header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Arabische gom zal wereldwijd $2 miljard bereiken in 2030 met een CAGR van 10,00%, waarbij het Senegalese gomsegment de groei zal aanjagen tijdens 20222030 | MRFR

Jan 23, 2024 12:37 PM ET

Overzicht van de Arabische gommarkt:

Volgens MRFR-analyse werd de wereldwijde omvang van de Arabische gommarkt in 2021 geschat op USD 0,80 miljard. De Arabische gommarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,93 miljard in 2022 tot USD 2 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,00% tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

De wereldwijde Arabische gommarkt verwijst naar de markt voor de natuurlijke plantaardige gom die bekend staat als Arabische gom of acaciagom. Arabische gom is een in water oplosbare, geurloze, smaakloze en kleurloze stof die wordt gewonnen uit het sap van verschillende soorten acaciabomen, voornamelijk de Acacia senegal en Acacia seyal. De wereldwijde Arabische gom markt omvat de productie, verwerking en distributie van Arabische gom producten in verschillende regio’s van de wereld. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals de vraag van eindgebruikers, beschikbaarheid en kwaliteit van grondstoffen, productiekosten en wettelijke normen.

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de wereldwijde Arabische gommarkt. De vraag naar Arabische gom in bepaalde eindgebruikerssectoren zoals voeding, dranken en farmaceutica is relatief stabiel gebleven, omdat deze producten als essentieel worden beschouwd en de vraag tijdens de pandemie is toegenomen. Aan de andere kant heeft de markt te maken gehad met verstoringen in de toeleveringsketen, logistiek en productiebeperkingen, die de beschikbaarheid en prijs van grondstoffen hebben beïnvloed, evenals het vermogen van fabrikanten om aan de vraag te voldoen.

Vraag hier een proefexemplaar van het rapport aan:https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2904

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Kerry Group plc, The Gums and Colloids Group, Nexira, Archer Daniels Midland Company, Ashland Specialty Chemicals Inc, Agrigum International Limited, Farbest Brands, Alpha Agricultural Processing Co. LTD, SOMAR Corporation, Hawkins Watts Limited, E. Roeper GmbH, Alland & Robert S.A.

Marktsegmentatie:

De Arabische gom markt is onderverdeeld in type, functie en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in senegalia, senegal, vachellia en seyal.

Op basis van de functie is de markt onderverdeeld in verdikkingsmiddelen, stabilisatoren en geleermiddelen.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica en nutraceutica en persoonlijke verzorging.

Krijg volledige toegang tot de rapporten @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gum-arabic-market-2904

Regionale analyse:

De grootste regio van de wereldwijde Arabische gommarkt is Afrika, met name de landen in de Sahel-regio van het continent, waaronder Soedan, Senegal, Tsjaad en Nigeria. Deze landen zijn de grootste producenten van Arabische gom en zijn goed voor meer dan 80% van de totale wereldproductie.

Soedan is wereldwijd de grootste producent van Arabische gom, goed voor ongeveer 60% van de totale wereldproductie. De Arabische gom die in deze landen geproduceerd wordt, wordt voornamelijk geëxporteerd naar verschillende delen van de wereld, waaronder Europa, Azië en Noord-Amerika.

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends in de Arabische gom markt:

  • Toenemende vraag vanuit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie
  • Groeiende vraag vanuit de farmaceutische industrie
  • Toenemende vraag naar natuurlijke en organische producten
  • Uitbreiding van de productiecapaciteit door grote spelers
  • Ontwikkeling van nieuwe toepassingen voor Arabische gom

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Informatie over dehydrocolloïde gommarkt: per type (Xanthaan, Guargom, Alginaat, Gellangom, Arabische gom, Carrageen en andere), per toepassing (zuivelproducten, persoonlijke verzorgingsproducten, geneesmiddelen, bakkerijproducten, vleesverwerking en zoetwaren), per functie (verdikken, geleren, stabiliseren en andere) en regio – prognose tot 2027

Nicotinekauwgom – onderzoeksrapport informatie per producttype (2mg, 4mg), per categorie (gearomatiseerd, gewoon), per distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Xanthaangom Marktonderzoeksrapport Informatie Per Vorm (Droog en Vloeibaar), Functie (Verdikkingsmiddel, Stabilisator, Vetvervanger, Coatingmateriaal, en Andere), Toepassing (Voedingsmiddelen & Dranken, Farmaceutica & Nutraceuticals, Persoonlijke Verzorging, en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Keywords:  Gum Arabic Market,Gum Arabic Market Size,Gum Arabic Market Share,Gum Arabic Market Trends,Gum Arabic Market Overview,Gum Arabic Market Insights,Gum Arabic Market Outlook,Gum Arabic Market Demand,Gum Arabic Market Research,Gum Arabic Market Report,Gum Arabic Market Analysis