header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van cosmetische chirurgie zal tegen 2030 naar schatting een gezonde waarde bereiken van 63,32 miljard USD met een CAGR van 9,81%.

Jan 18, 2024 11:09 PM ET

Cosmetic Surgery Market Research Report Information by Procedure Type {Invasive (Breast Augmentation, Liposuction, Nose Reshaping, Eyelid Surgery, Tummy Tuck, and Others) Non-invasive (Botox Injections, Soft Tissue Fillers, Chemical Peel, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere)}, per eindgebruiker (ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – prognose tot 2030

De markt voor cosmetische chirurgie zal tegen 2030 naar verwachting 63,32 miljard USD bereiken met een CAGR van 9,81% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030. De markt ondergaat een transformatieve fase, die wordt gekenmerkt door een toename van de vraag naar chirurgische ingrepen om het uiterlijk te verbeteren. Factoren zoals maatschappelijke schoonheidsnormen, toegenomen body positivity bewegingen en vooruitgang in chirurgische technieken dragen bij aan de groei van de industrie. Procedures zoals borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie en facelifts behoren tot de meest gevraagde, gedreven door een wereldwijd verlangen naar esthetische verbeteringen.

De groeiende acceptatie en het verminderde stigma rond cosmetische chirurgie hebben de consumentenbasis uitgebreid, met een diverse bevolkingsgroep die op zoek is naar zowel reconstructieve als electieve ingrepen. Technologische innovaties, zoals 3D-beeldvorming en robotchirurgie, verbeteren de precisie en de resultaten. Regelgeving en ethische overwegingen blijven echter van cruciaal belang terwijl de markt ernaar streeft om de veiligheidsnormen te handhaven en mogelijke complicaties aan te pakken. Naarmate de sector toegankelijker wordt, is de markt voor cosmetische chirurgie gepositioneerd voor aanhoudende expansie, waarbij de kloof tussen medische vooruitgang en individuele esthetische aspiraties wordt overbrugd.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3157

Belangrijkste spelers:

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie: AbbVie (VS), Cynosure (VS), Evolus Inc. (VS), Gladerma (Zwitserland), REVANCE AESTHETICS (VS), Lumenis (Israël), Solta Medical (VS), Candela Corporation (VS), Alma Laser (Israël), Cutera (VS), Sientra, Inc. (VS), Fotona (Europa) en Johnson & Johnson Services, Inc. (VS).

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie is gesegmenteerd op basis van proceduretype en eindgebruiker.

Op basis van het type ingreep is de markt onderverdeeld in invasief en niet-invasief. Het invasieve segment is verder onderverdeeld in procedures zoals maagcorrecties, liposuctie, neuscorrecties, ooglidcorrecties en borstvergroting. Injecties met Botox, zachte weefselvullers, chemische peelings, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere worden verder onderverdeeld in de niet-invasieve sector.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie onderverdeeld in ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere. De dermatologische klinieken en ziekenhuizen domineren de markt. Het feit dat cosmetische chirurgische ingrepen vaak worden uitgevoerd in ziekenhuizen, waar alle ondersteunende infrastructuur beschikbaar is, werkt motiverend voor de industrie.

Uitgebreid marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over cosmetische chirurgie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-surgery-market-3157

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie vertoont verschillende trends per regio. In Noord-Amerika is er een gevestigde markt met een grote vraag, gedreven door technologische vooruitgang en een culturele nadruk op esthetiek, met een opmerkelijke toename in populariteit voor niet-chirurgische ingrepen. In Europa, met name in de westerse landen, bestaat een robuuste markt onder invloed van veranderende schoonheidsnormen en strenge regelgeving die de veiligheid en ethische normen waarborgt.

De regio Azië-Pacific laat een aanzienlijke groei zien als gevolg van stijgende besteedbare inkomens en veranderende schoonheidsnormen, waarbij landen als Zuid-Korea en China zowel chirurgische als niet-chirurgische ingrepen omarmen. De Latijns-Amerikaanse markt wordt gekenmerkt door een focus op lichaamscontouringprocedures, waarbij Brazilië opvalt als een belangrijke speler. Het Midden-Oosten en Afrika vormen een opkomende markt met een groeiende belangstelling voor cosmetische verbeteringen, met name in hubs als Dubai, waar de marktdynamiek wordt bepaald door culturele invloeden en regelgevende overwegingen. Deze regionale verschillen weerspiegelen een complex samenspel van economische, culturele en regelgevende factoren die het landschap van de sector cosmetische chirurgie vormgeven.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Transgene dieren marktonderzoeksrapport – prognose 2030

Hallux Rigidus marktonderzoeksrapport – prognose 2030

Droge-ogensyndroom markt onderzoeksrapport – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cosmetic Surgery Market,Cosmetic Surgery Market Size,Cosmetic Surgery Market Share,Cosmetic Surgery Market Trends,Cosmetic Surgery Market Growth,Cosmetic Surgery Market Analysis,Cosmetic Surgery Market Research,Cosmetic Surgery Market Report,Cosmetic Surgery Market Overview