header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor niet-besmettelijke mycobacteriën: Analyse van geneesmiddelenklassen en regionale trends voor een uitgebreide prognose tot 2032

Jan 22, 2024 2:03 PM ET

Nontuberculous Mycobacteria Market Research Report: Informatie per medicijnklasse (orale antibiotica, intraveneuze antibiotica, middelen tegen misselijkheid en vernevelde antibiotica), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Hoogtepunten van de markt:

De omvang van de markt voor niet-besmettelijke mycobacteriën bereikte USD 8,9 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien van USD 9,12 miljard in 2023 tot USD 11,114 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 2,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De groei van de markt wordt toegeschreven aan de toenemende gevallen van niet-tuberculose mycobacteriële longziekten, vooral onder de oudere bevolking wereldwijd. De groeiende oudere bevolking, met 723.484.054 mensen ouder dan 64 jaar in 2020, draagt bij aan de groei van de markt. Daarnaast zijn de prevalentie van longgerelateerde aandoeningen en de inspanningen om de gezondheidszorg te verbeteren en het publieke gezondheidsbewustzijn een drijvende kracht achter de expansie van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16170

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor niet-besmettelijke mycobacteriën is ingedeeld naar klasse van geneesmiddelen. Het segment orale antibiotica, dat effectief is bij de behandeling van mycobacteriële infecties, vooral met geneesmiddelen zoals azitromycine, had het grootste marktaandeel in 2022. Andere segmenten die bijdragen aan de marktgroei zijn IV-antibiotica, middelen tegen misselijkheid en vernevelde antibiotica.

Regionale analyse:

  • Noord-Amerika: Behoudt het grootste marktaandeel door de prevalentie van nontuberculose mycobacterium infecties, aanwezigheid van grote farmaceutische bedrijven en toegenomen onderzoeksactiviteiten.
  • Europa: Consistente groei met kansen gedreven door quick-fix behandelingen en medicijnen met een hoog effect.
  • Azië-Pacific: Zal naar verwachting de snelste groei doormaken, toegeschreven aan toenemende NTM-infecties, geavanceerde diagnostische mogelijkheden en een bloeiende farmaceutische industrie.
  • Rest van de wereld: Aanzienlijke expansie als gevolg van stijgende percentages chronische ziekten wereldwijd en een toename van ziekten die de immuniteit aantasten.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over pijnbestrijding: https://www.marketresearchfuture.com/reports/nontuberculous-mycobacteria-market-16170

Belangrijkste spelers:

MRFR identificeert de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor niet-besmettelijke mycobacteriën, waaronder Insmed, Paratek Pharmaceuticals Inc, RedHill Biopharma Ltd, Janssen, Novartis AG, RevImmune en Nobelpharma Co Ltd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Pulse Oximeter Systems Market Research Report Information Per Product (Apparatuur, Sensoren, Herbruikbare sensoren en Wegwerpsensoren), Per Type (Draagbare Pulse Oximeters, Handheld Pulse Oximeter, Vingertop Pulse Oximeter, Draagbare Pulse Oximeter, en pulsoximeters voor op het bed of op tafel), per technologie (conventionele apparaten en aangesloten apparaten), per leeftijdsgroep (volwassenen, kinderen en pasgeborenen en baby’s/kinderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorginstellingen, thuisgebruik op recept, thuisgebruik zonder recept en ambulante zorginstellingen)

OnderzoeksrapportRemote Patient Monitoring Devices Market: Informatie per product (monitoren van vitale functies, hartmonitoren, ademhalingsmonitoren, hematologische monitoren, monitoren van anesthesiesystemen, nierfunctiemonitoren, telemetrie-apparaten, multiparameter-monitoren en andere), per eindgebruiker (ziekenhuispatiënten, thuiszorgpatiënten en ambulante patiënten), per toepassing

Onderzoeksrapportover de markt voor nierdialyseapparaten: Informatie per type (hemodialyse en peritoneale dialyse), per toepassing (dialyse in medische centra en thuisdialyse) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overaccessoires voor ademhalingsapparatuur: Informatie per type (beademingscircuit, filter, masker en bevochtigingsverbruiksartikelen), per toepassing (ziekenhuis, huishouden en kliniek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor robotchirurgische systemen: Informatie per onderdeel (systemen, accessoires en diensten), per operatietype (gynaecologische chirurgie, urologische chirurgie, neurochirurgie, orthopedische chirurgie, algemene chirurgie en andere operaties) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.comTop van Form

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Keywords:  Nontuberculous Mycobacteria Market,Nontuberculous Mycobacteria Market Share,Nontuberculous Mycobacteria Market Size,Nontuberculous Mycobacteria Market Trends,Nontuberculous Mycobacteria Market Research,Nontuberculous Mycobacteria Market Overview