header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de acnebehandelingsmarkt, groeikansen, toekomstige vraag en updates van toonaangevende spelers door voorspelling tot 2032

Jan 24, 2024 4:00 PM ET

MRFR_Logo

Acne Treatment Market Research Report Information per Acne Type (Matig, Mild, Matig tot Ernstig), Behandeling (Medicatie, Therapeutische Hulpmiddelen), Type geneesmiddel (OTC, Receptplichtig), Toedieningsweg (Topisch, Oraal, Injecteerbaar), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & klinieken, Specialiteitencentra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2032

Markt

Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor acnebehandeling tijdens de prognoseperiode inkomsten zal genereren met een CAGR van 5,3%. Het toenemend aantal gevallen van acne als gevolg van de levensstijl van de huidige patiënten zal de groei van de markt waarschijnlijk stimuleren. De hoge prevalentie onder tieners kan de vraag naar behandeling van acne stimuleren. Volgens het Acne and Rosacea Society of Canada-rapport van 2016 had bijna 90% van de tieners in het land last van acne.

De omvang van de markt voor acnebehandeling werd in 2021 geschat op USD 9,2 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 9,6 miljard in 2022 tot USD 14,44 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,6% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/acne-treatment-market-5675

Segmentatie

De wereldwijde markt voor acnebehandeling wordt gesegmenteerd naar type, behandeling, behandelingswijze en eindgebruikers.

Per type is de acnebehandelingsmarkt onderverdeeld in postchirurgische acne/wondacne, comedonale acne, cystische acne, inflammatoire acne en andere.

Per behandeling is de markt voor acnebehandeling onderverdeeld in therapeutische hulpmiddelen, medicatie en overige. Het medicatiesegment is onderverdeeld in antibiotica, retinoïde en overige. Het retinoïde segment is verder onderverdeeld in tretinoïne, adapaleen en andere. Het antibioticasegment is verder onderverdeeld in clindamycine, erytromycine en andere. Het segment therapeutische apparaten is onderverdeeld in dermabradors, lasers, microdermabradors en andere.

Per behandelingsmodaliteit is de markt onderverdeeld in injecteerbaar, oraal en topisch.

Op basis van eindgebruikers is de acnebehandelingsmarkt onderverdeeld in ambulante chirurgische centra, ziekenhuizen & klinieken, apotheken & drogisterijen en anderen.

Analyse van de concurrentie:

Galderma S.A., Teva Pharmaceutical Industries Ltd., GlaxoSmithKline Plc., Stiefel Laboratories, Inc., Johnson & Johnson Services, Inc., Valeant, ALLERGAN, Bayer AG en Roche Holding AG zijn belangrijke farmaceutische spelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor acnebehandeling aan bod komen.

Regionale analyse

Europa, het Midden-Oosten & Afrika (MEA), Azië-Pacific (APAC) en Noord- en Zuid-Amerika zijn belangrijke regio’s in het wereldwijde acnebehandelingsmarktrapport.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (153 pagina’s) over Acnebehandeling:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/acne-treatment-market-5675

Noord- en Zuid-Amerika zullen naar schatting de wereldmarkt domineren vanwege een enorme groep patiënten en een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg. Grote cosmetische uitgaven door patiënten en verandering in levensstijl als gevolg van het hectische werktempo kunnen de vraag op de markt stimuleren. Canada en de VS zijn twee van de grootste regio’s die inkomsten voor de markt kunnen genereren. Medicijnen zoals retinoïden en andere antibiotica worden door patiënten gebruikt om ontstekingen en roodheid in het gezicht te verminderen. Combinatietherapieën worden steeds populairder in de regio omdat veel patiënten de voorkeur geven aan niet-antibiotische behandelingen. Benzoylperoxide wordt bijvoorbeeld voorgeschreven in combinatie met topische retinoïden om de huid op natuurlijke wijze te vervellen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Europa neemt de tweede plaats in op de wereldmarkt. Een overvloed aan fondsen voor onderzoek en ontwikkeling naar topische formules of capsules om het gezicht te ontdoen van dode huid, een omvangrijke tienerpopulatie en een grote groep patiënten zijn belangrijke factoren die de groei van de regionale markt stimuleren. Een groot aantal farmaceutische faciliteiten en subsidies voor deze spelers kunnen de omvang van de markt voor acne-medicijnen vergroten.

Adhesion Barrier Market Research Report Information Per Product (Synthetische Adhesie Barrières, Natuurlijke Adhesie Barrières, Formulering, Urgentie), Per Toepassing (Gynaecologische Chirurgie, Algemene/Bdominale Chirurgie, Orthopedische Chirurgie, Cardiovasculaire Chirurgie, Neurologische Chirurgie, Urologische Chirurgie, Reconstructieve Chirurgie) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Vagale zenuwstimulatie (VNS) Market Research Report Information per product (implanteerbare VNS-apparaten, externe VNS-apparaten), toepassing (depressie, epilepsie, andere), eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2032

Eiwit Assays Market Research Report Information, Per Type (Koper-ion-gebaseerde Assays, Test-strip-gebaseerde Assays, en Kleurstof-bindende Assays), Per Toepassing (Diagnose, Drug Discovery, en Eiwitzuivering), Per Product (Reagentia & Kits, en Instrumenten), Per Technologie (Colorimetrisch-gebaseerde Eiwit Assays, op fluorescentie gebaseerde proteïnebepalingen en op absorptie gebaseerde proteïnebepalingen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische centra, academische instituten, farmaceutische en biotechnologische bedrijven en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuidoost-Azië, Zuidoost-Azië, Zuidoost-Azië).

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Acne Treatment Market,Acne Treatment Market Size,Acne Treatment Market Share,Acne Treatment Market Growth,Acne Treatment Market Trends,Acne Treatment Market Analysis