header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Draagbare luchtkoeler markttrends en segmentatie versheid voorspelling (2023-2030)

Jan 22, 2024 2:18 PM ET

Wereldwijd marktoverzicht draagbare luchtkoelers :

De markt voor draagbare luchtkoelers is klaar voor een aanzienlijke groei en zal van 2022 tot 2030 naar verwachting een opmerkelijke CAGR van 6,45% bereiken, waardoor tegen het einde van de prognoseperiode een marktwaarde van USD 1,90 miljard zal zijn bereikt. Draagbare luchtkoelers, die bekend staan om hun lage energieverbruik en milieuvriendelijke aard, maken gebruik van met water doordrenkte pads om de lucht te koelen en bieden consumenten een duurzame koeloplossing. De expansieve groei van de markt wordt gestimuleerd door een verscheidenheid aan draagbare luchtkoelers op basis van categorieën, types en eindgebruikers, waardoor consumenten over de hele wereld uit een breed scala aan opties kunnen kiezen.

Segmentatie Overzicht

De wereldwijde markt voor draagbare luchtkoelers is nauwkeurig gesegmenteerd op basis van categorie, eindgebruiker en distributiekanaal, waardoor een genuanceerd inzicht wordt verkregen in de dynamiek van de sector.

Segmentatie in categorieën: Automatisch vs. Halfautomatisch

De indeling van de markt in automatische en halfautomatische draagbare luchtkoelers levert interessante inzichten op. De dominantie van het halfautomatische segment wordt verwacht tijdens de prognoseperiode. Betaalbare prijzen en bedieningsgemak drijven de populariteit van halfautomatische draagbare luchtkoelers. Deze koelers, die overal in de winkel verkrijgbaar zijn, zijn geschikt voor de meerderheid van de consumenten. Er wordt echter verwacht dat het automatische segment een hogere CAGR zal registreren, gedreven door de toenemende populariteit van automatische luchtkoelers die zijn uitgerust met functies zoals afstandsbediening en weersbewaking. De stijging van het besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking in ontwikkelingslanden stimuleert de groei van automatische draagbare luchtkoelers.

Klik hier om het rapport met de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/8237

Segmentatie eindgebruikers: Huishoudelijk vs. Commercieel

Het residentiële segment zal naar verwachting de wereldwijde markt voor draagbare luchtkoelers domineren, met een hogere CAGR tijdens de beoordelingsperiode. Het wijdverspreide gebruik van draagbare luchtkoelers in woonruimtes, met verschillende types zoals torenkoelers, raamkoelers en ruimtekoelers die specifiek ontworpen zijn voor thuisgebruik, beïnvloedt de wereldwijde markt aanzienlijk. Ondertussen zal het commerciële segment naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, met name op plaatsen zoals hotels, restaurants en ziekenhuizen waar luchtkoelers voor commercieel gebruik worden gebruikt. Deze commerciële koelers zijn groter en hebben een grotere koelcapaciteit.

Segmentatie distributiekanaal: Winkelgebaseerd vs. Niet-winkelgebaseerd

De distributiekanalen van de markt zijn onderverdeeld in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde categorieën. Winkelkanalen, verder onderverdeeld in supermarkten en hypermarkten, speciaalzaken en overige, zullen naar verwachting de markt domineren en de hoogste omzet genereren. De sterke distributienetwerken en hoge merkwaarde van de marktspelers dragen bij aan de prominente rol van de winkelkanalen. Aan de andere kant zal het niet-winkelgebaseerde segment naar verwachting een hogere CAGR registreren tijdens de beoordelingsperiode. Deze groei wordt toegeschreven aan de technologische vooruitgang in de e-commerce-industrie en de groeiende voorkeur van consumenten voor online winkelen.

Industrie-updates en regionale analyse

In oktober 2018 heeft Carrier Corporation een technologisch ontwikkelingscentrum ingehuldigd in Haryana, India. Deze faciliteit, uitgerust met geavanceerde laboratoria en testfaciliteiten, richt zich op de ontwikkeling van energie-efficiënte verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) producten. Dit ontwikkelingscentrum betekent Carrier Corporation’s toewijding aan innovatie en het voldoen aan de vraag van de regio naar hoge energie-efficiëntie.

Regionale analyse: Azië-Stille Oceaan, Noord-Amerika, Europa en RoW

  • Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal de wereldwijde markt voor draagbare luchtkoelers domineren tijdens de prognoseperiode. Betaalbare en efficiënte luchtkoelers worden, in vergelijking met airconditioningapparaten, veel gebruikt door consumenten in de regio. Marktspelers maken actief gebruik van reclamemedia en e-commerceplatforms om naamsbekendheid te creëren, wat bijdraagt aan de verwachte groei van de markt voor draagbare luchtkoelers.

  • Rest van de wereld (RoW): De markt voor draagbare luchtkoelers in RoW zal naar verwachting de snelste groei doormaken van 2019 tot 2024. De hoge vraag naar luchtkoelsystemen in deze regio, gedreven door hete en droge klimaten, is een belangrijke factor die de groei van de markt stimuleert. Productinnovatie, met name in luchtkoelers met afstandsbedieningssystemen, in combinatie met de voortdurende groei in de detailhandel versnelt de expansie van de regionale markt.

Belangrijkste spelers

Verscheidene belangrijke spelers geven vorm aan de wereldwijde markt van draagbare luchtkoelers, waaronder LG Electronics Inc. (Zuid-Korea), Olimpia Splendid S.p.A. (Italië), Electrolux AB (Zweden), Havells India Ltd. (India), De’Longhi luchtkoelers (India), De’Longhi luchtkoelers (India), Electrolux AB (Zweden), Havells India Ltd. (India), De’Longhi S.p.A (Italië), Carrier Corporation (VS), Honeywell International Inc. (VS), The Whirlpool Corporation (VS), Symphony Limited (India), NewAir (VS), Bajaj Electricals Ltd (India), Usha International Ltd (India), WHYNTER LLC (Canada), Panasonic Corporation (Japan) en Orient Electric (India).

Blader door het volledige verslag op https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-air-cooler-market-8237

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected]


Keywords:  Portable Air Cooler Market,Portable Air Cooler Market Size,Portable Air Cooler Market Share,Portable Air Cooler Market Outlook