header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de ERP-softwaremarkt zal 110,51 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 9,4% in 2030

Jan 25, 2024 5:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “ERP Software Market Research Report: Information by Vertical, Deployment, Organization Size, Function, and Region- Forecast till 2030, wordt verwacht dat de markt tegen het einde van 2030 een waarde van ongeveer 110,51 miljard dollar zal hebben. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 9,4% tijdens de beoordelingsperiode.

ERP Software Markt Overzicht:

ERP kan worden omschreven als de inzet van kleine en middelgrote ondernemingen om hun bedrijfsactiviteiten af te handelen en tegelijkertijd betere samenwerking, risicobeheer, productiviteit en vereenvoudigde naleving te bieden.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1412

ERP Software Markt Concurrentieanalyse

De lijst van prominente leden op de wereldwijde markt voor ERP-software omvat spelers zoals:

  • Microsoft Corporation
  • NetSuite Inc
  • IBM Corporation
  • Intuit Inc
  • Epicor Software Corporation
  • TOTVS
  • Yonyou
  • Workday Inc
  • Infor
  • Kingdee Internationale Software Groep (HK) Ltd
  • Plex Systems Inc (Verenigde Staten)
  • Acumatica Inc. (Verenigde Staten)
  • SYSPRO (Zuid-Afrika)
  • Sage Group plc (Verenigd Koninkrijk)
  • Rootstock Software (Verenigde Staten)
  • Unit4 (Nederland)
  • Epicor Software Corporation (Verenigde Staten)
  • Oracle Corporation (Verenigde Staten)
  • QAD, Inc. (Verenigde Staten)
  • SAP SE (Duitsland)

Behandelde markt USP

ERP Software Markt Drivers

De wereldwijde ERP-softwaremarkt is de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van aspecten zoals de toenemende nadruk van moderne kleine en middelgrote ondernemingen op het verbeteren van hun operationele en bedrijfsprocessen, groeiende cloud-gebaseerde toepassingen en de toegenomen toepassing van geavanceerde technologieën.

Beperkingen in de markt

Aan de andere kant kunnen de stijgende kosten en de vereiste lange looptijd de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de meerderheid van de industriële gebieden. Net als alle andere marktgebieden, de wereldwijde markt voor ERP-software ook geconfronteerd met een aantal onverwachte uitdagingen aan het begin van de pandemie. Aan de andere kant heeft de markt tegen het einde van 2020 het tempo weer opgepakt en een aanzienlijke groei laten zien. Nu alle industriële en financiële activiteiten weer normaal verlopen, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor ERP-software in het evaluatietijdperk zal toenemen.

Gesegmenteerde analyse van de ERP-softwaremarkt

Van alle inzetmodi wordt voorspeld dat het on-premises segment de wereldwijde ERP-softwaremarkt zal domineren in de beoordelingsperiode. Een van de primaire voordelen van deze inzetmodi is dat het consistente controle en een hoge beveiliging van gegevens in elke organisatie biedt. Het belangrijkste aspect ter ondersteuning van de groei van het segment is het gebrek aan bewustzijn van de voordelen van cloud-gebaseerde oplossingen in zakelijke faciliteiten. Bovendien wordt voorspeld dat het massale gebruik van conventionele benaderingen voor het beheren van de supply chain en andere bedrijfsactiviteiten met minimale automatisering en technologisch gebruik de groei van het segment tijdens de evaluatieperiode zal stimuleren. Aan de andere kant wordt voorspeld dat het cloudsegment de maximale groei zal laten zien tijdens het evaluatietijdperk, gezien de snelle adoptie.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (136 pagina’s) over ERP Software Markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/erp-software-market-1412

Onder alle functies, is de financiën segment voorspeld dat de toppositie in de wereldwijde markt voor ERP-software in de beoordeling tijdperk veilig te stellen. De software helpt bij het omgaan met verschillende financiële activiteiten, zoals cash flow management, activabeheer, investeringen en boekhouding. Dus, de escalerende toepassing van ERP in de financiële functie is de belangrijkste parameter ter ondersteuning van de groei van het segment. Echter, is de Human Resource (HR)-segment naar verwachting de hoogste CGAR laten zien tijdens de beoordeling tijdperk als gevolg van de snelle uitbreiding van organisaties en de toegenomen vraag naar automatisering in HR-processen.

Onder alle bedrijfsgroottes, wordt de grote onderneming segment naar verwachting de leidende positie in de wereldwijde ERP-software markt te waarborgen over de herziening tijdperk. De primaire factor stimuleren van de groei van het segment is de groeiende behoefte van grote ondernemingen te handhaven en te ondersteunen complexe processen zoals verzending, orderverwerking, inkoop, voorraadbeheer en productieplanning. Bovendien stimuleert de hoge uitgavencapaciteit van grote ondernemingen voor de inzet van moderne technologie en softwareoplossingen de adoptie van deze software. Anderzijds wordt verwacht dat het segment van middelgrote ondernemingen de komende jaren de grootste groei zal vertonen.

Van alle verticals, is de productie & diensten segment naar verwachting de wereldwijde markt voor ERP-software domineren in de beoordeling tijdperk. De ERP-software helpt bij het toezicht op de dagelijkse activiteiten, het beheren van klantenservice, en het bijhouden van dag-tot-dag prestaties. Enkele andere voordelen van de software zijn de eenvoud van voorraadbeheer, real-time datatracking en productieplanning. De groeiende behoefte om de prestaties van leveranciers bij te houden en de zichtbaarheid in de hele toeleveringsketen te vergroten, stelt fabrikanten in staat om te kiezen voor ERP-oplossingen die hen helpen met effectieve operationele planning en beheer.

Regionale analyse van de ERP-softwaremarkt

De wereldwijde ERP Software Markt wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: het Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, is de Noord-Amerikaanse regio voorspeld om de leidende positie over de wereldwijde markt voor ERP-software te waarborgen over de herziening tijdsbestek. De regionale markt was in 2019 goed voor ongeveer 33,4% wereldwijd. De regionale markt werd gewaardeerd op ongeveer USD 12,754 miljoen in 2019. De rapporten van MRFR voorspellen dat de regionale markt zal toenemen met een gezonde CAGR van ongeveer 7,6% tijdens de beoordelingsperiode. De regio bestaat uit landen zoals Mexico, Canada en de Verenigde Staten. De Verenigde Staten zullen naar verwachting de komende jaren de grootste bijdrage leveren aan de groei. Het belangrijkste aspect dat een stijging van de groei van de regionale markt veroorzaakt, is de invoering van ERP-software, waardoor de transparantie en operationele efficiëntie worden verhoogd.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Bovendien is de stijgende vraag naar datagestuurde besluitvorming een andere belangrijke parameter die de groei van de regionale markt een impuls geeft. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende toepassing van cloud-gebaseerde implementatiemodellen de groei van de regionale markt zal katalyseren tijdens de evaluatieperiode. Daarnaast worden de aspecten, zoals de aanwezigheid van verschillende marktspelers, verhoogde fondsen door ERP-leveranciers in de ontwikkeling van software met behulp van geavanceerde technieken, en de stijgende acceptatie van ERP-software door middelgrote en kleine bedrijven ook voorspeld om de groei van de groei van de regionale markt te beïnvloeden in de komende jaren.

De ERP-software markt voor de Europese regio zal naar verwachting aanzienlijk bloeien in de beoordelingsperiode met een gezonde CAGR van ongeveer 28,1%. De regionale markt verzekerde zich van de tweede positie op de wereldmarkt in 2019 met een waarde van ongeveer USD 10,734 miljoen. De primaire parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de krachtige toepassing van ERP door middelgrote ondernemers.

Gerelateerde rapporten:

Fotografie Services Marktgroei, Trends 2032

Online Dating Marktomvang, Aandeel Voorspelling 2032

Spelontwikkelingssoftware marktomvang, trends 2032

Omvang van de leningenservicemarkt, groei – 2032

5G Smart Farming markttrend, aandeel – 3032

Omvang van de markt voor servertechnologie, aandeel, prognose 2032 |MRFRS

marktomvang, marktaandeel prognose 2032 | MRFR

Marktomvang, marktaandeel, prognose 2032 | MRFR

Marktomvang, marktaandeel, prognose 2032 | MRFR

Marktgrootte, aandeel prognose draagbare SSD 2032 | MRFR

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Het doel van Market Research Future is om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  ERP Software Market,ERP Software,ERP Software Market Size,ERP Software Market Share,ERP Software Market Growth,ERP Software Market Trends,ERP Software Market Analysis,ERP Software Market Forecast,ERP Software Market Industry