header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Instant Payments zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 16,80% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 17, 2024 8:00 PM ET

Overzicht van de markt voor Instant Payments:

De markt voor Instant Payments zal naar verwachting groeien van 28,6 miljard dollar in 2023 tot 99,11 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 16,80% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Instantbetalingen verwijzen naar overschrijvingen die binnen enkele seconden na een betalingsopdracht geld beschikbaar maken op de rekening van een begunstigde. Dit betekent dat het geld binnen enkele seconden beschikbaar is op de rekening van de ontvanger, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Instant payments zijn een revolutionair kenmerk van het betalingslandschap in meer dan 50 landen wereldwijd, en ze brengen snelheid, gemak, transparantie, zekerheid en precisie in geldoverboekingen, voldoen aan de behoeften van consumenten en bedrijven en voldoen aan de verwachtingen van de volgende generatie.

Klik hier voor een voorbeeld PDF-bestand:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16206

Belangrijkste spelers op de markt:

  • Vocalink
  • ACI Wereldwijd
  • FedNow
  • Riksbank
  • PayPal
  • Bank voor Internationale Betalingen (BIS)
  • Monetaire Autoriteit van Singapore (MAS)
  • Europese Centrale Bank (ECB)
  • PayNow
  • InstaPay

Factoren die de groei van de markt stimuleren:

Verschillende factoren dragen bij aan de groei van de markt voor real-time betalingen. Deze omvatten de grote verspreiding van smartphones, de overstap naar cloud-gebaseerde oplossingen voor snellere betalingen, de toenemende vraag van klanten naar snellere betalingen en de toenemende investeringen van financiële instellingen en overheden om de overstap naar realtime betalingsoplossingen te stimuleren. Bovendien zal de integratie van innovatieve technologieën, zoals Artificial Intelligence (AI) en IoT, in digitale betalingsplatforms naar verwachting bijdragen aan de vraag naar realtime betalingsoplossingen.

Koop dit hoogwaardige rapport nu:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16206

Invloed op bedrijfs- en consumentengedrag:

Directe betalingen worden steeds meer gezien als cruciaal voor lopende zakelijke relaties met betalers. De vraag van consumenten en bedrijven naar moderne transacties, zoals spraakgestuurd accountbeheer en het gebruik van digitale portemonnees, neemt toe naarmate innovatieve klantervaringstools alomtegenwoordig worden op de wereldmarkt.

Blader door het diepgaande Instant Payments Market Research Report (128 pagina’s) op:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/instant-payments-market-16206

Real-time betalingen in opkomende landen:

De groeiprognoses voor realtime transacties in opkomende landen, vooral in landen zoals India, zullen de markt naar verwachting naar een nieuw niveau stuwen. Overheden over de hele wereld die realtime regelingen mogelijk maken, stimuleren de welvaart en de economische groei door bedrijven en consumenten snellere, goedkopere en efficiëntere betalingsmethoden te bieden. De United Payments Interface (UPI) in India heeft de manier waarop Indiërs betalingen verrichten veranderd, waardoor ze snel geld kunnen overmaken van de ene bankrekening naar de andere, van een klant naar een bedrijf of tussen individuen.

Onze andere gerelateerde rapporten:

Beveiligingsmarkt voor woningen in de VS

VS markt voor slimme tickets

Amerikaanse cellulaire M2M-markt

Amerikaanse markt voor visuele plaatsbepalingssystemen

Aandeel in de markt voor meerkanaals orderbeheer

Visueel plaatsbepalingssysteem marktanalyse

Publieke veiligheid LTE-markttrends

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Instant Payments Market,Global Instant Payments Market,Instant Payments Market Size,Instant Payments Market Trends,Instant Payments Market Growth,Instant Payments Market Share,Instant Payments Market Overview,Instant Payments Size