header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van twee-factor authenticatie zal tegen 2030 naar verwachting USD 44,67 miljard bereiken met een CAGR van 17,26% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 29, 2024 7:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Two-Factor Authentication Market Research Report: By Type, End User, Model, Region, and Technology- Forecast Till-2030″, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2030 aanzienlijk zal groeien met een robuust groeipercentage van ongeveer 17,26% om tegen het einde van 2030 een omvang van ongeveer USD 44,67 miljard te bereiken.

Wereldwijde marktoverzicht voor authenticatie met twee factoren:

Het hebben van meer dan één authenticatiefactor is cruciaal geworden voor alle systemen om toegang te krijgen. Deze twee-factor authenticatie omvat beveiligingsoplossingen en stand biometrie voor elk bedrijf. Biometrische en fysieke beveiliging maken geen ruimte voor een mogelijk datalek. Beter toezicht in de hele organisatie is een cruciaal voordeel geworden van twee-factor authenticatie. Authenticatietechnologie is onderverdeeld in vijf-factor, vier-factor, drie-factor en twee-factor authenticatie. Wachtwoorden, vingerafdrukken, irisherkenning en spraakherkenning zijn enkele van de belangrijkste functies die worden aangeboden door deze marktoplossingen voor authenticatie op basis van twee factoren. Bancaire en financiële instructies verwerken de grote hoeveelheid contante transacties. De behoefte aan veiligheid bij deze transacties is essentieel. Daarom staat het banksegment van de markt bekend als de belangrijkste toepasser van deze authenticatieoplossingen. Met dit programma worden betrouwbare en veilige transacties uitgevoerd.

De catalogus van belangrijke deelnemers op de wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren omvat spelers zoals:

  • NEC Corporation
  • Google LLC
  • RSA Beveiliging
  • Gemalto NV
  • Suprema INC.
  • CA Inc.
  • Symantec Corporation
  • Fujitsu LTD.
  • Onepsan INC. en anderen.

Download gratis een voorbeeld van de PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3772

De overheid, defensie en de gezondheidszorg staan bekend als de segmenten met de hoogste vraag naar deze oplossingen. Met de authenticatie met twee factoren worden inkomstenverliezen in de hele markt voorkomen. De wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien. Het centrale aspect dat de ontwikkeling van de markt ondersteunt, is de groeiende implementatie van beveiligingsoplossingen in veel regio’s. De cloudoplossing heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen, wat de groei van de markt de komende jaren waarschijnlijk zal stimuleren.

Markt voor twee-factorauthenticatie USP behandeld

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien. De ontwikkeling van de markt wordt toegeschreven aan aspecten zoals strenge overheidsregels, de lancering van nieuwe platforms voor mobiel bankieren en de toepassing van authenticatieproducten.

Beperkingen op de markt

Aan de andere kant kunnen factoren zoals de stijgende reactietijd, geavanceerde inbreuken op de beveiliging en een gebrek aan bewustzijn de prestaties van de markt beperken.

Segmentanalyse van de markt voor Authenticatie met twee factoren

Van alle componenten zal het segment oplossingen naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren tijdens de evaluatieperiode. De wereld is getuige geweest van een enorme groei in de behoefte aan beveiliging van zeer vertrouwelijke en gevoelige informatie, wat wordt beschouwd als het primaire aspect dat de groei van het segment ondersteunt. Verder zullen aspecten zoals de nadruk op strenge regelgevende normen en de groeiende BYOD-trends de groei van het segment waarschijnlijk stimuleren tijdens de evaluatieperiode. Enkele van de belangrijkste leveranciers van oplossingen op de markt investeren voortdurend in nieuwe productlanceringen/verbeteringen, samen met anorganisch ontwikkelingsbeleid om hun aanwezigheid te versterken en hun MFA-portfolio wereldwijd te verbeteren om de aandacht van eindgebruikers te trekken.

Van alle modeltypen zal het segment van twee-factorauthenticatie naar verwachting de eerste plaats innemen op de wereldwijde markt van twee-factorauthenticatie tijdens de evaluatieperiode. De primaire parameter die de ontwikkeling van het segment ondersteunt, is het groeiende aantal online transacties over de hele wereld. Daarnaast is de escalatie van beveiligingsincidenten wereldwijd een andere cruciale parameter die de prestaties van het segment stimuleert. Bovendien wordt voorspeld dat de naleving van toezichtsnormen de groei van het segment in de komende jaren zal katalyseren.

Van alle eindgebruikers zal het BFSI-segment naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren tijdens de evaluatieperiode. Financiële instellingen voeren geleidelijk een digitale transformatie door. Het bezit van zeer vertrouwelijke en gevoelige informatie in de sector is het centrale aspect dat de adoptie van deze oplossingen bevordert. Bovendien zorgen verschillende overheidsmandaten die worden opgelegd ook voor een stijging van de groei van het segment.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (114 pagina’s) over de markt van twee-factorauthenticatie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-factor-authentication-market-3772

Regionale analyse van de markt voor authenticatie met twee factoren

De wereldwijde markt voor authenticatie met twee factoren wordt geanalyseerd voor vijf grote geografische gebieden: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting globaal de top in handen hebben voor de markt voor authenticatie met twee factoren tijdens de beoordelingsperiode. Het centrale aspect dat de stijging van de regionale markt ondersteunt, is de aanwezigheid van belangrijke regionale spelers. Bovendien zullen de grote aandelen in de regio de groei van de markt waarschijnlijk ook katalyseren.

De regionale Aziatisch-Pacifische markt voor twee-factor authenticatie zal de komende jaren naar verwachting een maximale groei vertonen. De groeiende behoefte aan deze oplossingen in de gezondheidszorg wordt beschouwd als het centrale aspect dat de regionale marktprestaties ondersteunt. De groeiende behoefte aan databeveiliging en beveiligingsoplossingen is een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt veroorzaakt. Daarnaast wordt verwacht dat de groeiende technologische ontwikkeling en de snel groeiende bevolking in de regio de groei van de regionale markt de komende jaren zullen stimuleren.

Voorspeld wordt dat de Europese regionale twee-factor authenticatie de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

COVID-19 Impact

De wereld is getuige geweest van verschillende onverwachte veranderingen tijdens de pandemie, en de wereldwijde markt voor twee-factor authenticatie is een van de sectoren die zware verliezen heeft geleden. Aan de andere kant wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor twee-factor authenticatie de komende jaren zal groeien door de groeiende vraag naar gegevensbeveiliging.

Gerelateerde rapporten:

Mobiele AI-markt

Software-as-a-Service-markt

Testmarkt voor internet der dingen

Markt voor IoT-besturingssystemen

Markt voor medische dingen

Markt voor Aanbevelingszoekmachines

Markt voor boerderijbeheersoftware

Markt voor elektronische contractassemblage

Markt voor samengestelde infrastructuur

Markt voor applicatietransformatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Two-Factor Authentication,Two-Factor Authentication Market,Two-Factor Authentication Market Size,Two-Factor Authentication Market Share,Two-Factor Authentication Market Growth,Two-Factor Authentication Market Trends,Two-Factor Authentication Market Analysis,Two-Factor Authentication Market Forecast,Two-Factor Authentication Market Industry