header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vision positioneringssystemen zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 13,92 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 10,87%.

Jan 17, 2024 1:00 PM ET

Vision Positioning System marktinzichten:

De markt voor vision positioneringssystemen zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei laten zien. Visie plaatsbepalingssystemen winnen substantieel marktaandeel en worden een belangrijke technologie voor positiebewustzijn. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor vision positioneringssystemen naar verwachting zal groeien van 5,5 miljard dollar in 2022 naar 13,92 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 10,87% in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Vision-positioneringssystemen zijn een belangrijke en onmisbare functie in communicatieapparatuur. Ze kunnen helpen om betere zakelijke inzichten te krijgen en klanten te voet te helpen. Daarnaast heeft vision positioning een enorme commerciële belangstelling geoogst door de gebruiker de voordelen van lokale marketing te bieden, wat een gunstige invloed heeft gehad op de wereldwijde markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3204

Belangrijkste spelers:

  • Cognex Corporation (VS)
  • ABB (Zwitserland)
  • DJI (China)
  • Omron Corporation (Japan)
  • Pepperl Fuchs GmbH (Europa)
  • Parrot SA (Frankrijk)
  • Sick AG (Duitsland)
  • Seegrid Corporation (VS)
  • ABB (Zwitserland)
  • Senior AB (Europa),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor vision positioneringssystemen.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/vision-positioning-system-market-3204

Vision Positioning System-markt regionale analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor vision positioneringssystemen. De sterke aanwezigheid van belangrijke spelers, naast de grote technologische vooruitgang en de vroegtijdige toepassing ervan, stuwt de marktgroei. Daarnaast stimuleren toepassingen zoals onbemande luchtvaartuigen, autonome voertuigen en industriële automatisering de vraag naar vision positioneringssystemen op de markt.

Mexico, Canada en de VS stimuleren de markt voor vision positioneringssystemen in Noord-Amerika. Van deze landen nemen de VS het grootste deel van de regionale markt voor hun rekening door de groeiende toepassing van vision positioneringssystemen. De VS staat ook bekend om zijn technologische ontwikkeling, wat heeft geleid tot een snelle toepassing van innovatieve technologieën in de regio.

Segmentatie van de markt voor vision positioneringssystemen:

Het rapport is onderverdeeld in oplossingen, componenten, platforms, typen, eindgebruikers en regio’s. Het oplossingssegment is onderverdeeld in tracking, analyse, navigatie en industriële oplossingen. Het componentensegment is onderverdeeld in camerasystemen, sensoren, markers en andere. Het platformsegment is onderverdeeld in robotica, onbemande luchtvaartuigen/drones, ruimtevaartuigen en automatisch geleide voertuigen).

Het type segment is onderverdeeld in 1D, 2D en 3D. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in automotive, BFSI, industrie, gezondheidszorg, commerciële sector, overheidssector en andere. Per regio is de markt voor vision positioneringssystemen onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3026

Aanzienlijke R & D investeringen in vision positioneringstechnologie en de onvermijdelijk verbeterende servicekwaliteit en functionaliteit escaleerden de marktwaardering. De toename van de vraag naar geautomatiseerde oplossingen in industriële operaties en de toepassing van vision plaatsbepalingssystemen in indoor navigatie zijn de belangrijkste marktstuwers. Het toenemende gebruik van VPS in transportmodi creëert aanzienlijke groeimogelijkheden.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport overde markt voor commercieel drukwerk – Prognose tot 2030

Gereviseerde Smartphone Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor melkrobots – Wereldwijde voorspelling tot 2030

VPX SBC markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Smart Home Projector markt onderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Vision Positioning System Market,Vision Positioning System Market Size,Vision Positioning System Market Share,Vision Positioning System Market Trend,Vision Positioning System Market Growth,Vision Positioning System Market Outlook