header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Web3 Betalingen Markt Diepgaande expansie zal naar verwachting USD 54,52 miljard bereiken tegen 2032, met een verwachte CAGR van 48,20% van 2023 tot 2032

Jan 20, 2024 3:00 AM ET

Web3 Betalingen Marktoverzicht:

De Web3-betalingsmarkt is een opkomende sector die zich richt op het faciliteren van transacties op gedecentraliseerde netwerken en Web3-toepassingen. De ontwikkeling van cryptocurrencies, blockchaintechnologie, DeFi (Decentralized Finance) en NFT’s (Non-Fungible Tokens) stuwt de groei in deze markt. De wereldwijde markt voor Web3-betalingen werd in 2022 gewaardeerd op $ 1,6 miljard en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 48,20% tot $ 54,52 miljard in 2032.

De belangrijkste groeifactoren zijn onder andere de toenemende populariteit van cryptocurrencies als betaalmethode, de toegenomen investeringen in Web3- en metaverse-projecten en innovaties in de betalingsinfrastructuur op gedecentraliseerde netwerken. De volatiliteit van de cryptocurrency-prijzen en de bezorgdheid over beveiliging en regelgeving zijn echter belangrijke uitdagingen voor de Web3-betalingssector.

Klik hier voor het Premium rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12242

De belangrijkste spelers op de markt voor Web3-betalingen:

Enkele van de belangrijkste spelers op de Web3-betalingsmarkt zijn onder andere Coinbase, Binance, Ripple, Bitpay, Paxos, Circle, Ethereum Foundation, Stellar Development Foundation, Solana Labs, Avalanche Foundation, Tether, Chainalysis en TRON Foundation.

Toonaangevende cryptobeurzen zoals Coinbase en Binance faciliteren aankopen, verkopen en betalingen in honderden cryptocurrencies. Ripple, Stellar en Solana hebben op betalingen gerichte blockchainnetwerken met eigen tokens. Bedrijven als Bitpay, Paxos en Circle bieden cryptobetalings-API’s, portemonnees, betaalpassen en andere infrastructuur. Grote stablecoins zoals Tether zorgen voor prijsstabiliteit. Daarnaast geven beleidsdenktanks zoals de Ethereum Foundation en opkomende standaardorganisaties vorm aan cryptobetalingsrails.

Marktsegmentatie:

Op basis van de betalingsmethode wordt de Web3-betalingsmarkt gesegmenteerd in cryptocurrency-betalingen, stablecoin-betalingen en andere. Het segment voor cryptocurrency-betalingen had het grootste aandeel in de omzet in 2022, dankzij de snelle opkomst en mainstream adoptie van populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Er wordt echter verwacht dat stablecoins tijdens de prognoseperiode het snelst zullen groeien vanwege hun stabiele prijskenmerken.

Per toepassing is de markt onderverdeeld in exchanges, portemonnees, betalingen, NFT’s, gedecentraliseerde financiering en andere. Het NFT-segment zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode vanwege de stijgende handelsvolumes en de toepassing van NFT’s in gaming, verzamelobjecten en de metaverse-ruimte.

Op basis van eindgebruik is de markt onderverdeeld in commercieel, individueel en overig. Het commerciële segment leidt in termen van inkomstenaandeel, gedreven door de groeiende integratie van cryptobetalingsmogelijkheden door e-commercespelers, financiële instellingen en verschillende serviceplatforms.

Koop nu een premium onderzoeksrapportvoor uitgebreide marktinzichten.

Laatste nieuws uit de sector:

Enkele van de belangrijkste recente ontwikkelingen in de Web3 betalingsmarkt zijn:

  • Coinbase lanceert geavanceerde cryptobetalingsfuncties voor handelaren (okt 2022)
  • Shopify maakt NFT- en tokenbetalingen mogelijk op zijn platform (apr 2022)
  • PayPal staat overschrijvingen naar externe cryptowallets toe voor gebruikers in de VS (apr 2022)
  • Mastercard dient 15 handelsmerkaanvragen in die wijzen op plannen om crypto- en Web3-betalingen aan te bieden (feb 2022)
  • Visa zet een speciale blockchain-gerichte divisie op om de cryptomogelijkheden uit te breiden (feb 2022)

Marktkansen:

Enkele van de belangrijkste kansen in de Web3-betalingsmarkt zijn:

  • Integratie met Metaverse en Web3 apps om in-app transacties mogelijk te maken
  • Lancering van stablecoin betaalkaarten voor dagelijkse uitgaven
  • Ontwikkeling van Layer 2 betalingsnetwerken voor snellere en meer betaalbare transacties
  • Vooruitgang in interoperabiliteit, bruggen tussen ketens
  • Upgrades van blockchainnetwerken gericht op betalingen zoals sharding, proofs-of-stake en meer

Regionale inzichten:

Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt blijven tijdens de prognoseperiode, aangewakkerd door een technisch onderlegde bevolking, cryptovriendelijke regelgeving en een groeiende adoptie van blockchain. De stijgende penetratie van digitale betalingen zal kansen bieden voor Web3 betalingsgateways in Azië-Pacific, met name India, Zuid-Korea, Singapore en Australië. CBDC-projecten (Central Bank Digital Currency) in China, Thailand, enz. wijzen ook op een groeiende bereidheid tot crypto. Naarmate de DeFi en NFT activiteit toeneemt in opkomende markten in LATAM, het Midden-Oosten en Afrika, zal Web3 betalingsinnovatie toegang bieden tot grenzeloze kapitaalstromen.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/web3-payments-market-12242
Bekijk meer verwante inzichten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Web3 Payments Market,Web3 Payments Market Share,Web3 Payments Market Size,Web3 Payments Market Trends,Web3 Payments,Web3 Payments Market Analysis