header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomst van de markt voor zonne-energie-irrigatiesystemen, vraag, inzicht, prognose voor 2032

Jan 23, 2024 11:23 AM ET

Overzicht van de markt voor zonne-energie-irrigatiesystemen:

Het aandeel van de markt voor zonne-energie aangedreven irrigatiesystemen zal naar verwachting groeien van USD 63,9 miljard in 2023 tot USD 125,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De omvang van de markt voor irrigatiesystemen op zonne-energie werd in 2022 geschat op 58,8 miljard dollar.

Toenemende vraag naar duurzame landbouw: Boeren kiezen steeds vaker voor duurzame en milieuvriendelijke praktijken, waaronder irrigatie op zonne-energie, om hun ecologische voetafdruk en afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen te verkleinen.

Initiële kosten: De initiële kosten voor het installeren van irrigatiesystemen op zonne-energie kunnen relatief hoog zijn, wat voor sommige boeren een belemmering vormt. Op lange termijn kunnen kostenbesparingen en mogelijke overheidsstimulansen dit echter compenseren.

Integratie van IoT en slimme technologieën: De integratie van Internet of Things (IoT) en slimme technologieën komt steeds vaker voor in irrigatiesystemen op zonne-energie. Dit maakt bewaking op afstand, controle en optimalisatie van het irrigatieproces mogelijk.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11389

Concurrentielandschap van de markt:

  • Lorentz (Duitsland)
  • Jain Irrigation Systems (India)
  • Netafim (Israël)
  • Grundfos (Denemarken)
  • Solar Water Solutions (Kenia)
  • Bright Solar (China)
  • Shakti Pompen (India)
  • CRI Pompen (India)
  • Dankoff Solar Pumps (Verenigde Staten)
  • Rainbow Power Company (Australië)
  • Sunray Power (China)
  • Tata Power Zonnesystemen (India)

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11389

Drijfveren voor de markt:

Hernieuwbare energie: Groeiend bewustzijn en bezorgdheid over milieuduurzaamheid en de impact van conventionele energiebronnen hebben geleid tot een toegenomen adoptie van hernieuwbare energieoplossingen. Zonne-energie is een schone en overvloedige energiebron, waardoor het een aantrekkelijke optie is om irrigatiesystemen van energie te voorzien.

Stijgende vraag naar landbouwproducten: Met een groeiende wereldbevolking is er een toenemende vraag naar voedselproductie. Irrigatiesystemen op zonne-energie helpen te voorzien in de behoefte aan efficiënte en duurzame landbouwpraktijken door een betrouwbare en kosteneffectieve energiebron voor irrigatie te bieden.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-powered-irrigation-system-market-11389

Kostenbesparingen: Besproeiingssystemen op zonne-energie bieden aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van traditionele systemen op netstroom of diesel. Eenmaal geïnstalleerd hebben zonne-energiesystemen lagere operationele kosten omdat ze vertrouwen op zonlicht, waardoor er minder of geen brandstof- en elektriciteitskosten zijn.

Overheidsstimulansen en -beleid: Veel regeringen over de hele wereld voeren beleid en bieden stimulansen om het gebruik van hernieuwbare energietechnologieën, waaronder zonne-energie, te bevorderen. Subsidies, belastingkredieten en andere financiële prikkels moedigen boeren en bedrijven aan om te investeren in irrigatiesystemen op zonne-energie.

Beheer van waterbronnen: Efficiënt watergebruik is van cruciaal belang in de landbouw. Irrigatiesystemen op zonne-energie kunnen worden uitgerust met slimme technologieën, zoals sensoren en regelaars, om het watergebruik te optimaliseren. Dit sluit aan bij de groeiende nadruk op duurzaam waterbeheer.

Marktsegmentatie

Markt voor irrigatiesystemen op zonne-energie per type

Druppelirrigatie, Sproeierirrigatie, Oppervlakte-irrigatie

Markt voor zonne-energie-irrigatiesystemen per onderdeel

Zonnepaneel, Pompbesturing, Dompelpomp, Omvormer

Markt voor zonne-energie-irrigatiesystemen per toepassingsvooruitzicht

Landbouwirrigatie, Tuinarchitectuur & Tuinieren

Meest recente rapporten: –

Markt voor industriële gassen

Groene waterstofmarkt

Warmtewisselaarmarkt

Luchtcompressor markt

Warmtepomp markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Powered Irrigation System Market,Solar Powered Irrigation System Market Size,Solar Powered Irrigation System Market Scope,Solar Powered Irrigation System Market Share,Solar Powered Irrigation System Market Trends