header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De gasturbinemarkt zal naar verwachting groeien met USD 26,81 miljard tegen 2030

Jan 29, 2024 10:56 PM ET

Marktoverzicht

Volgens projecties zou de gasturbinemarkt groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,42% van USD 14,44 miljard in 2022 tot USD 26,81 miljard in 2030.

Het onderzoeksrapport over de gasturbinemarkt biedt een uitgebreide analyse van de wereldwijde gasturbinemarkt en de segmenten voor toepassingen, regio’s, technologie en capaciteit. De hoge kosten samen met de behoefte aan fysieke ruimte zijn de elementen die de vooruitgang van de gasturbinemarkt tijdens de prognoseperiode kunnen beïnvloeden. Het onderzoeksrapport over de gasturbinemarkt van deskundige analisten is ontwikkeld om organisaties in de gasturbinemarkt te helpen.

Vraag een gratis proefexemplaar van dit rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3265

Belangrijkste spelers:

  • General Electric (V.S.)
  • Siemens (Duitsland)
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (Japan)
  • Alstom S.A (Frankrijk)
  • Kawasaki Heavy Industries
  • (Japan)
  • Bharat Heavy Electricals Limited. (India)
  • Ansaldo Energia, (Italië)
  • Rolls-Royce Holdings plc. (VERENIGD KONINKRIJK)
  • Harbin Electric Company Limited. (China)

Marktsegmentatie

De wereldwijde gasturbinemarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing, regio, technologie en capaciteit. Op basis van toepassing is de gasturbinemarkt onderverdeeld in energieopwekking, industrie en luchtvaart. Daarnaast is de markt op basis van technologie gesegmenteerd in open cyclus en gecombineerde cyclus. De wereldwijde markt voor gasturbines is ook gebaseerd op het capaciteitssegment, dat verder is opgesplitst in tot 200 mw en meer dan 200 mw.

Belangrijke elementen zoals budgettaire beperkingen kunnen de groei van de gasturbinemarkt belemmeren. Maar volgens het onderzoeksrapport voor de gasturbinemarkt zal de revisie van de infrastructuur voor elektriciteitsopwekking, samen met de groeiende vraag naar en het toenemende aanbod van aardgas, de groei tijdens de prognoseperiode stimuleren. De gasturbinemarkt zal naar verwachting groeien met een hoge CAGR als gevolg van deze belangrijke factoren. De exploratie van toepassings-, regio-, technologie- en capaciteitssegmenten samen met regionale markten is gegeven in het onderzoeksrapport over de wereldwijde gasturbinemarkt. De onderzoeksanalisten die de gasturbinemarkt bestuderen, hebben marktprognoses in het onderzoeksrapport voor de gasturbinemarkt opgenomen om op de gasturbinemarkt gebaseerde bedrijven te ondersteunen. Het onderzoeksrapport voor de gasturbinemarkt biedt een uitgebreid inzicht in de gasturbinemarkt op basis van de informatie en voorspellingen tot 2023.

Regionaal overzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld regionale markt voor gasturbine worden voornamelijk behandeld in het onderzoeksrapport voor de wereldwijde gasturbinemarkt. De gasturbinemarkten op landniveau in Noord-Amerika – de Verenigde Staten, Canada en Mexico – worden ook in het rapport behandeld. In Zuid-Amerika – Brazilië en andere gasturbinemarkten op landenniveau worden in het rapport behandeld. In de regio Azië-Pacific (APAC) zijn de gasturbinemarkten op landniveau Japan, India, China en andere landen. Het onderzoeksrapport over de gasturbinemarkt verkent ook de regionale markt voor gasturbines in Europa in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland, enz. Het onderzoeksrapport voor de gasturbinemarkt bestrijkt ook de regionale markten van de rest van de wereld, naast de gasturbinemarkten van Afrika en het Midden-Oosten.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/gas-turbine-market-3265

Concurrentielandschap

Strenge emissienormen voor gasturbines en de steeds snellere technologische vooruitgang zullen naar verwachting de groei van de gasturbinemarkt wereldwijd aanjagen. De wereldwijde gasturbinemarkt zou kunnen worden uitgedaagd door strenge regels, maar toch zullen organisaties in de gasturbinemarkt de groeisnelheid naar voren dragen. Het onderzoeksrapport voor de gasturbinemarkt presenteert bedrijfsprofielen van grote bedrijven die wereldwijd actief zijn op de gasturbinemarkt. Verder biedt het wereldwijde gasturbinemarktrapport een allesomvattende analyse van de markt, verzameld uit de primaire en secundaire bronnen van de gasturbinemarkt, die zowel besluitvormers als thought leaders omvatten. Het onderzoeksrapport voor de gasturbinemarkt belicht dergelijke belangrijke gebieden om bedrijven die actief zijn op de gasturbinemarkt te helpen betere groeistrategieën te ontwikkelen.

Industrieel nieuws

Rolls-Royce heeft een distributieovereenkomst getekend met TMH Foreign, de internationale tak van de Russische TMH Group, voor de verkoop van de Bergen Engine’s medium-speed gas- en dieselmotoren voor ongeveer EUR150 miljoen. De verandering maakt deel uit van de doelstelling van Rolls-Royce om de desinvesteringen met minstens 2 miljard pond te verhogen. Het Noorse bedrijf zal in Argentinië, Duitsland, Israël en Zuid-Afrika door TMH International als apart bedrijf worden gerund.

Meer trending rapporten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-energy-storage-systems-market/companies

https://www.marketresearchfuture.com/reports/shunt-reactor-market/companies

https://www.marketresearchfuture.com/reports/diesel-genset-market/companies

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-meters-market/companies

https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-energy-storage-market/companies

https://www.marketresearchfuture.com/reports/diesel-generator-market/companies

https://www.marketresearchfuture.com/reports/directional-drilling-market/companies

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Contactgegevens: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 United States of America +1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Gas Turbine Market,Gas Turbine Market Size,Gas Turbine Market Share,Gas Turbine Market Growth,Gas Turbine Market Trends,Gas Turbine Market Oulook,Gas Turbine Market Forecast