header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers zal naar verwachting een omzet van 2,189 miljard dollar genereren en zal tegen 2032 met 21,3% CAGR groeien – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2024 5:00 AM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Traveler Security Services Market Analysis By Component, By Service Type, By Organization Size – Forecast 2032″ zal de waardering tegen 2032 naar verwachting USD 2,189 miljard bedragen, met een CAGR van 21,3% tijdens de prognoseperiode (2022-2032).

De wereldwijde markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers zal naar verwachting aanzienlijk groeien, gedreven door de stijgende frequentie van zakenreizen. De huidige implementatie van self-service checkpointtechnologie door de Transportation Security Administration (TSA) zal naar verwachting een positieve bijdrage leveren aan de marktinkomsten. Daarnaast wordt verwacht dat de handhaving van volksgezondheidsmaatregelen die zijn opgelegd door wetten en grondwetten, gericht op het waarborgen van de veiligheid in zowel binnenlandse als internationale reizen, de omvang van de markt voor veiligheidsdiensten voor reizigers verder zal vergroten. Overheidsinitiatieven ter ondersteuning van slimme stadsprojecten en initiatieven op het gebied van openbare veiligheid creëren uitgebreide groeimogelijkheden voor de industrie van veiligheidsdiensten voor reizigers.

Belangrijkste spelers:

 • Pinkerton Consulting & Investigations, Inc. (India)
 • SOS Security LLC (VS)
 • Sicuritalia Group Holding SpA (Italië)
 • GardaWorld Corporation (Canada)
 • Anvil Group (Verenigd Koninkrijk)
 • Integrated Security Services, Inc (VS)
 • Northcott Global Solutions Ltd (Verenigd Koninkrijk)
 • Drum Cussac (Canada)
 • Sicuro Group LLC (VAE)
 • American International Group, Inc (V.S.)
 • Global Rescue LLC (Verenigde Staten)
 • TigerSwan (V.S.)
 • TRACK24 (V.K.)
 • Solace Global Limited (V.K.)

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Reikwijdte van het rapport – Traveler Security Services Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 2,189 miljard

CAGR in 2022-2032

21.3%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2032

Segmentaties:

De prognose voor de markt voor reizigersbeveiligingsdiensten is onderverdeeld in segmenten op basis van componenten, servicetype, organisatiegrootte, industrie en regio. Binnen het segment componenten zijn er twee subsegmenten: diensten en platforms. Het segment servicetype is verder onderverdeeld in risicoadvies, rampenplanning, reactie op noodsituaties, naleving van wettelijke voorschriften, onderzoeken, privacy & fraudepreventie, beoordeling van bedreigingen en andere.

Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in twee subsegmenten: grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s). Het segment industrie is onderverdeeld in overheid &, families, bedrijven en anderen. Tot slot is het segment regio onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Trends in de industrie:

De markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers heeft de afgelopen maanden een consistente groei laten zien, aangedreven door belangrijke trends zoals toenemende globalisering en meer zakenreizen door internationale organisaties. Opmerkelijke Rinxdeepl68 D-investeringen van aanbieders van oplossingen en diensten, in combinatie met technologische vooruitgang, bieden aanzienlijke kansen binnen de markt. Daarnaast zijn de aanzienlijke vraag naar gezondheidsdiensten, wettelijke verantwoordelijkheden en het groeiende aantal zakenreizigers invloedrijke factoren die de groei van de markt beïnvloeden.

De Transportation Security Administration (TSA) is actief bezig met het inzetten van aanraakloze technologie, die het matchen van live foto’s met de foto’s op de ID’s van reizigers vergemakkelijkt. Deze technologie maakt de automatische verificatie van ID’s en de bevestiging van vluchtinformatie in bijna-realtime mogelijk. Deze ontwikkelingen hebben een cruciale rol gespeeld bij het verbeteren van de markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers, waardoor deze effectief kan concurreren en voorop kan blijven lopen bij het toepassen van de nieuwste technologieën.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (130 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Traveler Security Services Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/traveler-security-services-market-9392

Regionale analyse:

Noord-Amerika is klaar om zijn leiderschap in de wereldwijde markt voor beveiligingsdiensten voor reizigers te behouden, met het grootste marktaandeel toegeschreven aan de toenemende adoptie van deze diensten door zakelijke reizigers. De toename van terroristische aanslagen en de handhaving van COVID-19 pandemische maatregelen op luchthavens stimuleren de vraag naar deze diensten. Passagiers in de VS en Canada kiezen steeds vaker voor beveiligingsdiensten voor reizigers vanwege de strengere veiligheidsmaatregelen op luchthavens.

Europa neemt de tweede plaats in op de wereldmarkt voor reizigersbeveiligingsdiensten, gedreven door de groeiende adoptie van technologisch geavanceerde openbare beveiligingsplatforms om de veiligheid van reizigers te verbeteren. De stijgende koopkracht en verhoogde penetratie van veiligheidsapparatuur hebben een positieve invloed op de marktgroei. De Europese markt voor veiligheidsdiensten voor reizigers zal naar verwachting aanzienlijke inkomsten genereren tijdens de evaluatieperiode.

Azië-Pacific heeft zich ontpopt als een lucratieve markt voor beveiligingsoplossingen voor reizigers wereldwijd. Factoren zoals de groei van de toerisme-industrie en het toenemende aantal kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) in de regio dragen bij aan de expansie van de markt. De integratie van digitale technologieën in transportinfrastructuren biedt kansen, maar brengt ook veiligheidsproblemen met zich mee. Daarnaast zorgen de proliferatie van consumentenelektronica en het toenemende gebruik van elektronische apparaten, in combinatie met de groeiende vraag naar draadloze technologieën in verschillende industrieën, voor een aanzienlijke vraag op de markt. De toenemende toepassing van IoT en draadloze netwerktechnologie, samen met de komst van 5G-netwerken, stimuleert de verkoop van reizigersbeveiligingsdiensten.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/brain-computer-interface-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-computer-interaction-hci-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agile-iot-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-checkout-in-retail-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-recovery-software-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ticket-printers-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-factor-authentication-market/market-size

https://www.marketresearchfuture.com/reports/diameter-signaling-market/market-size

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Traveler Security Services Market,Traveler Security Services Market Share,Traveler Security Services Market Size,Traveler Security Services Market Growth,Traveler Security Services Market Trends,Traveler Security Services Market Analysis