header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Aerospace Robotics-markt zal tegen 2030 USD 31,58 miljard bereiken met een CAGR van 11,7% Groeiende vraag naar automatisering zal de groei van de Aerospace Robotics-markt stimuleren

Jan 18, 2024 5:00 PM ET

Overzicht

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor lucht- en ruimtevaartrobotica tegen 2030 een waarde bereiken van USD 31,58 miljard met een CAGR van 11,7%.

Drivers

Groeiende vraag naar automatisering zal de marktgroei stimuleren

Luchtvaartmaatschappijen geven de voorkeur aan het automatiseren van operationele processen om kosten te besparen, tijd te besparen, goederen van hoge kwaliteit te produceren en de productiviteit te verhogen om te kunnen concurreren in een veeleisende markt. Lucht- en ruimtevaartrobots automatiseren interne operaties en ontlasten werknemers door met hen samen te werken om de efficiëntie te verhogen. De Boeing Company, Pratt & Whitney, GKN Aerospace en Airbus behoren tot de bedrijven die zich richten op het gebruik van robots bij de productie van vliegtuigonderdelen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-robotics-market-10946

Belangrijkste spelers

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde aerospace robotica-markt worden geprofileerd, zijn onder andere Kuka AG, ABB Group, FANUC Corporation, Yaskawa electric corporation, Kawasaki Heavy Industries Ltd, Mtorres, Oliver Crispin Robotics Limited, Gudel AG, Electroimpact Inc., Universal Robots A/S, STÄUBLI, COMAU, FESTO en BOSTON DYNAMICS.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie had een enorme impact op de markt voor luchtvaartrobotica. De epidemie verminderde de behoefte aan vliegreizen aanzienlijk, waardoor de vraag naar de ontwikkeling en het onderhoud van nieuwe vliegtuigen afnam. De vraag naar luchtrobots is gedaald, omdat leveranciers en fabrikanten in de lucht- en ruimtevaartsector financiële problemen en verstoringen van de toeleveringsketen hebben gezien.

Marktkansen

Vooruitgang in technologie biedt lucratieve kansen

Door de introductie van nieuwe technologieën wordt de toekomstige groei van de luchtvaartrobotica-markt verwacht. Kunstmatige intelligentie, cloud computing, 3D vision technologie en andere verbeteringen verbeteren de mogelijkheden van robotapparatuur die gebruikt wordt in de luchtvaartsector. Uitgerust met ultramoderne ultrasone en metrologische inspectietechnologieën, helpen robots bij taken zoals het inspecteren van bevestigingsmiddelen, scheuren en delaminatie tijdens assemblage in de luchtvaartindustrie. Door de opkomst van het Internet of Things (IoT) kunnen moderne industriële robots ook samenwerken met anderen om het productieproces te verbeteren.

Marktbeperkingen en uitdagingen

Hoge installatie van robotapparatuur zal de markt beperken

De hoge installatiekosten van robotapparaten en het gebrek aan ervaren professionals kunnen tijdens de prognoseperiode een remmende werking hebben op de markt.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-robotics-market-10946

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor lucht- en ruimtevaartrobotica is onderverdeeld op basis van toepassing, laadvermogen, component en type.

Per type zal SCARA de markt aanjagen in de voorspellingsperiode.

Wat de component betreft, zal de eindeffector de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

In laadvermogen zal tot 16,00 kg de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua toepassing zullen boren en bevestigen de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt Aerospace Robotics-markt

De groei van de Noord-Amerikaanse markt wordt ondersteund door de toegenomen wereldwijde vraag naar en productie van vliegtuigen en het toegenomen gebruik van robotica in de vliegtuigbouw. De groeiende behoefte aan meer operationele efficiëntie, verbeterde veiligheid en nieuwe technologische doorbraken in de luchtvaartindustrie zal de markt in de regio naar verwachting stimuleren.

Gerelateerde rapporten

Aircraft Line Maintenance Market Research Report Information by Service (Component Replacement & Rigging Service, Engine & APU Service, Line Station Setup & Management Service, Defect Rectification Service, en Aircraft on Ground (AOG) Service), Type (Transit Checks en Routine Checks), Technology (Traditional Line Maintenance en Digital Line Maintenance), Application (Commercial Aviation, Military Aviation, and Business and General Aviation), and Region – Forecast till 2030

Commercial Aircraft Cabin Interior Market Research Report Informatie per producttype (stoelen, verlichting, ramen, kombuis, in-flight entertainment en toilet), per type vliegtuig (wide body en narrow body), per uitvoering (line fit en retro fit) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Commercial Aircraft Windows and Windshield Market Research Report Informatie per type vliegtuig (Wide Body Aircraft en Narrow Body Aircraft), per type materiaal (glas en polycarbonaat), per toepassing (OEM en aftermarket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aerospace Robotics Market,Aerospace Robotics Market Size,Aerospace Robotics Market Share,Aerospace Robotics Market Type,Aerospace Robotics Market Application,Aerospace Robotics Market Region,Aerospace Robotics Market Research,Aerospace Robotics Industry