header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor citroenzuur zal tussen 2023 en 2030 een CAGR van 4,12% bereiken en in 2030 een waarde van ongeveer USD 4.205,65 miljoen bereiken – Eindrapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2024 11:39 AM ET

Overzicht citroenzuurmarkt:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor citroenzuur naar verwachting een CAGR van ~ 4,12% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4.205,65 miljoen in 2030.

De citroenzuurmarkt verwijst naar de wereldwijde handel en consumptie van citroenzuur, een zwak organisch zuur dat wordt aangetroffen in citrusvruchten en wordt gebruikt als additief in een breed scala aan producten. Citroenzuur wordt op grote schaal gebruikt als smaakversterker, conserveermiddel, zuurteregelaar en chelaatvormer in verschillende industrieën, waaronder voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, cosmetica en reinigingsmiddelen. De citroenzuurmarkt omvat de productie, verwerking, marketing en distributie van citroenzuur en zijn derivaten, zoals citraten en citroenzuuresters. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals de vraag van de consument, wettelijke vereisten, de dynamiek van de toeleveringsketen en technologische vooruitgang in de productie en toepassing van citroenzuur. In COVID kreeg de markt te maken met een daling van de vraag en een verstoring van de toeleveringsketen als gevolg van de beperkingen op verkeer en handel. De sluiting van restaurants, cafés en andere eetgelegenheden verminderde de vraag naar citroenzuur dat wordt gebruikt in de voedsel- en drankverwerking. De pandemie creëerde ook nieuwe kansen voor de citroenzuurmarkt, met name in de sectoren gezondheidszorg en schoonmaakproducten. Citroenzuur wordt gebruikt bij de productie van ontsmettingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen, waarnaar de vraag toenam als gevolg van de toegenomen bezorgdheid over hygiëne tijdens de pandemie.

Ontvang een proefexemplaar van het marktrapport voor citroenzuur @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1743

Citric Acid Market (1)

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Tate & Lyle PLC, Cargill, Incorporated, Archer Daniels Midland Company, JUNGBO CHEMICAL CO., LTD., Weifang Ensign Industry Co., Ltd., COFCO Biochemical (Anhui) Co., Ltd., Gadot Biochemical Industries Ltd., Huangshi Xinghua Biochemical Co., Ltd., Pfizer Inc. en Merck KGaA.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde citroenzuurmarkt is onderverdeeld in vorm, functie en toepassing.

Op basis van de vorm is de markt gesegmenteerd in watervrij, vloeibaar.

Op basis van de functie is de markt onderverdeeld in Acidulant, conserveermiddel, antioxidant en smaakstof.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in [Voedingsmiddelen & Dranken (dranken; bakkerij & zoetwaren; zoete & hartige snacks; soepen, sauzen en dressings, RTE & RTC maaltijden, en anderen), geneesmiddelen & nutraceuticals, persoonlijke verzorging, en anderen].

Browse In-depth Market Research Report (132 Pagina’s) on Citroenzuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/citric-acid-market-1743

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de grootste markt voor citroenzuur, vanwege de grote vraag naar citroenzuur in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de toenemende vraag naar citroenzuur in de farmaceutische industrie. De Verenigde Staten zijn de grootste afnemer van citroenzuur in deze regio.

Europa is een andere belangrijke markt voor citroenzuur, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken in de regio. De vraag naar citroenzuur in Europa zal naar verwachting toenemen door de groeiende vraag naar natuurlijke en biologische voedingsproducten.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de citroenzuurmarkt vanwege de toenemende vraag naar citroenzuur in verschillende industrieën, zoals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en persoonlijke verzorging. China is de grootste producent en consument van citroenzuur in deze regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry by Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde propionzuurmarkt: Informatie per toepassing [diervoeding, voedingsmiddelen & (bakkerijproducten &, zoetwaren, zuivelproducten, dranken, kant-en-klare maaltijden, vlees, gevogelte en zeevruchten andere), persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, landbouwchemicaliën en andere] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – voorspelling voor 2030

Wereldwijd marktonderzoeksrapport voor wijnsteenzuur: Per Type (Natuurlijk en Synthetisch), Bron (Druiven, Tamarinde, Maleic Anhydride, en Andere), Toepassing (Voeding & Dranken [Dranken; Bakkerij & Snoepgoed; Zoete & Hartige Snacks; Soepen, Sauzen, en Dressings], Farmaceutica & Nutraceuticals, Persoonlijke Verzorging, en Andere), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW)- Voorspelling tot 2030

Sports Drink Market Research Report Information Per ingrediënt (citroenzuur, smaakstoffen, conserveringsmiddelen, zouten, elektrolyten, koolhydraten, vitaminen en andere), per producttype (hypotoon, isotoon en hypertoon), per eindgebruiker (sporters, vrijetijdsconsumenten en lifestylegebruikers) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Citric Acid Market,Citric Acid Market Size,Citric Acid Market Share,Citric Acid Market Trends,Citric Acid Market Overview,Citric Acid Market Insights,Citric Acid Market Research,Citric Acid Market Reprot,Citric Acid Market Analysis