market-11648

Markt voor client computing – https://www.marketresearchfuture.com/reports/client-computing-market-16110/

Markt voor biometrische geldautomaten – https://www.marketresearchfuture.com/reports/biometric-atm-market-16089

Markt voor EV-oplaadkaarten – https://www.marketresearchfuture.com/reports/ev-charging-card-market-16093

Markt voor persoonlijke ongevallen- en ziektekostenverzekeringen – https://www.marketresearchfuture.com/reports/personal-accident-health-insurance-market-16197

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Paper System Market,Digital Paper System Market Share,Digital Paper System Market Size,Digital Paper System Market Growth,Digital Paper System Market Analysis,Digital Paper System Market Forecast,Digital Paper System Market Research,Digital Paper System Market Report