header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Noord-Amerikaanse markt voor middenspanningskabels, zakelijk inzicht, voorspelling voor 2032

Jan 23, 2024 1:44 PM ET

Overzicht van de Noord-Amerikaanse markt voor middenspanningskabels:

Het aandeel in deNoord-Amerikaanse markt voor middenspanningskabels werd in 2022 geschat op USD 12,5 miljard. De markt voor middenspanningskabels zal naar verwachting groeien van USD 13,18 miljard in 2023 tot USD 20,238 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Ontwikkeling van energie-infrastructuur: De vraag naar middenspanningskabels hangt nauw samen met de ontwikkeling en het onderhoud van energie-infrastructuur. Dit omvat stroomdistributienetwerken, projecten voor hernieuwbare energie en industriële faciliteiten.

Integratie van hernieuwbare energie: De toenemende nadruk op hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie, heeft de vraag naar middenspanningskabels om deze bronnen op het net aan te sluiten, gestimuleerd. Dit maakt deel uit van de inspanningen om de afhankelijkheid van traditionele fossiele brandstoffen te verminderen en een schonere energiemix te bevorderen.

Verstedelijking en industrialisatie: De toenemende verstedelijking en industrialisatie in Noord-Amerika dragen bij aan de vraag naar betrouwbare stroomdistributiesystemen, wat op zijn beurt de markt voor middenspanningskabels stimuleert.

Smart Grid-initiatieven: De implementatie van smart grid-technologieën en de modernisering van elektriciteitsnetten vereisen geavanceerde middenspanningskabels om de efficiënte en veilige transmissie van elektriciteit te ondersteunen.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12689

Concurrentielandschap van de markt:

  • Brugg Kabels
  • Eland Cables Ltd.
  • Hellenic Cable Industry S.A.
  • Leoni
  • Nexans
  • NKT Kabels
  • Prysmian SpA
  • Southwire
  • Sumitomo Electric Industries
  • TPC Draad & Kabel Corporation

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12689

Drijfveren voor de markt:

Toenemende vraag naar energie: De groeiende vraag naar elektriciteit in verschillende sectoren, waaronder de residentiële, commerciële en industriële sector, kan de behoefte aan middenspanningskabels stimuleren om stroom efficiënt te transporteren.

Integratie van hernieuwbare energie: De nadruk op hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie, vereist vaak een uitgebreide elektrische infrastructuur, waaronder middenspanningskabels, om energieopwekkingsinstallaties op het net aan te sluiten.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-america-medium-voltage-cables-market-12689

Ontwikkeling van de infrastructuur: Lopende infrastructuurprojecten, zoals verstedelijking, industrialisatie en de ontwikkeling van slimme steden, kunnen leiden tot een grotere vraag naar middenspanningskabels voor stroomdistributie.

Upgrades en modernisering: Een verouderde elektriciteitsinfrastructuur kan upgrades en moderniseringen vereisen, waaronder de vervanging of verbetering van middenspanningskabelsystemen om de efficiëntie en betrouwbaarheid te verbeteren.

Aanvragen maatwerk @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12689

Markt Segmentatie

Middenspanningskabels Spanningsvooruitzichten

Tot 25kV, 26kV-50kV, 51kV-75kV, 76kV-100kV

Productvooruitzichten middenspanningskabels

Eindkabels, Verbindingsstukken, XLPE-kabels, Andere

Installatievooruitzichten middenspanningskabels

Ondergronds, onderzees, bovengronds

Vooruitzichten middenspanningskabels eindgebruiker

Industrieel, commercieel, nutsbedrijven

Toonaangevende rapporten: –

De markt voor afval-energie

Markt voor koolstofafvang en -opslag

Markt voor scheepsmotoren

Markt voor kleine gasmotoren

Markt voor distributietransformatoren

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  North America Medium Voltage Cables Market,North America Medium Voltage Cables Market Size,North America Medium Voltage Cables Market Scope,North America Medium Voltage Cables Market Share