header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Synthetic Aperture Radar-markt zal tegen 2030 13,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 12,3% Toenemend gebruik in militaire toepassingen om de groei van de Synthetic Aperture Radar-markt te stimuleren

Jan 19, 2024 1:00 PM ET

Overzicht

Volgens het meest recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor synthetische apertuurradar tegen 2030 13,4 miljard USD bereiken met een CAGR van 12,3%.

Drivers

Toenemend gebruik in militaire toepassingen om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van synthetische apertuurradars in militaire toepassingen zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. In militaire toepassingen worden synthetische apertuurradars gebruikt om oppervlaktekenmerken te detecteren, zoals gebouwencomplexen, raketbases en topografie van het omliggende terrein. Daarom worden ze gebruikt voor bewaking van het slagveld, wapengeleiding en missieplanning voor toekomstige operaties. Toenemende militaire en defensie-uitgaven hebben de defensiesector in staat gesteld raketten te ontwikkelen met een verbeterde richtnauwkeurigheid.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10959

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor synthetische apertuurradar worden geprofileerd, zijn onder andere UrtheCast Corp., Thales Group, SkyGeo, Saab AB, Raytheon Company, OHB Systems AG, Northrop Grumman Corporation, Lockheed Martin Corporation, Leonardo S.p.A., ICEYE, General Atomics, Cobham plc, Capella Space, BAE Systems en Airbus S.A.S.

COVID-19 Analyse

Overheidsbeperkingen op openbare vergaderingen en aangekondigde lockdowns veroorzaakt door de COVID-19 crisis hebben onderzoek en ontwikkeling op het gebied van SAR-systemen belemmerd. Veel landen hebben te maken gehad met een economische vertraging als gevolg van de nieuwe coronavirusziekte (COVID-19), wat de overheidsfinanciering voor defensiegerelateerde initiatieven kan beperken. Deze daling in investeringen heeft een effect op de marktexpansie voor synthetische apertuurradars. Als gevolg van COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen en een vermindering van militaire operaties is de markt voor synthetische apertuurradar niet gunstig gegroeid, ondanks het feit dat de technologie in veel militaire toepassingen wordt gebruikt. De

De vraag naar synthetische apertuurradars wereldwijd zal in het komende kwartaal stijgen naarmate de productie in de industrie weer aantrekt na een moeilijke periode als gevolg van COVID-19.

Kansen

Vooruitgang in SAR-technologie biedt grote kansen

Vooruitgang in SAR-technologie, zoals de ontwikkeling van kleinere en lichtere systemen met hogere frequentiebanden, maakt nieuwe toepassingen mogelijk en stimuleert de groei van de markt voor synthetische apertuurradar.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge ontwikkelingskosten zullen de markt beperken

De hoge ontwikkelingskosten, beperkte bandbreedtetoewijzing en het beperkte dekkingsgebied van de SAR-systemen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/synthetic-aperture-radar-market-10959

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor synthetische apertuurradar is onderverdeeld op basis van modus, toepassing, frequentie, platform en component.

Per component zal de antenne de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

Per platform zal de markt in de prognoseperiode worden gedomineerd door vliegtuigen.

Per frequentieband zal de X-band de markt stimuleren in de voorspellingsperiode.

In de voorspellingsperiode zal defensie de markt aanvoeren.

Per modus zal multimode de markt aanvoeren in de voorspellingsperiode.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor synthetische apertuurradar is een van de belangrijkste spelers op de markt, waaronder Lockheed Martin Company, Northrop Grumman Company en Raytheon Company. De aanwezigheid van dergelijke belangrijke spelers stimuleert technologische investeringen in synthetische apertuurradar, wat leidt tot groei van de markt. De Verenigde Staten hebben het grootste defensiebudget ter wereld en hebben agressief geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. De defensiebudgetten stijgen elk jaar snel.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor synthetische apertuurradar

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei laten zien in de voorspellingsperiode, met China en India als de grootste bijdragende landen in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende vraag naar grensbewaking de marktregio Azië-Pacific zal stimuleren. China en India leveren de grootste bijdrage.

Gerelateerde rapporten

Drones Markt per Type (Vastvleugelig en Multi-Rotorig), Per Mogelijkheid (Passagiers Drones en Vracht; Drones), Per Capaciteit (Tot 100 kg en Meer dan 100 kg),Per Toepassing (Landbouw (Veldkartering, Veldkartering, Gewasbespuiting, Landbouwfotografie, Precieze Landbouw; Management, Landbouwverzekering; Inspectie), Industrie (Bouw, Olie Gas, Mijnbouw, Logistiek, Luchtvaart, Telecom)), Component (Airframe, Laadvermogen, Geleiding Navigatie Controle, Voortstuwingssysteem) Prognose 2030

Aircraft Aftermarket Parts Market Research Report Information Per onderdeel (MRO Parts, Rotatable Scrap Replacement Parts, Consumable, and Expendable), Per toepassing (Commercieel en Militair), En Per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Counter UAS Market Report Information per toepassing (detectie {radar, RF-scanners, EO/IR, akoestisch systeem, gecombineerde sensoren}, interdictie {stoorzenders, spoofing, laser, netten}), eindgebruik (militair en defensie, commercieel, binnenlandse veiligheid), per technologie ( lasersysteem, Kinetisch systeem, Elektronisch systeem), per Systeemconfiguratie (Draagbaar, Op een voertuig gemonteerd, Standalone), per Platform (Lucht-, Grond-, Zeemacht), per Doel (Bescherming van de basis, Aanvulling op bestaande wapens, Bescherming van het luchtruim van luchthavens, VIP-bescherming), per Regio – 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Synthetic Aperture Radar Market,Synthetic Aperture Radar Market Size,Synthetic Aperture Radar Market Share,Synthetic Aperture Radar Industry,Synthetic Aperture Radar Market Analysis,Synthetic Aperture Radar Market Growth,Synthetic Aperture Radar Market 2030,Synthetic Aperture Radar Market Research Report,Synthetic Aperture Radar Market News