header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De ESIM-markt zal tegen 2030 USD 5,77 miljard bereiken met een CAGR van 31,40% | MRFR Rapport

Jan 18, 2024 2:00 PM ET

ESIM Marktoverzicht

De eSIM-marktsector zal naar verwachting groeien van USD 0,85 miljard in 2022 tot USD 5,77 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 31,40% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6619

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • STMicroelectronics (Zwitserland)
  • Infineon Technologies AG (Duitsland)
  • NXP Halfgeleiders (Nederland)
  • Deutsche (Duitsland)
  • Telekom AG (Duitsland)
  • Gemalto NV (Nederland)
  • NTT Docomo Inc (Japan)

Marktdynamiek

De toenemende incidentie van cervicale spondylose onder werknemers in het bedrijfsleven en de stijgende incidentie van letsel aan de nek bij auto-ongelukken zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren. Minimaal stroomverbruik, bediening op afstand, real-time gegevenscontrole en identificatie van servicetiming zijn allemaal voordelen die M2M-systemen bieden. Verschillende industrieën, waaronder productie, beveiliging, telegeneeskunde, robotica, auto-industrie, industrie en nutsbedrijven, hebben M2M-systemen geïmplementeerd vanwege de voordelen. Verbeterde netwerkconnectiviteit is vereist en eSIM speelt een cruciale rol bij het faciliteren van draadloze communicatie tussen mobiele netwerken binnen een netwerksysteem.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De wens van consumenten om verbonden huizen te bezitten dient als een drijvende kracht achter de vraag naar slimme elektronica, waaronder wearables, printers, slimme brillen, smartphones, tablets en laptops. Verbonden huizen zijn afhankelijk van de integratie van eSIM-kaarten in consumentenelektronica, wat superieure netwerkconnectiviteit mogelijk maakt. Gedurende de hele levenscyclus van het product verbetert het ongecompliceerde abonnementenbeheer van ESIM de gebruikerservaring door productdifferentiatie, toegang op afstand, monitoring, gestroomlijnde logistiek en superieure netwerkconnectiviteit mogelijk te maken. Bijgevolg wordt eSIM momenteel in een groot aantal contexten geïmplementeerd, waardoor de markt uiteindelijk breder wordt.

Naarmate het IoT steeds meer wordt toegepast, biedt de introductie van 5G-technologie enorme kansen. De opkomst van nieuwe sectoren en de verscheidenheid aan alternatieven voor netwerkserviceproviders zijn beide het gevolg van het internet van de dingen. Als gevolg hiervan wordt het ecosysteem van de mobiele industrie getransformeerd door IoT. Nu de markt voor intelligente en geautomatiseerde apparaten die van consumentenelektronica zoals laptops, tablets en smartphones is ontgroeid, hebben zich eSIM’s ontwikkeld. Tal van industriële sectoren, waaronder huishoudelijke apparaten, gezondheidszorg, landbouw, monitoringsystemen voor nutsvoorzieningen, autonome drones, aangesloten voertuigen en industriële apparatuur, maken gebruik van smartphones en wearables.

ESIM marktsegmentatie

Op basis van eindgebruiker bestaat de eSIM-marktsegmentatie uit auto’s, energie & nutsbedrijven, productie, detailhandel, consumentenelektronica, transport & logistiek.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (86 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over ESIM-markt-
https://www.marketresearchfuture.com/reports/esim-market-6619

Regionale analyse

De eSIM-markt in Noord-Amerika, die momenteel het grootste marktaandeel heeft, zal tijdens de analyseperiode naar verwachting groeien met een CAGR van 11,5%. De stijging kan worden toegeschreven aan de snelle technologische vooruitgang in de regio en de alomtegenwoordigheid van netwerkproviders.

De ESIM-markt in Azië en de Stille Oceaan werd in 2021 gewaardeerd op 0,27 miljard dollar en zal tijdens de analyseperiode naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR. Prominente smartphonefabrikanten zoals Samsung Electronics en Huawei hebben eSIM-toestellen geïmplementeerd, waarmee ze de positie van eSIM als de benchmark SIM-technologie voor toekomstige verbonden apparaten hebben verstevigd en tractie hebben gewonnen in de smartphone-industrie. Bovendien zijn in landen als China en India een aantal original equipment manufacturers (OEM’s) bezig met het samenstellen van gezamenlijke ontwikkelingsteams uit het hele ecosysteem om eSIM-oplossingen te creëren en tactische ontwikkelingsroutes uit te stippelen.

Evenzo zal de Europese eSIM-markt tijdens de prognoseperiode naar verwachting groeien met een CAGR van 10,1%. Deze regio’s hebben al vroeg state-of-the-art technologieën geïmplementeerd. In deze regio’s is er een toenemende prevalentie van slimme aangesloten apparaten en aangesloten voertuigen. Op basis van deze kenmerken wordt verwacht dat deze twee regio’s hun dominantie zullen behouden tijdens de prognoseperiode.

Lees meer over Laatste nieuws en updates:

User Experience Research Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/user-experience-research-software-market/companies

Markt voor inkoopsoftware – https://www.marketresearchfuture.com/reports/procurement-software-market/companies

Markt voor mobiel gokken – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-gambling-market/companies

Mobiliteit als een dienst markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobility-as-a-service-market/companies

Markt voor digitale assistenten – https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-assistant-market/companies

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  ESIM Market,ESIM Market Size,ESIM Market Share,ESIM Market Growth,ESIM Market Trends,ESIM Market Analysis,ESIM Market forecast,ESIM Market Report,ESIM Market Research