header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor noodverlichting zal naar verwachting USD 14,41055 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 7,30% van 2023 tot 2030.

Jan 17, 2024 3:00 PM ET

Inzicht in de markt voor noodverlichting:

De markt voor noodverlichting zal naar verwachting groeien van 9,4424 miljard dollar in 2023 tot 14,41055 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 7,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). Het stijgende aantal bouwprojecten en het toenemende gebruik van noodverlichting en in- en uitgangsborden in onder andere commerciële en residentiële gebouwen, hotels en resorts, ziekenhuizen en medische faciliteiten zijn belangrijke marktfactoren die bijdragen aan de groei van de marktopbrengsten.

Voor een goede verlichting verplichten overheidsvoorschriften in landen over de hele wereld de installatie van noodverlichting en -signalering in de nabijheid van uitgangen en vluchtroutes. Er bestaan drie verschillende soorten vluchtwegverlichting. Het toenemende aantal commerciële en industriële bouwprojecten heeft de vraag naar noodverlichtingsproducten doen toenemen, wat heeft geleid tot een CAGR voor de markt wereldwijd in de afgelopen jaren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3866

Belangrijkste spelers:

  • Philips Lighting Holding B.V. (Nederland)
  • Hubbell Lighting Inc (VS)
  • Cooper Industries (Ierland)
  • Schneider Electric Se (Frankrijk)
  • Emerson (V.S.)
  • Legrand S.A. (Frankrijk)
  • Acuity Brands (V.S.)
  • Beghelli S.P.A. (Italië)
  • Daisalux (Spanje)
  • Zumtobel Group (Oostenrijk),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor noodverlichting.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/emergency-lighting-market-3866

Regionale analyse van de markt voor noodverlichting:

De markt voor noodverlichting in de regio Azië-Pacific werd in 2022 gewaardeerd op USD 4,0304 miljard en zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de analyseperiode. De toename van residentiële, commerciële en industriële bouwinitiatieven in de landen van de regio draagt in belangrijke mate bij aan de stijging van de behoefte aan noodverlichting.

De Noord-Amerikaanse markt voor noodverlichting heeft het op één na grootste marktaandeel als gevolg van substantiële ontwikkelingen in verlichtingstechnologie en een toename in de implementatie van noodverlichting in commerciële omgevingen, waaronder werkplekken. Deze factoren stimuleren de omzetgroei van de noodverlichtingsmarkt in Noord-Amerika. Om hun marktpositie te versterken en hun portfolio’s te diversifiëren, consolideren grote bedrijven. Daarnaast domineerde de noodverlichtingsmarkt in de Verenigde Staten de markt in termen van marktaandeel, terwijl de noodverlichtingsmarkt in Canada het snelst groeide in de regio.

Van 2022 tot 2030 zal de noodverlichtingsmarkt in Europa naar verwachting groeien met de hoogste CAGR als gevolg van de integratie van brandvluchtsystemen in nieuwe noodverlichting en de aanwezigheid van marktleiders in de landen van de regio, die de inkomstengroei in de Europese markt stimuleren. Bovendien groeide de markt voor noodverlichting in het Verenigd Koninkrijk het snelst in de Europese regio, terwijl Duitsland het grootste marktaandeel had.

Segmentatie van de noodverlichtingsmarkt:

De segmentatie van de noodverlichtingsmarkt op basis van componenten omvat hardware, software en diensten.

Op basis van het voedingssysteem omvat de marktsegmentatie noodverlichting autonoom, centraal en hybride.

Op basis van batterijtype omvat de segmentatie van de noodverlichtingsmarkt Ni-Cd, Ni-MH, LiFePO4 en loodzuur.

De lichtbron heeft de gegevens van de noodverlichtingsmarkt onderverdeeld in fluorescentie, led, gloeilamp en inductie.

Op basis van toepassing, is de wereldwijde noodverlichting industrie gesegmenteerd in residentiële, commerciële en industriële.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3866

Bovendien wordt verwacht dat de toenemende verstedelijking in tal van landen en de verbeterde levensomstandigheden in verschillende regio’s de vraag naar noodverlichting tijdens de studieperiode zullen stimuleren, wat een extra factor is die de omzetgroei van de noodverlichtingsmarkt stimuleert.

Lees meer artikel-

Condensatoren en Weerstanden Groothandel Marktonderzoeksrapport – Voorspelling tot 2032

Plastic Film Condensatoren Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Micro-omvormer markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Gouden Bonding Wire voor Halfgeleider Verpakking Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor assemblagemateriaal voor verpakking – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Emergency Lighting Market,Emergency Lighting Market Size,Emergency Lighting Market Share,Emergency Lighting Market Trend,Emergency Lighting Market Growth,Emergency Lighting Market Outlook