header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geuringrediënten zal tegen 2032 naar schatting USD 13,5 miljard bedragen en groeien met een CAGR van 3,10%: MRFR

Jan 17, 2024 11:44 AM ET

Overzicht van de markt voor geuringrediënten:

De wereldwijde markt voor geuringrediënten is een sterk groeiende markt geworden. De belangrijkste drijfveren voor de markt zijn de stijgende vraag naar geuringrediënten en het groeiende besteedbare inkomen. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor geuringrediënten escaleren van USD 10,3 miljard in 2022 tot USD 13,5 miljard in 2032, met een groei van 3,10% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Geuringrediënten worden gemengd en geformuleerd om de eigenschappen van verschillende cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten te verbeteren. Mensen gebruiken steeds vaker persoonlijke verzorgingsproducten voor hun gezondheid en persoonlijke hygiëne. Er is veel vraag naar deze markt door de stijgende verkoop van schoonheidsverbeterende producten wereldwijd. De trend naar natuurlijke ingrediënten stimuleert de biotechnologische productie van geurstoffen.

Gezien de groeiende vraag naar duurzamere ingrediënten concentreren fabrikanten zich op de ontwikkeling van producten met 100% natuurlijke functionele ingrediënten. Ze zoeken ook de juiste partners om hen te helpen producten te leveren die echt superieur zijn aan natuurlijke of synthetische alternatieven. Met de stijgende consumptie van geurstoffen en de verkoop van schoonheidsverzorgingsproducten zal de markt voor geurstoffen tijdens de evaluatieperiode met een bescheiden CAGR groeien.

Fragrance Market

Download gratis voorbeeldrapport PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1516

Marktsegmentaties:

MRFR heeft het rapport onderverdeeld in typen, toepassingen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in natuurlijke en synthetische geurstoffen. Het toepassingssegment is onderverdeeld in haarverzorging, persoonlijke verzorging, textielverzorging en overige. Per regio is de geuringrediëntenmarkt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is een bloeiende markt voor geurstoffen. De toename van de vraag naar geurstoffen en de investeringen door de belangrijkste marktspelers stimuleren de groei van de markt. De VS is de grootste exporteur van cosmetica dan veel opkomende markten, zoals India, China, Japan, Mexico en Brazilië. De cosmetica-industrie van het land investeert aanzienlijk in de ontwikkeling van innovatieve schoonheidsverzorgingsproducten, wat de groei van de regionale markt waarschijnlijk zal versnellen.

Analyse van de concurrentie:

De markt voor geurstoffen is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd met veel opmerkelijke spelers. Door de voortdurend veranderende voorkeuren en eisen van consumenten richten fabrikanten zich op het ontwikkelen van hun producten met variaties. Daarom zijn ze bereid om tijd en geld te investeren in onderzoek en ontwikkeling dat nodig is voor verdere formulering. Ook willen ze hun activiteiten uitbreiden door opkomende markten te betreden, zoals Latijns-Amerika, Afrika en APAC.

Belangrijke spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor geurstoffen zijn Fine Fragrance Pvt. Ltd., BASF SE, Firmenich SA (Sentarom SA), International Flavors & Fragrances Inc., Givaudan, Kalpsutra Chemicals Pvt. Ltd., S H Kelkar & Co. Limited, Mane SA, Robertet Group, T.Hasegawa Co. Ltd., Treatt en Takasago International Corporation, onder andere.

Volledig onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fragrance-ingredients-market-1516

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

05 apr, 2023 — Insempra, een aanbieder van geuringrediënten, heeft zijn eerste functionele ingrediënt gelanceerd. Het nieuwe geuringrediënt is gemaakt van 100% natuurlijk alfa-Ionon aroma en speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de voedings- en schoonheidsmarkt. Dit op fermentatie gebaseerde alfa-Ionon is een EU-natuurlijk gecertificeerd, veganistisch, food-grade ingrediënt. Insempra heeft dit product ontwikkeld in samenwerking met Axxence Aromatic, een Duitse fabrikant en distributeur van natuurlijke aromaingrediënten, om het product wereldwijd op de markt te brengen voor fabrikanten van voedingsmiddelen en schoonheidsproducten.

Gerelateerde rapporten:

Natural Fragrances Market Research Report Information by Source (Flower Based, Fruit Based, Spices, Wood, and Others), Application (Fine Fragrances, Cosmetics, Food & Beverages, Toiletries & Detergents, and Others), and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the world)- Forecast till 2030.

Fragrance Market Research Report Information Per Type (Natuurlijk en Synthetisch), Per Consumentengroep (Vrouwen, Mannen en Unisex), Per Toepassing (Parfums, Fijne Geuren, Cosmetica & toiletartikelen (zonder Haarverzorging), Etherische Oliën & Aromatherapie, Haarverzorging, Zeep, Huishoudelijke & Luchtverzorging, Tabak en Wasmiddel) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Organic Face Care Ingredients Market Research Report informatie per type (oppervlakteactieve stoffen, verzachtende ingrediënten, actieve ingrediënten, suikerpolymeren, conserveringsmiddelen, anderen), per toepassing (face wash, reinigingsdoekjes, huidblekende crèmes, anti-aging crèmes, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com