header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische chirurgie groeit wereldwijd: aandeel, groeigrootte, belangrijkste segmenten en prognose tot 2030

Jan 24, 2024 4:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport Cosmetische Chirurgie per type procedure {Invasief (borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere) Niet-invasief (botoxinjecties, soft tissue fillers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere)}, per eindgebruiker (ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – prognose tot 2030

De markt voor cosmetische chirurgie werd in 2022 gewaardeerd op 46,24 miljard dollar en zal naar verwachting groeien van 48,37 miljard dollar in 2023 tot 63,32 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,81% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De markt van de cosmetische chirurgie verwijst naar de industrie die chirurgische procedures en behandelingen aanbiedt die gericht zijn op het verbeteren of veranderen van iemands fysieke verschijning. Het omvat een breed scala aan procedures, waaronder borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie en facelifts, onder andere gedreven door de vraag van consumenten naar esthetische verbeteringen.

De wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door veranderende schoonheidsnormen, technologische vooruitgang en een toenemende nadruk op persoonlijke esthetiek. Cosmetische chirurgie omvat een breed scala aan procedures gericht op het verbeteren van het uiterlijk, waaronder facelifts, borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie en meer.

Het toenemende consumentenbewustzijn, in combinatie met een groeiende acceptatie van cosmetische ingrepen, heeft bijgedragen aan de expansie van de markt. Daarnaast heeft de vooruitgang in medische technologie en technieken geleid tot veiligere en effectievere procedures, wat een bredere doelgroep aantrekt. De sociale media en de invloed van beroemdheden hebben ook een cruciale rol gespeeld bij het stimuleren van de vraag naar cosmetische chirurgie, omdat mensen streven naar de ideale schoonheidsstandaard.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3157

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie is gesegmenteerd op basis van proceduretype en eindgebruiker.

Op basis van het type ingreep is de markt onderverdeeld in invasief en niet-invasief. Het invasieve segment is verder onderverdeeld in procedures zoals maagcorrecties, liposuctie, neuscorrecties, ooglidcorrecties en borstvergroting. Injecties met Botox, zachte weefselvullers, chemische peelings, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere worden verder onderverdeeld in de niet-invasieve sector.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie onderverdeeld in ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere. In 2022 domineerden de dermatologische klinieken en ziekenhuizen de markt. Het feit dat cosmetische chirurgische ingrepen vaak worden uitgevoerd in ziekenhuizen, waar alle ondersteunende infrastructuur beschikbaar is, werkt motiverend voor de industrie.

Analyse van de concurrentie:

AbbVie (VS), Cynosure (VS), Evolus Inc. (VS), Gladerma (Zwitserland), REVANCE AESTHETICS (VS), Lumenis (Israël), Solta Medical (VS), Candela Corporation (VS), Alma Laser (Israël), Cutera (VS), Sientra, Inc. (VS), Fotona (Europa), Johnson & Johnson Services, Inc. (VS).

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor cosmetische chirurgie is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor cosmetische chirurgie bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor cosmetische chirurgie in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor cosmetische chirurgie bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over cosmetische chirurgie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-surgery-market-3157

De markt voor cosmetische chirurgie in Noord-Amerika domineerde deze markt in 2022. In dit gebied wordt een groot aantal ingrepen uitgevoerd als gevolg van de goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg. De statistieken over esthetische plastische chirurgie laten zien dat het aantal niet-chirurgische ingrepen met 44% is gestegen, maar het aantal chirurgische ingrepen met 54%. De gemiddelde plastisch chirurg voerde 320 operaties uit in 2021, tegenover 220 in 2020. Daarnaast werden in 2021 365.000 borstvergrotingen (44%) uitgevoerd. Daarnaast lieten 71.000 vrouwen hun implantaten verwijderen maar niet vervangen, tegenover 148.000 vrouwen die ze lieten verwijderen en vervangen ( 32% ten opzichte van 2020).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Agricultural Biotechnology Market Research Report Information by Crop Type (Soybean, Maize, Cotton, and others), Application (Herbicide Tolerance, Stacked Traits, Insect Tolerance, and others), Technique (Genetic Engineering, Molecular Breeding, Molecular Diagnostics and Tissue Culture) and Region (Americas, Europe, Asia-Pacific, and the Middle East & Africa) – Forecast till 2032

Medical Automation Market Research Report Information Per Type (Diagnostic & Monitoring Automation, Therapeutic Automation, Lab & Pharmacy Automation, en Medical Logistics & Training), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Diagnostics Centers, Farmacie, Onderzoekslaboratoria & Instituten, en Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportChirurgische Navigatiesystemen Marktinformatie per Technologie (Elektromagnetische Navigatiesystemen, Optische Navigatiesystemen), Toepassing (Neurochirurgie, Orthopedische Chirurgie, KNO Chirurgie, Tandheelkundige Chirurgie), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulante Chirurgische Centra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cosmetic Surgery Market,Cosmetic Surgery Market Size,Cosmetic Surgery Market Share,Cosmetic Surgery MarketTrends