header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Handheld marifoon markt Drivers: Diepgaande beoordeling van factoren die de marktexpansie stimuleren

Jan 18, 2024 8:00 PM ET

Overzicht van de markt voor handheld marifoon:

De markt voor handheld marifoons is sterk gegroeid door de toenemende vraag naar betrouwbare communicatieapparatuur in de maritieme sector. De markt wordt gekenmerkt door een divers aanbod van producten die ontworpen zijn om de zware omstandigheden op zee te weerstaan. Handheld marifoons zijn compact, draagbaar en uitgerust met functies zoals waterdichtheid, GPS-mogelijkheden en een lange levensduur van de batterij, waardoor ze onmisbaar zijn voor zowel maritieme professionals als recreatieve schippers.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste bedrijven die actief zijn op de wereldwijde markt voor marifoons zijn,

  • GME
  • Cobra
  • Entel
  • Uship
  • Japan Radio Co.
  • Icom
  • Jotron
  • Simrad
  • Seas Of Oplossingen
  • Canepa & Campi Srl
  • ACR Electronics, Inc.
  • Standaard Horizon
  • Samyung ENC
  • Oceaansignaal Ltd

Ontvang een exclusief voorbeeld van het onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16106

Deze spelers lanceren geavanceerde portofoons voor de scheepvaart om hun productportfolio te versterken en hun marktaandeel te vergroten. Zo lanceerde ICOM in 2022 de IC-M95E Euro VHF marifoonontvanger, die voldoet aan ITU-R M.493-15 en een onberispelijke communicatie garandeert.

Segmentatie van de markt voor handheld marifoons:

Naar type is de markt onderverdeeld in DSC-radio’s en niet-DSC-radio’s. Het DSC-segment neemt het grootste marktaandeel voor zijn rekening vanwege de verplichte installatie van DSC-radio’s. Op basis van technologie wordt de markt onderverdeeld in conventionele en satellietradio’s. Het segment conventionele radio’s leidt de markt. Het segment conventionele radio’s leidt de markt vanwege de lage kosten. Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in commerciële en recreatieve sectoren. De commerciële sector genereert de meeste inkomsten door de hoge adoptie in koopvaardijschepen.

Drijfveren voor de markt:

Het toenemende aantal maritieme noodsituaties wereldwijd dwingt overheidsinstanties om strenge veiligheidsvoorschriften in te voeren met betrekking tot maritieme communicatieapparatuur. Dit stimuleert de toepassing van portofoons. Het groeiende maritieme toerisme en recreatieve activiteiten zullen naar verwachting de vraag naar producten stimuleren. Technologische ontwikkelingen zoals de integratie van AIS, GPS en DSC stimuleren de groei van de markt aanzienlijk. Ook de eenvoudige draagbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en betaalbare prijzen stimuleren de vraag naar producten.

Marktkansen:

Gunstig overheidsbeleid dat vooral gericht is op maritieme veiligheid creëert lucratieve kansen voor marktspelers. De groeiende maritieme handel in ontwikkelingslanden als gevolg van toenemende import-exportactiviteiten biedt ook groeiperspectieven voor de toekomst. Verder wordt verwacht dat voortdurende productinnovaties zoals touchscreen-interface, ingebouwd barometerkompas en actieve ruisonderdrukking nieuwe wegen zullen openen voor de markt van handheld marifoons.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16106

Handheld marifoon industrie laatste nieuws:

In januari 2023 introduceerde Standard Horizon zijn CXT80 VHF marifoon met ingebouwd klasse B Automatic Identification System (AIS) voor kleinere vaartuigen voor een beter maritiem bewustzijn door het volgen van schepen en het vermijden van aanvaringen.

In juni 2022 lanceerde ICOM de IC-M95E marifoon voor betrouwbare communicatie en meer veiligheid op zee. Hij is uitgerust met een groot LCD-scherm, interne GPS en een duidelijke geluidsweergave.

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel veroverd vanwege de uitgebreide toepassing van maritieme elektronica en de aanwezigheid van toonaangevende fabrikanten in de regio. Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met een opmerkelijke CAGR in 2023-2028 als gevolg van de stijgende overzeese handel in China en India in combinatie met toenemende offshore olie- en gasexploratieactiviteiten.

Bekijk meer verwante inzichten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Handheld Marine Radio Market,Handheld Marine Radio Market Share,Handheld Marine Radio Market Size,Handheld Marine Radio Market Trends,Handheld Marine Radio,Marine Radio