header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor huisdierenverzekeringen: trends, groeifactoren en toekomstige kansen tot 2032

Jan 24, 2024 2:42 PM ET

Onderzoeksrapport over de huisdierenverzekeringsmarkt: Informatie per polisdekking (Ongeval en Ziekte, Alleen Ongevallen en Andere), per diersoort (Honden, Katten en Andere), per verkoopkanaal (Makelaar, Agentschap en Andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld), voorspelling tot 2032.

Hoogtepunten van de huisdierenverzekeringsmarkt

De wereldwijde markt voor huisdierenverzekeringen, die in 2022 werd gewaardeerd op USD 9,2 miljard, zal naar verwachting aanzienlijk groeien en tegen 2032 USD 39,58 miljard bedragen, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De stijgende vraag naar huisdierenverzekeringen wordt gestimuleerd door het toenemende aantal huisdiereigenaren en de steeds hechtere band tussen mens en dier. De groei van de markt wordt verder gestimuleerd door het toegenomen bewustzijn van en de emotionele gehechtheid aan huisdieren, in combinatie met de vooruitgang in veterinaire technologie. De acceptatie van huisdierenverzekeringen kan echter belemmerd worden door een gebrek aan inzicht in de beschikbare opties, polisvoorwaarden en uitsluitingen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor huisdierenverzekeringen wordt gesegmenteerd op basis van polisdekking, diersoort en verkoopkanaal.

De beleidsdekkingscategorieën omvatten Ongevallen en Ziekte, Alleen Ongevallen en Andere, waarbij het segment Ongevallen en Ziekte het grootste marktaandeel heeft in 2022. Deze dominantie wordt toegeschreven aan de stijging van de populatie van gezelschapsdieren en het toegenomen bewustzijn van huisdierenverzekeringen.

Diersoorten bestaan uit Honden, Katten en Andere, waarbij het segment Honden naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben in 2022, gedreven door de groeiende adoptie van huisdieren en het uitgebreide dienstenaanbod van verzekeringsmaatschappijen.

De verkoopkanalen bestaan uit Makelaars, Agentschapen en Andere, waarbij het Agentschapsegment naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben in 2022, vanwege het toenemende aantal dierenwinkels als middel om consumenten of huisdierouders te bereiken.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12399

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor huisdierenverzekeringen is geografisch onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, heeft het grootste marktaandeel, met een aanzienlijk aandeel in de Verenigde Staten. Het toenemende publieke bewustzijn van de voordelen van huisdierenverzekeringen en de stijgende kosten voor behandelingen en voorgeschreven medicijnen dragen bij aan de dominantie van de regio.

Europa heeft consistent groei laten zien, gedreven door toenemend huisdierenbezit, toenemend gebruik van huisdierenverzekeringen en de aanwezigheid van belangrijke bedrijven. Bedrijven nemen regelmatig strategische initiatieven om hun marktaandeel te vergroten en de regionale groei te ondersteunen.

Verwacht wordt dat Azië-Pacific de grootste groei zal kennen, gestimuleerd door de toenemende adoptie van huisdieren en economische groei. Factoren zoals de aanwezigheid van wereldwijde merken, concurrentie van lokale merken, binnenlandse tarieven en handelsroutes worden meegenomen in de voorspellingsanalyse.

De rest van de wereld, met inbegrip van het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, kent een groei die wordt toegeschreven aan het stijgende aantal huisdierenverzekeringen, de stijgende kosten voor diergeneeskundige zorg, overheidssteun, interesse van investeerders en technologische levensvatbaarheid in de sector.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over Clear Aligners:https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-insurance-market-12399

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in de wereldwijde huisdierenverzekeringsmarkt, erkend door MRFR, zijn Embrace Pet Insurance Agency, LLC, Figo Pet Insurance LLC., Hartville Group, Nationwide, Pet Assure Corp., PetFirst, Ipet Insurance, Pets Best Insurance Services, LLC, Royal & Sun Alliance (RSA), en Trupanion.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

U.S. Plasmafractionering Marktonderzoeksrapport: Informatie per toepassing (immunologie, hematologie, andere), per producttype (albumine, immuunglobuline, stollingsfactor, andere)-marktvoorspelling tot 2032

Verslag over hetmarktonderzoek van artsengroepen in de VS: Informatie per aantal artsen (2 tot 10, 11 tot 24, 25 tot 50 en meer dan 50), per eigenaar (ziekenhuis, arts en andere), per betaler (publieke ziektekostenverzekering en private ziektekostenverzekering/out-of-pocket), per specialisme (eerstelijnszorg, oogheelkunde, kindergeneeskunde, OB/GYN, orthopedie, psychiatrie, cardiologie, dermatologie en andere), per type (één specialisme en multispecialisme) – marktvoorspelling tot 2032

US Logopedie Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (spraakstoornissen, taalstoornissen, neurologische aandoeningen, slikstoornissen en andere), per leeftijd (kinderen en volwassenen) – marktvoorspelling tot 2032

U.S. C-bogen marktonderzoeksrapport: Informatie per product (vaste C-bogen, mobiele C-bogen), per toepassing (orthopedie en trauma, neurochirurgie, cardiovasculair, pijnbestrijding, gastro-enterologie, overige)-marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde Amerikaanse markt voor regeneratieve geneeskunde: Informatie per product (gentherapie, celtherapie, stamceltherapie (autologe therapie, allogene therapie), navelstrengbloed/-stamceltherapie, celgebaseerde immunotherapieproducten, weefselmanipulatie, steigers, hydrogels, collageen en andere), per toepassing (spier- en skeletaandoeningen, oncologie, wondverzorging, tandheelkundige indicaties, netvliesaandoeningen en andere toepassingen) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.comTop van Form

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Keywords:  Pet Insurance Market,Pet Insurance Market Share,Pet Insurance Market Trends,Pet Insurance Market Size,Pet Insurance Market Insights,Pet Insurance Market Outlook,Pet Insurance Market Overview