header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cyberverzekeringen zal 68,35 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 26,57% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2024 6:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens het onderzoeksrapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR), “Cyber Insurance Market By Component, Coverage Type, Third-Party Coverage, Organization Size, Vertical – Forecast till 2032,” zal de wereldwijde cyberverzekeringsmarkt tegen 2032 naar verwachting USD 68,35 miljard bereiken, met een groei van 26,57% CAGR tijdens de evaluatieperiode (2023-2032).

In de toekomst zullen de inkomsten van de cyberverzekeringsmarkt aanzienlijk toenemen als gevolg van het wijdverbreide gebruik van internet en de overeenkomstige toename van risico’s in verband met online activiteiten.

Bedrijven wenden zich tot cyberverzekeringen als financiële bescherming tegen potentiële bedreigingen zoals ransomware en malware die een risico vormen voor het soepel functioneren van hun activiteiten. De markt voor cyberverzekeringen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gevoed door de toegenomen erkenning van het belang van cyberrisicoverzekeringsproducten. Deze toegenomen acceptatie is een reactie op de groeiende impact van cyberaanvallen op factoren zoals openbare veiligheid, economische welvaart en cyberveiligheid van de overheid.

Belangrijkste spelers:

  • Tata Consultancy Services Limited (India)
  • Guy Carpenter and Company LLC. (V.S.)
  • At-Bay Inc. (VS)
  • Lloyds Bank PLC (V.K.)
  • Cisco Systems Inc. (V.S.)
  • AXA SA (Frankrijk)
  • Chubb Limited (Zwitserland)
  • Apple Inc.
  • Zurich Verzekeringsgroep (Zwitserland)
  • Beazley Group PLC (V.K.)
  • Lockton Companies (V.S.)
  • American International Group Inc (VS)

Klik hier voor het Premiumrapport

Omvang van het rapport – Cyberverzekeringsmarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 68,35 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

26.57%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentaties:

Het rapport over de cyberverzekeringsmarkt is gestructureerd op basis van types, componenten, bedrijfsgrootte, dekkingsvormen, eindgebruikers en regio’s. Binnen het verzekeringstype segment zijn er twee subsegmenten: standalone en op maat. Het standalone segment heeft het grootste marktaandeel, voornamelijk dankzij het uitgebreide dekkingsbeleid. Het segment van de op maat gemaakte verzekeringen daarentegen kent een hogere groei met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) vanwege de beschikbaarheid van talloze op maat gemaakte oplossingen. Op maat gemaakte verzekeringen winnen aan populariteit, vooral in de BFSI-, gezondheidszorg- en IT-& telecomsector, omdat ze verschillende potentiële industriële risico’s aanpakken.

In het componentensegment zijn er twee subsegmenten: oplossingen en diensten. Het dienstensegment heeft het grootste marktaandeel, gevoed door de toenemende vraag van kleine en middelgrote bedrijven naar advies-, onderhouds- en upgradeservices. Verschillende factoren, waaronder de gevolgen van de wereldwijde pandemie, zorgen over privacy en de geavanceerdheid van cyberaanvallen, dragen bij aan de groei van het segment, wat leidt tot een opmerkelijke toename van het aantal datalekken.

Het segment bedrijfsgrootte is onderverdeeld in KMO’s en grote ondernemingen. Het segment grote organisaties domineert de markt en wordt geconfronteerd met een toename van cybercriminaliteit en datalekken. Door de uitgebreide verzameling van gegevens nemen cybercriminaliteit en ernstige datalekken toe. Grote bedrijven investeren aanzienlijk in risicobeheeroplossingen om de vertrouwelijkheid van klant- en bedrijfsgegevens te waarborgen. Het MKB-segment groeit echter aanzienlijk en wordt een belangrijk doelwit voor hackers. Kleine bedrijven investeren steeds meer in verzekeringsoplossingen voor cyberbeveiliging.

Het dekkingstype segment heeft twee subsegmenten: eerste partij en aansprakelijkheidsdekking. Het segment aansprakelijkheidsdekking domineert de markt vanwege de verschillende risicobeheerprogramma’s die het biedt. De grote vraag naar aansprakelijkheidsverzekeringen wordt toegeschreven aan de voordelen ervan op het gebied van dekking van bedrijfsschade, dekking van inbreuken op gegevens, forensische hulp bij de verdediging tegen cyberafpersing en dekking die verder gaat dan standaard aansprakelijkheidsverzekeringen.

Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in gezondheidszorg, detailhandel, BFSI, IT & telecom, productie en overige (overheid, reizen & toerisme). Het BFSI-segment heeft een aanzienlijk marktaandeel, met een aanzienlijke toename van het aantal cybergevaren als gevolg van de voorkeur van consumenten voor digitalisering, mobiele apps en internetbankieren. Geografisch gezien is de cyberverzekeringsmarkt onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (87 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Cyberverzekeringsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-insurance-market-8635

Regionale analyse:

De wereldwijde cyberverzekeringsmarkt wordt voornamelijk geleid door Noord-Amerika. De groei van de regio wordt gestimuleerd door een toenemend aantal cyberaanvallen en een verhoogd risico op gegevensverlies. Bovendien wordt het marktaandeel in Noord-Amerika versterkt door de opkomst van toonaangevende aanbieders van oplossingen. De Verenigde Staten, met zijn robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen en strenge overheidsvoorschriften, heeft het grootste aandeel in de regionale markt. Het land wordt jaarlijks geconfronteerd met aanzienlijke verliezen als gevolg van de sterke toename van cyberactiviteiten, waardoor de vraag naar cyberbeveiligingsverzekeringen toeneemt om de gevolgen van cyberaanvallen te beperken.

In de regio Azië-Pacific maakt de cyberverzekeringsmarkt een aanzienlijke groei door, voornamelijk door de toename van ransomware-aanvallen. Revil en Maze, de meest voorkomende ransomware-stammen die verantwoordelijk zijn voor meer dan 50% van alle aanvallen, dragen bij aan een hogere frequentie van ransomware-incidenten in deze regio in vergelijking met andere. Daarnaast investeren overheden in landen als China, Japan, India en Zuid-Korea in verzekeringen om de gevolgen van cybercriminaliteit te beperken. De populariteit van cyberverzekeringsoplossingen neemt toe in Azië, ondersteund door de groeiende digitale transformatie in de regio.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-gaming-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-education-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-infrastructure-services-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/travel-management-software-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-software-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-security-device-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/firewall-as-a-service-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-wireless-communication-market/market-analysis

https://www.marketresearchfuture.com/reports/database-management-system-market/market-analysis

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cyber Insurance Market,Cyber Insurance Market Share,Cyber Insurance Market Size,Cyber Insurance Market Insights,Cyber Insurance Market Growth,Cyber Insurance Market Trends,Cyber Insurance Market Analysis,Cyber Insurance Market Forecast