header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europese LNG-bunkermarkt: inkomstengroei, groeikansen, toekomst, voorspelling voor 2032

Jan 23, 2024 2:16 PM ET

Overzicht LNG-bunkermarkt in Europa:

De omvang van de Europese LNG Bunkering-markt zal tegen 2032 naar verwachting groeien van USD Significant, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van gematigd tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Regelgeving: De regelgeving van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), zoals de International Maritime Organization’s Code for Ships using Gases or other Low-flashpoint Fuels (IGF Code), heeft het gebruik van LNG als scheepsbrandstof bevorderd. Regelgeving van de Europese Unie (EU) speelt ook een rol bij het vormgeven van de LNG-bunkermarkt, met initiatieven om de uitstoot van de maritieme sector te verminderen.

Ontwikkeling van de infrastructuur: Europese havens hebben geïnvesteerd in LNG-bunkeringinfrastructuur om de groeiende vraag naar LNG als scheepsbrandstof te ondersteunen. Belangrijke havens in Europa, zoals Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge, hebben LNG-bunkeringfaciliteiten ontwikkeld.

Industriële samenwerking: Partnerschappen en samenwerkingsverbanden tussen energiebedrijven, rederijen en havenautoriteiten zijn cruciaal voor de ontwikkeling van een robuuste LNG-bunkeringinfrastructuur. Bedrijven die betrokken zijn bij LNG-productie, -distributie en -bunkerdiensten werken vaak samen om een uitgebreide en efficiënte toeleveringsketen te creëren.

Milieuvoordelen: LNG wordt beschouwd als een schoner alternatief voor traditionele scheepsbrandstoffen, omdat het minder zwaveloxiden (SOx), stikstofoxiden (NOx) en deeltjes produceert.

De milieuvoordelen van LNG sluiten aan bij de wereldwijde drang naar duurzamer en milieuvriendelijker zeevervoer.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12691

Concurrentielandschap van de markt:

  • Petroliam Nasiona Berhad (Petronas)
  • Shv Energie
  • Exxon Mobil Corporation
  • Korea Gas Corporation
  • Polskie Lng S.A.
  • Total
  • Royal Dutch Shell Plc
  • Crowley Maritime Corporation
  • Klaw Lng
  • Gasum Oy
  • Harvey Gulf International Marine
  • Broadview Energy Solutions B.V.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12691

Drijfveren voor de markt:

Milieuvoorschriften: Strenge regelgeving gericht op het verminderen van de uitstoot van de scheepvaartindustrie is een belangrijke drijfveer geweest. LNG wordt beschouwd als een schoner alternatief voor traditionele scheepsbrandstoffen, omdat het minder zwaveloxiden (SOx), stikstofoxiden (NOx) en deeltjes produceert.

IMO 2020 zwavelgrenswaarde: De Internationale Maritieme Organisatie (IMO) heeft in 2020 een wereldwijd zwavelplafond ingevoerd dat het zwavelgehalte in scheepsbrandstoffen beperkt tot 0,5%. Dit heeft geleid tot meer belangstelling voor schonere brandstoffen zoals LNG, dat inherent voldoet aan de strengere eisen voor het zwavelgehalte.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-lng-bunkering-market-12691

Klimaatdoelstellingen en ontkoling: De toezegging van de Europese Unie (EU) om de uitstoot van broeikasgassen koolstofvrij te maken en de bredere wereldwijde druk om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, hebben de overstap naar schonere brandstoffen gestimuleerd. LNG wordt beschouwd als een overgangsbrandstof die kan bijdragen aan de vermindering van kooldioxide-emissies (CO2) in vergelijking met traditionele scheepsbrandstoffen.

Ontwikkeling van de infrastructuur: Investeringen in LNG-bunkerinfrastructuur, waaronder bunkerschepen en terminalfaciliteiten, spelen een cruciale rol. De ontwikkeling van een robuuste en toegankelijke LNG-infrastructuur stimuleert scheepseigenaren en -beheerders om LNG te overwegen als een levensvatbare scheepsbrandstof.

Aanvragen maatwerk @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12691

Markt Segmentatie

Vooruitzichten LNG-bunkeren producttype

Vrachtwagen-naar-schip, haven-naar-schip, schip-naar-schip, draagbare tanks

Vooruitzichten voor LNG-bunkertoepassingen

Containervloot, tankervloot, vrachtvloot, veerboten, binnenvaartschepen, overige

Belangrijkste rapporten: –

Markt voor uitvalbeheersystemen

Overspanningsbeveiligingsapparatuur Markt

Markt voor gasmotoren

Warmtekrachtkoppelingsmarkt

Energieopslagmarkt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Europe LNG Bunkering Market,Europe LNG Bunkering Market Size,Europe LNG Bunkering Market Scope,Europe LNG Bunkering Market Share,Europe LNG Bunkering Market Growth