header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde (MVAS) zal naar verwachting 733,83 miljard dollar bereiken en van 2022 tot 2030 groeien met een CAGR van 14,30%.

Jan 29, 2024 9:00 PM ET

Marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde zal naar verwachting 733,83 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van 14,30% tijdens de prognoseperiode. Het toenemende gebruik van smartphones, de stijgende penetratie van mobiel internet en de groeiende vraag naar digitale diensten zijn de belangrijkste factoren die de groei van de MVAS-markt stimuleren. Daarnaast heeft de COVID-19 pandemie de vraag naar MVAS verder versneld, omdat mensen afhankelijker zijn geworden van hun mobiele apparaten voor werk, entertainment en communicatie.

Belangrijkste bedrijven:

De markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde is zeer competitief, met grote spelers zoals Singtel, MyRepublic Limited, PROTECH, InMobi Pte. Ltd, Vodafone Group PLC, OnMobile Limited, CALLUP, Kongzhong Corporation, Stonehenge Telecom, Streamwide SA, Symsoft, Comviva. Andere belangrijke spelers op de markt zijn Google, Samsung, Apple en Amazon, die ook gebruik maken van hun sterke aanwezigheid in de mobiele industrie om MVAS aan te bieden aan hun klanten.

Klik hier voor het Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2969

Marktsegmentatie:

De markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde kan worden gesegmenteerd op basis van servicetype, eindgebruiker en geografie. Per servicetype kan de markt worden onderverdeeld in mobiel entertainment, mobiel bankieren, mobiele betalingen, mobiele informatiediensten en andere. Het segment mobiel entertainment, dat streamingdiensten, mobiel gamen en mobiele tv omvat, heeft het grootste marktaandeel. De toenemende vraag naar entertainment onderweg en de beschikbaarheid van snelle mobiele netwerken zijn belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van dit segment.

Naar eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in individuele consumenten en ondernemingen. Het segment individuele consumenten heeft het grootste marktaandeel, gedreven door het toenemende gebruik van smartphones en de groeiende populariteit van digitale diensten. Het bedrijfssegment zal de komende jaren naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken, omdat bedrijven steeds meer mobiele oplossingen gaan gebruiken voor hun activiteiten.

Drijfveren voor de markt:

Het toenemende gebruik van smartphones en het toenemende gebruik van mobiel internet zijn de belangrijkste drijfveren van de MVAS-markt. Met de beschikbaarheid van betaalbare smartphones en de uitbreiding van 4G en 5G netwerken, hebben meer mensen toegang tot het internet via hun mobiele apparaten. Dit heeft geleid tot een stijging van de vraag naar digitale diensten, zoals mobiel bankieren en mobiel entertainment, wat bijdraagt aan de groei van de markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde.

Daarnaast is de integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën in MVAS ook een belangrijke drijfveer geweest voor de groei van de markt. AI en ML maken gepersonaliseerde en gerichte diensten mogelijk, waardoor ze aantrekkelijker worden voor consumenten. Dit heeft ook geleid tot de ontwikkeling van nieuwe MVAS-diensten, zoals virtuele assistenten en chatbots, die aan populariteit winnen onder gebruikers.

Koop nu een premium onderzoeksrapportvoor uitgebreide marktinzichten.

Marktkansen:

De markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde biedt tal van groeikansen, vooral in opkomende economieën waar het gebruik van mobiele telefoons en de internetpenetratie toenemen. Naarmate meer mensen toegang krijgen tot smartphones en mobiel internet, zal de vraag naar MVAS naar verwachting toenemen, wat kansen creëert voor nieuwe spelers om de markt te betreden.

Daarnaast wordt verwacht dat de toenemende focus op digitale transformatie en de toepassing van geavanceerde technologieën, zoals 5G en Internet of Things (IoT), nieuwe mogelijkheden zullen bieden voor Mobile Value-Added Services. Deze technologieën zullen de ontwikkeling van meer geavanceerde en innovatieve MVAS-aanbiedingen mogelijk maken, wat marktspelers een belangrijke kans biedt om hun dienstenportfolio uit te breiden en meer klanten aan te trekken.

Laatste nieuws uit de sector:

In de afgelopen jaren is de MVAS-markt getuige geweest van een aantal opmerkelijke ontwikkelingen, waaronder partnerschappen, samenwerkingen en productlanceringen. In 2020 ging Google een partnerschap aan met telecomoperator Jio in India om een goedkope smartphone en een reeks digitale diensten aan te bieden, waaronder een spraakassistent en online betalingen. In hetzelfde jaar lanceerde Verizon een nieuw mobiel gamingplatform, Verizon Gaming, in samenwerking met game-streamingdienst Hatch.

Als reactie op de COVID-19 pandemie bieden mobiele operators bovendien gratis toegang tot MVAS zoals telegezondheids- en educatieve diensten om hun klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Dit heeft niet alleen geholpen om het gebruik van deze diensten te verhogen, maar heeft ook de merkreputatie van deze operatoren verbeterd.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-value-added-services-market-2969

Regionaal inzicht:

De regio Azië-Pacific domineert de markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde en is goed voor het grootste aandeel in termen van omzet. De regio is de thuisbasis van enkele van de grootste mobiele markten, zoals China en India, en heeft een hoge mobiele penetratiegraad. Daarnaast zijn het toenemende gebruik van smartphones en de groeiende vraag naar digitale diensten in de regio belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de MVAS-markt.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor MVAS, gedreven door de aanwezigheid van grote spelers en de hoge adoptie van mobiele technologie. De regio’s Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika zullen de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gestimuleerd door de toenemende internetpenetratie.

Bekijk meer verwante inzichten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Mobile Value-Added Services (MVAS) Market,MVAS Market,Mobile Value-Added Services Compnaies,Mobile Value-Added Services,Mobile Value-Added Services Market,Mobile Value-Added Services Market Size,Mobile Value-Added Services Market Share