header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wireless Data Communication Market To Reach USD 4.85 Billion at a 16.81% CAGR by 2032- Report by Market Research Future (MRFR)

Jan 17, 2024 10:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Wireless Data Communication Market Research Report, By Vertical, Region, Component, Technology, and Type- Forecast till 2032″, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie tijdens de beoordelingsperiode een aanzienlijke positieve groei zal vertonen met een gezond groeipercentage van ongeveer 16,81%. Het rapport verwacht verder dat de markt tegen het einde van 2032 een waarde van ongeveer USD 4,85 miljard zal bereiken.

De wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van de grote vraag naar cellulaire systemen. Deze stijging in de vraag naar cellulaire systemen stimuleert de behoefte aan draadloze datadiensten, waardoor gebruikers toegang hebben tot gegevens zonder de beperking van fysieke verbindingen met interfaces.

Belangrijkste spelers:

  • AT & T
  • Cisco (VS)
  • Google (VS)
  • Intel (VS)
  • Verizon Wireless (VS.)
  • Qualcomm (VS.)

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Draadloze datacommunicatiemarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 4,45 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

16.81%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentaties:

In de wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie is het hardwaresegment klaar om de leidende positie te behouden tijdens de beoordelingsperiode. Dit segment omvat netwerkapparaten zoals gateways, access points, switches, routers en hubs. Tegelijkertijd wordt verwacht dat het dienstensegment een aanzienlijke groei zal vertonen en professionals verwachten dat het de leiding zal nemen in de markt. De belangrijkste drijfveer voor de groei van het segment is de toenemende toepassing ervan in verschillende industriële sectoren.

Van de verschillende technologieën zal het WiFi-technologiesegment naar verwachting het grootste deel van de inkomsten in de wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie tijdens de beoordelingsperiode verwerven. De verspreiding van slimme apparaten zoals smartwatches, koelkasten, wasmachines en smart-tv’s heeft de groei van dit segment gestimuleerd. WiFi-technologie stelt gebruikers in staat om deze apparaten te bedienen via smart touch of afstandsbediening, wat bijdraagt aan de toegenomen vraag. De groeiende integratie van de technologie in consumentenapparatuur maakt het mogelijk om apparaten op afstand te bedienen, waardoor de totale netwerkkosten voor bedrijven dalen dankzij de eenvoudige toegankelijkheid en het probleemloze onderhoud. Daarnaast verlaagt het de kosten voor netwerkbekabeling en biedt het gebruikers mobiliteit in vergelijking met conventionele bekabelde netwerken.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

COVID-19 Impact:

De wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie heeft zich tijdens de pandemische periode aanzienlijk positief ontwikkeld. Nu organisaties over de hele wereld zich de laatste tijd richten op de thuiswerkcultuur, heeft de markt een exponentiële groei in de vraag laten zien. Met de snel groeiende vraag naar superieure gegevensbescherming en de groeiende IT-sector over de hele wereld, wordt bovendien verwacht dat de wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie de komende jaren een enorme groei zal vertonen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Draadloze datacommunicatiemarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-data-communication-market-1118

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie wordt grondig geanalyseerd in vijf belangrijke geografische gebieden: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de leidende positie in de wereldwijde markt voor draadloze datacommunicatie opeisen tegen het einde van de beoordelingsperiode in 2023. De belangrijkste factor die de groei van de regionale markt stimuleert, is de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke spelers, waaronder Intel, Cisco, AT & T, Google en Verizon Wireless. Deze marktleiders zijn actief bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en er wordt verwacht dat aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling de groei van de regionale markt de komende jaren verder zullen stimuleren. De regio wordt erkend als een vroege toepasser van geavanceerde technologieën en lopende ontwikkelingen in landen zoals Canada en de VS zullen de groei van de regionale markt verder versnellen.

De regionale markt voor draadloze datacommunicatie in Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei vertonen tijdens de evaluatieperiode. De belangrijkste drijfveer achter de robuuste prestaties van de regionale markt is de toenemende verkoop van digitale en technische apparaten, zoals tablets, smartphones en laptops, met name in landen als India en China.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-animation-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-computer-interface-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-computer-interaction-hci-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agile-iot-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-checkout-in-retail-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-recovery-software-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ticket-printers-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-factor-authentication-market/market-share

https://www.marketresearchfuture.com/reports/diameter-signaling-market/market-share

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Wireless Data Communication Market,Wireless Data Communication Market Share,Wireless Data Communication Market Size,Wireless Data Communication Market Insights,Wireless Data Communication Market Trends,Wireless Data Communication Market Growth