header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De HoReCa-markt zal naar verwachting groeien met USD 6.449,35 miljard in de periode 2023-2032, met een CAGR van 6,77% tijdens de prognoseperiode.

Jan 23, 2024 12:43 PM ET

HoReCa marktoverzicht:

Volgens de analyse van MRFR zal de HoReCa-markt naar verwachting een CAGR van ~6,77% registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan USD 6.449,35 miljard tegen 2032.

HoReCa is een acroniem dat staat voor “Hotel, Restaurant en Catering”. De HoReCa-markt verwijst naar een brede sector van de foodservice-industrie die bedrijven omvat die voedsel- en drankdiensten leveren in verschillende omgevingen, zoals hotels, restaurants, cafés, bars, cateringbedrijven en andere foodservicebedrijven. De HoReCa-markt is een belangrijk segment van de gastvrijheidsindustrie en is een essentieel onderdeel van de algemene economie, die werkgelegenheid biedt en inkomsten genereert. De markt is zeer concurrerend en bedrijven moeten voortdurend innoveren en zich aanpassen aan veranderende consumentenvoorkeuren en trends om succesvol te blijven.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de HoReCa-markt. Reisbeperkingen door de overheid, sociale afstand en lockdownmaatregelen hebben de vraag naar hotel- en restaurantdiensten aanzienlijk verminderd. De pandemie heeft ook geleid tot een afname van zakenreizen en toerisme, wat een verdere impact heeft gehad op de hotel- en restaurantsector.

Veel bedrijven in HoReCa hebben hun deuren tijdelijk of permanent moeten sluiten als gevolg van de pandemie. De bedrijven die open zijn gebleven, hebben zich moeten aanpassen aan nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocollen, waaronder strengere schoonmaak- en hygiënemaatregelen.

Vraag een gratis proefexemplaar van dit rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10535

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Yum! Brands Inc.(VS), Hyatt hotels corporation(VS), Wyndham Hotels Group LLC(VS), Inspire brands Inc.(VS), The coca-cola company(VS), Hilton worldwide Holding Inc.(VS), Mcdonald’s corporation(VS).

Marktsegmentatie:

De HoReCa-markt is onderverdeeld in type en categorie.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in hotels, restaurants, cafés en pubs.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in één verkooppunt en horecaketens.

Vraag een aangepast exemplaar van het HoReCa marktrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/horeca-market-10535

Dit zijn enkele van de belangrijkste kansen in de HoReCa-markt in 2023:

  • De groei van de veganistische en vegetarische markt
  • De toenemende vraag naar glutenvrije en andere allergievriendelijke voedingsopties
  • De populariteit van gezonde en voedzame voedingsopties
  • De groeiende vraag naar ambachtelijk bier en andere speciale dranken
  • De opkomst van pop-up restaurants en andere innovatieve eetconcepten

Regionale analyse:

Azië-Pacific is de grootste markt voor de horeca, met een aandeel van meer dan 40% van de wereldmarkt. Dit komt door de grote bevolking en economische groei in landen als China, India en Japan.

In de regio Azië-Stille Oceaan liggen enkele van de dichtstbevolkte landen ter wereld, zoals China en India, die bijdragen aan de grote omvang van de foodservice-industrie in deze regio. Er is een groeiende middenklasse in veel landen in de regio, wat de vraag naar uit eten gaan en andere foodservice-ervaringen stimuleert.

Enkele van de belangrijkste trends in de HoReCa-markt in 2023 zijn:

  • De opkomst van duurzame voedsel- en drankopties
  • De groeiende populariteit van bezorg- en afhaaldiensten
  • Het toenemende gebruik van technologie om de bedrijfsvoering te verbeteren
  • De focus op gepersonaliseerde klantervaringen

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Quick Service Restaurants Marktonderzoeksrapport Informatie per Servicetype (Zelfbediening, Assisted Zelfbediening, Volledig Bediening), per Categorie (Single Outlet, QSR-keten), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportover de markt voor afgewerkte bak- en braadolie: Informatie per bron (Voedselfabrikanten, HORECA, huishoudens en anderen), per toepassing (Biodiesel, Oleochemische producten, diervoeder en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  HoReCa Market,HoReCa Market Size,HoReCa Market Share,HoReCa Market Trends,HoReCa Market Overview,HoReCa Market Insights,HoReCa Market Research,HoReCa Market Report,HoReCa Market Analysis