header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktbereik tandheelkundige implantaten, gesegmenteerd per bedrijf, toepassing en regio, prognose tot 2030

Jan 24, 2024 4:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport tandheelkundige implantaten informatie per type materiaal (titanium en zirkonium), per procedure (wortelvormige tandheelkundige implantaten en plaatvormige tandheelkundige implantaten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en tandheelkundige onderzoekslaboratoria) – prognose tot 2030

Verwacht wordt dat de markt voor tandheelkundige implantaten in 2030 ongeveer USD 7,14 miljard zal bedragen met een CAGR van 7,3% tijdens de prognoseperiode.

Tandheelkundige implantaten zijn kunstmatige, meestal metalen, prothesen die in het tandvlees worden vastgehecht in plaats van de natuurlijke wortel van de tand. De tandheelkundige implantaten bieden tandartsen een platform om verdere tandstructuren zoals de kroon op te baseren. De markt voor tandheelkundige implantaten wordt voornamelijk gedreven door de groeiende vraag naar vervanging van tandwortels, die het gevolg is van een groeiende wereldwijde geriatrische bevolking die vatbaar is voor gebitsproblemen als gevolg van het ouder worden en de groeiende populatie van jongere consumenten die wortelkanaalprocedures nodig hebben vanwege ongezonde gewoonten zoals overmatige consumptie van chocolade, fastfoodproducten zoals friet en chips, en andere suikerhoudende producten, en pruimtabak.

De vraag naar cosmetische tandheelkunde zal in de prognoseperiode waarschijnlijk ook groeien door de groeiende vraag onder de stedelijke bevolking in ontwikkelde landen om hun tandstructuur te veranderen zodat deze beter past bij hun eigen parameters over uiterlijk en schoonheid van het gebit. Dit zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een belangrijke drijfveer blijven voor de wereldwijde markt van tandheelkundige implantaten, aangezien de koopkracht van deze bevolkingsgroep hoog is en toeneemt, wat een goed voorteken is voor de markt van tandheelkundige implantaten in Westerse ontwikkelde economieën zoals de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland. De uitgaven voor gezondheidszorg in de Westerse wereld zullen tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk ook stijgen als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen van de consument, wat tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een belangrijke drijfveer zal blijven voor de wereldwijde markt van tandheelkundige implantaten.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2753

Segmentatie:

MRFR heeft de wereldwijde markt voor tandheelkundige implantaten gesegmenteerd op basis van procedure, materiaal, eindgebruiker en regio.

Per procedure is de wereldwijde markt voor tandheelkundige implantaten onderverdeeld in tandheelkundige implantaten in wortelvorm, tandheelkundige implantaten in plaatvorm en andere.

Op basis van materiaal wordt de wereldwijde markt van tandheelkundige implantaten onderverdeeld in zirkoonimplantaten, titaniumimplantaten en andere. Het segment van titanium implantaten heeft het grootste aandeel in de wereldwijde markt van tandheelkundige implantaten en zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk gestaag groeien als gevolg van het wijdverspreide bewustzijn over hun hoge compatibiliteit met biologisch weefsel en uitstekende prestatiekenmerken.

Per eindgebruiker wordt de wereldwijde markt voor tandheelkundige implantaten onderverdeeld in tandheelkundige ziekenhuizen, & klinieken en tandheelkundige onderzoekslaboratoria.

Analyse van de concurrentie:

Toonaangevende spelers op de wereldwijde markt van tandheelkundige implantaten zijn onder andere Institut Straumann AG, Nobel Biocare (onderdeel van Danaher Corporation), Zimmer Biomet, Neobiotech USA Inc., CAMLOG Biotechnologies AG, Dentsply Sirona en Osstem Implant.

Regionale analyse

Per regio is de wereldwijde markt voor tandheelkundige implantaten onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (74 pagina’s) over tandheelkundige implantaten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/dental-implants-market-2753

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor tandheelkundige implantaten en zal de komende jaren waarschijnlijk de belangrijkste speler op de wereldmarkt blijven als gevolg van de groeiende vraag naar orthodontische en cosmetische ingrepen en het hoge besteedbare inkomen van consumenten die geïnteresseerd zijn in dergelijke procedures. De regio had in 2015 37,6% van de wereldwijde markt voor tandheelkundige implantaten in handen en zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk constant meer dan een derde van de markt voor zijn rekening nemen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Azië-Pacific is een vitale regionale markt voor de tandheelkundige implantatenindustrie, omdat het groeiende besteedbare inkomen en bewustzijn onder de consumenten heeft geleid tot een groeiende vraag naar tandheelkundige ingrepen. De snelle groei van de gezondheidssector in de regio zal waarschijnlijk ook bevorderlijk zijn voor de groei van de markt voor tandheelkundige implantaten in de regio tijdens de prognoseperiode. Verwacht wordt dat de markt voor tandheelkundige implantaten in Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode een constante CAGR van 7,2% zal vertonen.

Companion Diagnostics for Oncology Market Research Report Information Per Producten & Diensten (Assays, Kits & Reagentia en Software & Diensten), Technologie (Polymerase Chain Reaction (PCR) en Next-Generation Sequencing (NGS), Indicatie (longkanker, borstkanker, colorectale kanker, maagkanker, melanoom), eindgebruiker (farmaceutische & biofarmaceutische bedrijven, contractonderzoeksorganisaties, laboratoria) – prognose tot 2032.

klinefelter syndrome treatment market Research Report: per behandeling (testosteronvervangingstherapie, vruchtbaarheidsbehandeling, borstweefselverwijdering en andere, per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgie en andere)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport informatie overde ruggenmergstimulatormarkt per technologietype (conventionele implanteerbare pulsgenerator, oplaadbare implanteerbare pulsgenerator, radiofrequentiestimulator), toepassing (syndroom van mislukte rugchirurgie, complex regionaal pijnsyndroom, Arachnoïditis, Ischias, Degeneratieve Disc Discopathie, Anderen), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & , Ambulante Chirurgische Centra en anderen) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Dental implants Market,Dental implants Market Size,Dental implants Market Share,Dental implants Market Growth,Dental implants Market Trends