header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Extended Reality (XR) markt zal tegen 2030 457,06 miljard dollar bereiken met een CAGR van 58,2% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 18, 2024 7:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Extended Reality Market information by Type, by Components, by End User and Region – forecast to 2030″ werd de markt in 2022 gewaardeerd op USD 18,4 miljard; naar verwachting zal de markt in 2030 USD 457,06 miljard bedragen met een CAGR van 58,2%.

Momenteel bevindt uitgebreide realiteit (XR) zich in een opkomende fase en omvat virtuele realiteit (VR), augmented reality (AR) en gemengde realiteit (MR) technologieën. XR vertegenwoordigt een meeslepende technologie die verwerking op het apparaat, 5G-connectiviteit en cloudverwerking aan de rand integreert om zeer digitale ervaringen met fotorealistische beelden te leveren. Door de convergentie van AR- en VR-technologieën kunnen eindgebruikers, waaronder particulieren en bedrijven, zich bezighouden met grondig gedigitaliseerde content via standalone headsets. Bovendien voorspellen industrie-experts een verschuiving in XR-technologie van omvangrijke standalone headsets naar slimme brillen die real-time informatie, schema’s en relevante visuals bieden.

Belangrijkste spelers:

  • Vree
  • Talespin
  • Qualcomm Bedrijf
  • Spheregen
  • Tata Exlsi
  • HP onthullen
  • Semcon
  • GO vinden
  • Agile lens
  • Nothern digitaal
  • Medtronic
  • Augray

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te ontvangen

Omvang van het rapport – Uitgebreide realiteitsmarkt (XR):

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

457,06 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

58.06%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

XR-markt Drivers

De groei van de markt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder vooruitgang in het volgen van de houding van het hoofd, aanzienlijke investeringen in AR- en VR-technologie, een groeiende vraag naar verbeterde klantervaringen en technologische vooruitgang in beeldschermen, motion tracking en de introductie van 5G-technologie.

Belemmeringen voor de groei van de uitgebreide realiteitsmarkt tijdens de prognoseperiode zijn echter een gebrek aan zeer robuuste verbonden infrastructuur, uitdagingen met interoperabiliteit in immersieve 3D-graphics en zorgen met betrekking tot de energie- en thermische efficiëntie van standalone headsets.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie:

De wereldwijde uitgebreide realiteitsindustrie is onderverdeeld in verschillende segmenten, waaronder type, component, leveringsmodel en eindgebruiker.

In termen van componenten is de industrie onderverdeeld in hardware, oplossingen en diensten. Het hardwaresegment wordt verder onderverdeeld in sensoren, camera’s, transducers en luidsprekers. Het dienstensegment is verder onderverdeeld in professionele diensten en beheerde diensten.

De wereldwijde markt voor uitgebreide realiteit wordt per type onderverdeeld in mobiele XR en PC-tethered XR. Op het gebied van leveringsmodellen is de industrie onderverdeeld in consumentgebaseerde en bedrijfsgebaseerde modellen.

Het eindgebruikerssegment van de wereldwijde uitgebreide realiteitsmarkt omvat verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, detailhandel en e-commerce, media en entertainment, productie en industrie, transport en andere.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Extended Reality (XR) Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/extended-reality-market-8552

Regionale analyse:

De wereldwijde uitgebreide realiteitsindustrie is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Amerika.

In 2018 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel en dit zal naar verwachting zo blijven in de wereldwijde XR-markt gedurende de prognoseperiode. Dit leiderschap wordt gevoed door de vooruitgang in augmented reality (AR) en virtual reality (VR), in combinatie met aanzienlijke investeringen van technologiereuzen zoals Qualcomm Incorporated, Microsoft Corporation en Google, die de groei van de markt stimuleren.

In de evaluatieperiode is Azië-Pacific waarschijnlijk de snelst groeiende regio in de uitgebreide realiteitsmarkt (XR). Deze groei wordt toegeschreven aan het toenemende aantal leveranciers die trainingsdiensten aanbieden voor AR- en VR-toepassingen en de toenemende toepassing van AR- en VR-technologie in de media- en entertainmentsector.

Gerelateerde rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/metaverse-in-gaming-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-education-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-infrastructure-services-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/travel-management-software-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-software-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-security-device-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/firewall-as-a-service-market/market-trends

https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-wireless-communication-market/market-trends

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Extended Reality (XR) Market,Extended Reality (XR) Market Share,Extended Reality (XR) Market Trends,Extended Reality (XR) Market Growth,Extended Reality (XR) Market Size,Extended Reality (XR) Market Insights,Extended Reality (XR) Market Demand,Extended Reality (XR) Market Forecast