header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs zal 23,82 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 38,00% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 17, 2024 12:00 AM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Artificial Intelligence in Education Market By Application, By Deployment Type, By Region till 2030, werd de markt in 2022 gewaardeerd op 2,5 miljard dollar en zal deze tijdens de evaluatieperiode van 2023 tot 2030 naar verwachting aanzienlijk groeien met een gezonde CAGR van ongeveer 38,00% om tegen het einde van 2030 een waarde van ongeveer 23,82 miljard dollar te bereiken.

Gezamenlijk zetten ze aanzienlijke financiële middelen, ten bedrage van miljarden dollars, in voor diverse AI-toepassingen. Deze toepassingen omvatten verschillende domeinen zoals robotica, machinaal leren, virtuele assistentietechnologie, autonome voertuigen, natuurlijke taalverwerking en computervisie. Het grootste deel van deze investeringen in AI gaat naar interne bedrijfsinitiatieven van technologiebedrijven die zich richten op onderzoek en ontwikkeling om de AI-capaciteiten te verbeteren. Het uitbreken van de COVID-19 pandemie heeft het belang van online onderwijs vergroot, waardoor grote online onderwijsplatforms AI-technologieën zijn gaan integreren. Deze integratie is gericht op het verbeteren van de algehele leerervaring voor hun gebruikers.

Belangrijkste spelers:

Vooraanstaande spelers in de industrie die worden geprofileerd in het rapport over kunstmatige intelligentie in het onderwijs zijn onder andere

  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Google (VS)
  • Cognizant (VS)
  • Pearson (VK)
  • Bridge-U (UK)
  • DreamBox Learning (VS)
  • Fishtree (VS)
  • Jellynote (Frankrijk)
  • Jenzabar Inc (VS)

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport Kunstmatige intelligentie in de onderwijsmarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 23,82 miljard

CAGR tijdens 2023-2030

38.00%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2030

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs wordt gecategoriseerd op basis van component, inzet, technologie en toepassing.

In termen van toepassing zal de markt naar verwachting worden geleid door content delivery systemen tijdens de prognoseperiode.

Wat betreft de technologie wordt verwacht dat machine learning de dominante kracht in de markt zal zijn tijdens de prognoseperiode.

Op het gebied van implementatietypes zullen on-cloud oplossingen naar verwachting de leiding nemen in de markt tijdens de prognoseperiode.

In de categorie componenten zullen diensten tijdens de prognoseperiode naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drivers

Toenemende voorkeur voor slimme inhoud om de marktgroei te stimuleren

Een opvallende trend in de AI-onderwijsmarkt is de toenemende voorkeur voor intelligente materialen. Slimme inhoud wint aan populariteit in scholen en andere onderwijsinstellingen, omdat het het begrip van leerkrachten van leerplatforms verbetert, wat het onderwijsproces aanzienlijk beïnvloedt. Door de integratie van gamificatiestrategieën bieden intelligente digitale contentplatforms interactief lesmateriaal, waardoor een boeiende en meeslepende leeromgeving wordt gecreëerd. Er wordt steeds meer nadruk gelegd op het aanbieden van slimme digitale contentoplossingen waarmee leerlingen kunnen oefenen, toegang krijgen tot gepersonaliseerde contentoplossingen en realtime feedback ontvangen op basis van hun prestaties.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Kunstmatige intelligentie in de onderwijsmarkt-https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-education-market-6365

Regionale analyse

Gedurende de prognoseperiode zal Noord-Amerika naar verwachting de wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs aanvoeren, gedreven door de vroege adoptie van innovatieve technologieën in de regio. De gevestigde onderwijsinfrastructuur, met name in de VS en Canada, zal naar verwachting ook aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt.

In Europa wordt een aanzienlijke groei verwacht in de wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs als gevolg van de sterk ontwikkelde onderwijsinfrastructuur in de regio. Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende focus op digitaliseringsinitiatieven en aanzienlijke investeringen in AI de marktgroei gedurende de prognoseperiode zullen stimuleren.

De regio Azië-Pacific is klaar voor een aanzienlijke groei in de wereldwijde markt voor kunstmatige intelligentie in het onderwijs, gedreven door de toenemende behoefte aan digitalisering. Initiatieven zoals e-governance in India, afgestemd op het bredere Digital India-programma, zullen de marktgroei in de regio naar verwachting verder stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-application-testing-services-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-animation-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-computer-interface-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-computer-interaction-hci-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agile-iot-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-checkout-in-retail-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-recovery-software-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ticket-printers-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence in Education Market,Artificial Intelligence in Education Market Share,Artificial Intelligence in Education Market Size,Artificial Intelligence in Education Market Trends,Artificial Intelligence in Education Market Insights,Artificial Intelligence in Education Market Growth