header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor veilige herbiciden is op weg naar een waarde van USD 2,9 miljard, met een CAGR van 7,60% in 2032?

Jan 22, 2024 1:40 PM ET

Marktvoorspelling voor herbicidebeveiligers

De wereldwijde markt voor veilige herbiciden zal tegen 2032 naar verwachting een waarde van USD 2,9 miljard vertegenwoordigen, met een CAGR van 7,60% tussen 2023 en 2032.

Herbicide safeners zijn in feite chemicaliën die de tolerantie van graangewassen voor herbiciden verhogen zonder de effectiviteit van de onkruidbestrijding te beïnvloeden. Met het gebruik van safeners kunnen moeilijke onkruidbestrijdingsproblemen worden aangepakt.

De voortdurende stijging van de vraag naar gewassen om te voldoen aan de behoeften van de groeiende bevolking leidt tot een grotere vraag naar herbiciden. In het geconsumeerde eindproduct zijn vaak sporen van herbiciden en pesticiden aanwezig. Dit beïnvloedt de toegenomen vraag naar beschermstoffen in herbiciden bij de fabrikanten. De groei van de landbouwsector in ontwikkelingslanden en de toenemende graanproductie stimuleren de verkoop van Herbicide Safeners Market. spelers leggen de nadruk op productlanceringen, partnerschappen, overnames en uitbreidingen om aan de toenemende marktvraag te voldoen.

Groeikansen in de markt

Stijgende graanproductie van &: Van alle gewassen worden granen & het meest geconsumeerd en nemen ze het grootste deel van de landbouwgrond wereldwijd in beslag. Ook de toenemende vraag naar plantaardig voedsel heeft de vraag naar granen in de voedselverwerkende industrie verder gestimuleerd. Met de voortdurende stijging van de productie van granen & over de hele wereld, zal de vraag naar gewasbeschermingsmiddelen zoals herbicide safeners de komende jaren naar verwachting enorm groeien.

Download gratis het PDF-brochureverslag: @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10418

Groei van safener-producten in niet-selectieve herbiciden: Safeners worden voornamelijk toegepast in selectieve herbiciden. De groeiende vraag naar genetisch gemodificeerde gewassen heeft echter deuren geopend voor beschermstoffen in niet-selectieve herbiciden. Resistentie tegen specifieke herbicidentypes is een van de belangrijkste eigenschappen die in genetisch gemodificeerde organismen of GGO’s worden geïntroduceerd.

Toenemende beschikbaarheid van herbicide safener producten: Herbicide safener ontwikkelt zich geleidelijk in de landbouwindustrie. Boeren in sommige ontwikkelingslanden en onderontwikkelde landen zijn niet op de hoogte van het product. De toenemende beschikbaarheid van herbiciden op de markt die bestaan uit safeners zal echter naar verwachting de aandacht van de consument trekken, waardoor de marktgroei de komende jaren zal toenemen.

Belangrijke spelers,DowDuPont Inc. (VS),BASF SE (Duitsland),Bayer AG (Duitsland),Syngenta AG (Zwitserland),Nufarm Limited (Australië),Adama Agricultural Solutions (Israël),Arysta LifeScience (VS),Drexel Chemical Company (VS),Land O’Lakes (VS),Sipcam-Oxon Group (Italië),Helm AG (Duitsland),Tenkoz (VS),UPL Limited (India).

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over het rapport. https://www.marketresearchfuture.com/reports/herbicide-safeners-market-10418

Markt Vooruitzichten

De wereldwijde markt voor herbicide safeners zal van 2023 tot 2032 naar verwachting groeien met een CAGR van 7,60%. De toenemende vraag naar herbicide safeners om gewassen te beschermen tegen schade door herbiciden zal de markt naar verwachting stimuleren. De toenemende prevalentie van herbicideresistente onkruiden en de toenemende toepassing van genetisch gemodificeerde gewassen zullen naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn, gevolgd door Noord-Amerika en Europa.

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligence diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten. Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected]


Keywords:  Herbicide Safeners Market Forecast,Herbicide Safeners Market Size