header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onderzoek naar de markt voor uitbestede softwaretesten geeft een stijging van de industrie aan van USD 66,7 miljard, met een verwachte groei van 14,20% van 2023 tot 2032

Jan 19, 2024 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor uitbestede softwaretests:

De markt voor het uitbesteden van softwaretesten is een belangrijke en snelgroeiende sector die een cruciale rol speelt bij het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van softwaretoepassingen. De markt voor uitbestede softwaretesten zal naar verwachting groeien van 23,06 miljard dollar in 2023 tot 66,7 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 14,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Het uitbesteden van softwaretesten biedt ook voordelen zoals snelle testactivering, kosteneffectiviteit, betere communicatie door directe interactie met de klant en rekening houden met tijdzoneverschillen. Daarnaast stelt outsourcing van QA en softwaretesten bedrijven in staat om een precies benodigd aantal en expertise van een testteam te verkrijgen, waardoor de last van het vinden en opleiden van gekwalificeerde QA-professionals of testengineers wordt verminderd.

Deze groei wordt toegeschreven aan de toegenomen vraag naar kosteneffectieve operaties, snelle technologische vooruitgang en samenwerking tussen marktspelers.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11653

De belangrijkste bedrijven op de markt voor uitbestede softwaretests zijn.

  • HCL Technologies Limited
  • Logica
  • Hewlett Packard Enterprise
  • ThinkSoft
  • Larsen & Toubro Limited
  • Accenture Plc
  • Cigniti Technologies Limited
  • Sutherland Servies, Inc.
  • Mindtree
  • Capgemini SE
  • Tech Mahindra Limited
  • Atos SE
  • IBM Corporation
  • CGI Inc.
  • Software Kwaliteitssystemen
  • Wipro Limited Amdocs
  • Cognizant Oplossingen Corp

Drijvende factoren

De drijvende factoren van de markt voor uitbestede softwaretests zijn onder andere de toegenomen vraag naar kosteneffectieve activiteiten, snelle technologische ontwikkelingen en verschillende samenwerkingsverbanden tussen marktspelers 1. Daarnaast stellen de toename van testautomatiseringsdiensten en de groeiende populariteit van uitbesteding organisaties in staat om zich te concentreren op kernontwikkelingsactiviteiten, terwijl externe softwaretestexperts onafhankelijk validatiewerk afhandelen, wat leidt tot een groter vertrouwen in de levering en een kortere time-to-market.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11653

Marktsegmentaties:

Uitbestede Software Testen Type Vooruitzichten

Hardware

Software

Uitbestede softwaretests

Eindgebruiker

Outlook

BFSI

IT & Telecommunicatie

Detailhandel

Andere

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) Uitbestede markt voor softwaretesten:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11653

Voordelen en best practices

Het uitbesteden van softwaretesten stelt bedrijven in staat om kostenbesparende oplossingen toe te passen, wendbaarheid te behouden en middelen te kanaliseren naar andere strategische taken. Het helpt bedrijven ook om de productontwikkeling op schema te houden en de kwaliteit op peil te houden, terwijl interne middelen worden vrijgemaakt voor andere belangrijke activiteiten. 4 Daarnaast resulteert het uitbesteden van QA in algehele kostenbesparingen en een betrouwbaar kwaliteitsniveau, omdat uitbestede QA-bedrijven beschikken over diepgaande kennis en vaardigheid in het testen van een breed scala aan software.

Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor het uitbesteden van softwaretesten naar verwachting een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door de toenemende vraag naar kosteneffectieve activiteiten, snelle technologische ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden tussen marktspelers. Deze markt biedt bedrijven aanzienlijke kansen om de kwaliteit van hun software te verbeteren, de time-to-market te verkorten en kosten te besparen door middel van strategische uitbestedingspartnerschappen.

Onze andere gerelateerde rapporten:

Eindgebruikerservaring-monitoringmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/end-user-experience-monitoring-market/companies

Markt voor beheerde software en diensten voor bestandsoverdracht

https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-file-transfer-software-service-market/companies

Mobiele portemonnee markt

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-wallet-market/companies

Mobile Device Management-markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-device-management-market/companies

Data-as-a-Service-markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-as-a-service-daas-market/companies

Bedreigingsinformatieplatform markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/threat-intelligence-platform-market/companies

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Outsourced Software Testing Market,Global Outsourced Software Testing Market,Outsourced Software Testing Market Size,Outsourced Software Testing Market Share,Outsourced Software Testing Market Demand,Outsourced Software Testing Market Scope,Outsourced Software Testing Market Growth,Outsourced Software Testing Size