header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor onderwijsconsultancy zal naar verwachting USD 4,05 miljard bereiken en van 2023 tot 2032 groeien met een CAGR van 4,20%.

Jan 25, 2024 7:00 PM ET

Marktoverzicht Onderwijsconsultancy:

De Onderwijsadviesmarkt zal naar verwachting groeien met USD 4,05 miljard tegen 2032, met een CAGR van 4,20% van 2023 tot 2032. De onderwijsadviesmarkt verwijst naar de industrie die adviesdiensten levert aan onderwijsinstellingen, organisaties en onderwijstechnologiebedrijven. Deze markt is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, gedreven door een stijgende vraag naar expertise om uitdagingen aan te pakken op het gebied van studieresultaten, digitale transformatie, talentontwikkeling en operationele efficiëntie.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde onderwijsadviesmarkt zijn,

  • Anglia Education Consulting Ltd.

  • Broils Consulting Group LLC

  • ClearView Consulting Co.

  • Colton Strawser Consulting LLC

  • Edmentum Inc.

  • Education Consulting Services LLC

  • Education Elements Inc.

  • EducationCounsel LLC

  • ELITE GELEERDEN VAN CHINA

  • Generation Ready Inc.

  • Global Education Ltd.

Klik hier om een voorbeeldrapport te ontvangen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11663

Marktsegmentatie:

De onderwijsadviesmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van type, toepassing, eindgebruiker en regio:

Type: Strategische Consulting, Operationele Consulting, Beleids Consulting, Technologie Consulting, Talent Management Consulting, Andere Consulting Diensten

Toepassing: Behoud van studenten, Budgettering & Financieel beheer, Technologie-integratie, Toegankelijkheid & Inclusie, Curriculumontwerp, Andere toepassingen

Eindgebruiker: Universiteiten, Pre-K-12 scholen, Scholen voor beroepsonderwijs, Onderwijsdienstverleners, Overige

Regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika

Drijfveren voor de markt:

De belangrijkste factoren die de groei in de onderwijsadviesmarkt stimuleren zijn onder andere:

Groeiende nadruk op het verbeteren van de resultaten van studenten: Onderwijsinstellingen werken samen met consultants om effectieve instructiemethoden en curriculumverbeteringen te identificeren en te implementeren om het succes van studenten te verbeteren.

Toenemende toepassing van onderwijstechnologie: Er is steeds meer vraag naar begeleiding bij het integreren van technologie zoals AI, ML, analytics, online leerplatforms in onderwijs en administratie.

Behoefte aan operationele efficiëntie: Adviseurs worden ingeschakeld om activiteiten en administratieve procedures te stroomlijnen en te zorgen voor een optimaal gebruik van middelen.

Toenemende verwachtingen van belanghebbenden: Overheden, studenten en ouders verwachten aantoonbare verbeteringen op gebieden zoals de ervaring van studenten, waar voor je geld en de resultaten van afgestudeerden.

Marktkansen:

Enkele belangrijke kansen in de onderwijsadviesmarkt zijn:

  • Hoog potentieel in opkomende economieën met groeiende studentenaantallen en onderwijsbudgetten
  • Ruimte voor gepersonaliseerde en op maat gemaakte adviesdiensten met behulp van geavanceerde technologieën zoals AI, ML en data-analyse
  • Groeiende vraag naar consultants die gespecialiseerd zijn in duurzaamheidsinitiatieven, DEI-beleidsformulering, geestelijke gezondheid/welzijn
  • Nieuwere dienstverleningsgebieden zoals simulatie-gebaseerd onderwijs, extended reality integratie en onderwijs metaverse zijn veelbelovend

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11663

Laatste nieuws

  • In 2022 deed Accenture 2 overnames – Kates Kesler en Experity – om zijn capaciteiten uit te breiden rond onderwijsadvies gericht op loopbaansucces van studenten.
  • Deloitte nam in 2022 Signal Vine over om instellingen voor hoger onderwijs beter te kunnen ondersteunen met op tekst gebaseerde tools voor studentbetrokkenheid.
  • In 2023 lanceerde McKinsey een nieuw praktijkgebied “Play for Change” dat zich uitsluitend richt op diversiteit, gelijkheid en inclusie in jeugdsporten en onderwijs.

Regionale inzichten

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de wereldwijde onderwijsadviesmarkt. Europa vertegenwoordigt de tweede grootste markt. Verwacht wordt echter dat de markten in APAC en het Midden-Oosten de komende 5 jaar de grootste groei zullen vertonen als gevolg van de toenemende nadruk van overheden op onderwijshervormingen en upgrades van de infrastructuur.

Verkrijg de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/education-consulting-market-11663

Bekijk meer gerelateerde inzichten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Education Consulting Market,Education Consulting Market Size,Education Consulting Market Share,Education Consulting Market Trends,Education Consulting Market Analysis,Education Consulting Companies