header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor digitale assistenten zal tegen 2032 34,621 miljard dollar bereiken met een CAGR van 19,2% | MRFR Rapport

Jan 18, 2024 3:00 PM ET

Marktoverzicht digitale assistent

In het rapport van Market Research Future (MRFR) wordt informatie over de markt voor digitale assistenten uitgelicht per toepassing, distributiekanaal en regio – prognose tot 2032 ; De markt voor digitale assistenten zal naar verwachting groeien van 9,9 miljard dollar in 2023 tot 34,621 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,2% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4303

Concurrentielandschap van de markt:

 • Inbenta Technologies Inc.
 • Microsoft Corporation
 • Baidu Inc.
 • IBM Corporation
 • EGain Corporation
 • IPsoft Inc.
 • Avaamo
 • Nuance Communications Inc.
 • Xiaomi Inc en
 • Oracle
 • Sensely, Inc.
 • BlackBerry Ltd.
 • com Inc.
 • Apple Inc.
 • Kunstmatige Oplossingen
 • Alibaba Groep

Er wordt voorspeld dat de groeiende populariteit van consumentenapparaten zoals smartwatches, smartphones en slimme speakers de groei van de sector zal aanwakkeren. Consumenten vertrouwen in grote mate op virtuele assistenten om eten te bestellen, hun agenda te plannen en sportuitslagen te bekijken naarmate ze meer gewend raken aan het gebruik van slimme apparaten. Door de toenemende complexiteit van het werk zijn de meeste bedrijven tegenwoordig afhankelijk van intelligente virtuele assistenten om hen te helpen bij het beheren van hun werklast en het snel oplossen van klachten van klanten. De vraag naar producten zal naar verwachting stijgen door de behoefte aan meer efficiëntie in dienstverlenende bedrijven en de integratie van virtuele assistenten met AI op veel apparaten. Een Intelligente Virtuele Assistent (IVA) kan verschillende klantenservice functies uitvoeren, zoals het verstrekken van productinformatie, het vergemakkelijken van navigatie, het helpen van consumenten bij het betalen van rekeningen en het doorsturen van probleemvragen naar menselijke agenten in de klantenservice.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De IVA is essentieel voor het verminderen van de afleiding van de bestuurder omdat spraakgestuurde VA’s verschillende infotainmentverzoeken kunnen uitvoeren. Bedrijven rusten auto’s uit met AI-gestuurde virtuele assistenten (VA’s) die verschillende taken kunnen uitvoeren, zoals bestemmingen voorstellen op basis van de kalender en de efficiëntie van de bestuurder verbeteren door e-mails en berichten voor te lezen en nieuws te brengen. Het zet ook gesproken woorden en zinnen om in machinaal leesbare formaten met behulp van spraakherkenningstechnologieën. De markt zal naar verwachting groeien vanwege de behoefte van dienstverlenende organisaties om efficiënter te werken en de integratie van virtuele assistenten op basis van kunstmatige intelligentie op verschillende platforms. Bedrijven vinden het moeilijk om de pandemie te overleven en staan open voor het verkennen van nieuwe technologische opties, zoals virtuele assistenten. Verschillende marketingbedrijven, banken en supermarkten zijn begonnen met het implementeren van AI-tools voor conversaties en virtuele internetmetgezellen om de klantenservice tijdens de pandemie te verbeteren.

Segmentatie van de markt voor digitale assistenten

De markt voor digitale assistenten is gesegmenteerd volgens het type toepassing, met BFSI, huishoudelijke elektronica, motorvoertuigen, detailhandel, IT & Telecom, gezondheidszorg, onderwijs, reizen & gastvrijheid en andere in de lijst. De segmentatie van de markt voor digitale assistenten op basis van het verticale type omvat tekstgebaseerde, tekst-naar-spraak en automatische spraakherkenning.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor digitale assistenten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-assistant-market-4303

Regionaal inzicht

Bedrijven in de regio zullen waarschijnlijk IVA-diensten kiezen om aan hun behoeften te voldoen omdat veel millennials de voorkeur geven aan zelfbedieningskeuzes en messaging-toepassingen, wat bijdraagt aan de groei van de markt. Bovendien zijn de vergrijzende bevolking, de incidentie van chronische ziekten en de behoefte aan thuismonitoringapparatuur allemaal belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de digitale assistent in Noord-Amerika. Alle leeftijdsgroepen gebruiken thuisgebaseerde technologie omdat het bedienen omslachtiger is geworden. Bovendien kunnen patiënten ze altijd bij zich dragen zonder enig ongemak te ervaren omdat ze licht en draagbaar zijn. Het zorgt er ook voor dat de gezondheid van de patiënt continu in de gaten wordt gehouden. De opkomst van AI-gestuurde digitale assistenten voor professionele communicatie heeft hun bekwaamheid aangetoond in commerciële taken zoals het plannen van vergaderingen en het geven van advies in verschillende sectoren. Bedrijven brengen apparaten uit waarmee een app of apparaat kan fungeren als een AI-agent.

Lees meer over Laatste nieuws en updates:

User Experience Research Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/user-experience-research-software-market/companies

Markt voor inkoopsoftware – https://www.marketresearchfuture.com/reports/procurement-software-market/companies

Markt voor mobiel gokken – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-gambling-market/companies

Mobiliteit als een dienst markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobility-as-a-service-market/companies

Markt voor digitale assistenten – https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-assistant-market/companies

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Assistant Market,Digital Assistant Market Size,Digital Assistant Market Share,Digital Assistant Market Trends,Digital Assistant Market Analysis,Digital Assistant Market Growth,Digital Assistant Market Report,Digital Assistant Market Research