header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor esthetica groeit gestaag met een CAGR van 13,3% tot USD 365 miljard in 2032

Jan 23, 2024 5:33 PM ET

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (Invasive Procedures {Breast Augmentation, Liposuction, Nose Reshaping, Eyelid Surgery, Tummy Tuck, and Others} and Non-invasive Procedures {Botox Injections, Soft Tissue Fillers, Chemical Peel, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032

De esthetische markt zal naar verwachting 365 miljard USD bereiken tegen 2032 met een CAGR van 13,3% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2032. De markt omvat een breed scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om het uiterlijk te verbeteren, huidproblemen aan te pakken en niet-invasieve of minimaal invasieve cosmetische procedures aan te bieden. De wereldwijde esthetische industrie heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt die wordt aangedreven door factoren zoals het toenemende bewustzijn van de consument, technologische vooruitgang en de veranderende maatschappelijke houding ten opzichte van schoonheid en welzijn.

De toenemende bewustwording van de consument en het verlangen naar gepersonaliseerde esthetische verbeteringen stuwen de vraag naar esthetische procedures. De markt richt zich op mensen die op zoek zijn naar niet-chirurgische oplossingen voor huidverjonging, anti-aging en lichaamscontouren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3136

Innovaties in medisch-esthetische technologieën, zoals lasertherapieën, huidvullers en minimaal invasieve procedures, dragen bij aan de expansie van de esthetische markt. De ontwikkelingen richten zich op het verbeteren van de doeltreffendheid, het verminderen van de downtime en het verbeteren van het comfort voor de patiënt.

Analyse van de concurrentie:

Prominente spelers op de markt zijn ZO Skin Health Inc, Alumier MD, Neostrata, Teoxane, Clinique IS Clinical, La Roche-Posay, Obagi Medical, Medik8, Biore, Elemis Ltd, Dermalogica en Swisscode.

Segmentatie:
De wereldwijde esthetische markt wordt gesegmenteerd op basis van producten, behandeling en toepassing.

Op basis van de producten is de markt onderverdeeld in implantaten, injecteerbare producten en op energie gebaseerde apparaten.

Op basis van de behandeling is de markt onderverdeeld in fototherapie, behandelingen, chemische peelings, liposuctie en laserresurfacing.

Op dezelfde manier is de markt op basis van de toepassing geclassificeerd als body shaping/huidverstrakking, subdermale huidbehandeling en epidermale huid-/haarbehandeling.

Regionale analyse

De markt voor esthetica laat dynamische regionale trends zien, die culturele voorkeuren, economische ontwikkeling en veranderende schoonheidsnormen weerspiegelen. Noord-Amerika neemt een prominente positie in, gedreven door een robuuste vraag naar esthetische procedures en een hoog niveau van consumentenbewustzijn. De regio profiteert van geavanceerde technologieën, een gunstig terugbetalingsbeleid en een cultuur die belang hecht aan het persoonlijke uiterlijk.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (127 pagina’s) over esthetica: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aesthetics-market-3136

In Europa kent de markt voor esthetica een aanzienlijke groei, met een toename van niet-invasieve behandelingen en cosmetische procedures. De ontwikkeling van de markt wordt beïnvloed door een groeiende acceptatie van esthetische ingrepen en vooruitgang in medische esthetische technologieën.

De regio Azië-Stille Oceaan laat een snelgroeiende markt zien, die wordt gevoed door een groeiende middenklasse, een stijgend besteedbaar inkomen en een toenemende nadruk op een jeugdig uiterlijk. Landen als Zuid-Korea en Japan lopen voorop in innovatieve schoonheidsbehandelingen, wat bijdraagt aan de algehele marktexpansie in de regio.

Latijns-Amerika ziet een gestage toename van esthetische procedures, waarbij Brazilië een belangrijke bijdrage levert aan de groei van de markt. In het Midden-Oosten en Afrika neemt de belangstelling voor esthetische verbeteringen toe door een combinatie van economische welvaart, globalisering en een veranderende maatschappelijke houding ten opzichte van schoonheid en zelfzorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportCardiale Beeldvormingssoftware – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overorthokeratologische lenzen – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapportover de diergezondheidsmarkt – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aesthetics Market,Aesthetics Market Size,Aesthetics Market Share,Aesthetics Market Trends,Aesthetics Market Growth,Aesthetics Market Overview,Aesthetics Market Outlook,Aesthetics Market Research,Aesthetics Market Report,Aesthetics Market Insights