header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markt voor medische PBM’s, groeikansen, toekomstige vraag en updates van toonaangevende spelers op basis van prognoses voor 2032

Jan 30, 2024 5:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport Medische PBM’s Markt: Informatie per producttype (beschermende kleding, ademhalingsbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming, handbescherming en andere), per eindgebruik (ziekenhuizen, thuiszorg, ambulante/primaire zorginstellingen en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De markt voor medische persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en geëvolueerd als gevolg van verschillende factoren, waaronder wereldwijde gezondheidscrises, technologische vooruitgang en een verhoogd bewustzijn van infectiebeheersingsmaatregelen. PBM’s spelen een cruciale rol in de bescherming van gezondheidswerkers, patiënten en het algemene publiek tegen infectieziekten en beroepsrisico’s in medische omgevingen.

De markt voor medische PBM’ s zal naar verwachting groeien van 22,28 miljard dollar in 2023 tot 32,919 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De belangrijkste onderdelen van de markt voor medische PBM’s zijn beschermende kleding (zoals schorten, overalls en schorten), gelaatsmaskers (waaronder chirurgische maskers, N95 ademhalingstoestellen en gelaatsschermen), handschoenen (latex, nitril en vinyl) en oogbescherming (veiligheidsbrillen en veiligheidsbrillen). Deze hulpmiddelen zijn ontworpen om een barrière te vormen tegen ziekteverwekkers, chemicaliën en andere schadelijke stoffen, waardoor het risico op overdracht en besmetting wordt verkleind.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16165

Segmentanalyse:

Op basis van producttype wordt de markt onderverdeeld in beschermende kleding, ademhalingsbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming, handbescherming en andere. Het segment beschermende kleding zou het grootste marktaandeel hebben in 2022. De toenemende behoefte aan isolatiejassen, overalls en schorten, die allemaal worden gebruikt om de verspreiding van het virus tegen te gaan, kan de oorzaak zijn van de groeiende vraag naar beschermende kleding. Het hoofddoel van een overall is het beschermen van het hele lichaam, inclusief het hoofd, de voeten, de rug en de onderbenen. De FDA deelt beschermende kleding in drie categorieën in: chirurgische isolatiekleding, niet-chirurgische jassen en chirurgische schorten. Bovendien helpt de voortdurende toename van de vraag naar dit soort kleding om de wereldwijde productie van medische PBM’s te ondersteunen.

Op basis van eindgebruik is de wereldwijde markt voor medische PBM’s onderverdeeld in ziekenhuizen, thuiszorg, poliklinische/primaire zorginstellingen en andere. Het segment ziekenhuizen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat het aantal gevallen van het coronavirus snel toeneemt. In ziekenhuizen helpen medische PBM’s de overdracht van ziektekiemen te stoppen. In ziekenhuizen worden drie verschillende soorten medische handschoenen gebruikt: vinyl, nitril en latex. Personeel in de gezondheidszorg is wettelijk verplicht om beschermende handschoenen te dragen in ziekenhuizen en klinieken om hen te beschermen tegen talloze gevaarlijke bacteriën.

Analyse van de concurrentie

Belangrijke spelers op de markt voor medische PBM’s proberen de vraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, waaronder 3M (VS), Alpha Pro Tech, Ltd (Canada), Ansell (Australië), MEDISCA Plattsburgh (VS), 0 & M Halyard, Inc (VS), DuPont de Nemours, Inc (VS), Cardinal Health, Inc (VS), Medline Industries, LP (VS), Kimberly-Clark Corporation (VS) en Honeywell International Inc (VS).

Regionale analyse

In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, blijft de markt voor medische PBM’s robuust als gevolg van strenge regelgevende normen, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en een geavanceerde infrastructuur voor de gezondheidszorg. Er zijn echter schommelingen in de vraag en verstoringen van de toeleveringsketen waargenomen, met name tijdens de COVID-19 pandemie, wat heeft geleid tot meer nadruk op binnenlandse productie en veerkracht van de toeleveringsketen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Medische PBM’s:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-ppe-devices-market-16165

In heel Europa wordt de markt voor medische PBM’s gekenmerkt door strenge regelgeving, wat het gebruik van PBM’s van hoge kwaliteit stimuleert. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben goed functionerende gezondheidszorgsystemen, wat de vraag naar geavanceerde PBM-technologieën stimuleert. Daarnaast stimuleert een groeiend bewustzijn met betrekking tot infectiebeheersingsmaatregelen en veiligheidsnormen op het werk de groei van de markt in deze regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

In Azië-Pacific dragen de snelle industrialisatie, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en strenge overheidsvoorschriften bij aan de expansie van de markt voor medische PBM-apparaten. Landen als China, Japan en India laten een aanzienlijke groei zien, gedreven door de stijgende vraag naar oplossingen voor infectiepreventie en de toepassing van geavanceerde technologieën in de gezondheidszorg.

OnderzoeksrapportPediatrische Katheters Markt per Producttype (Cardiovasculaire Katheters, Urologische Katheters, Intraveneuze Katheters, Neurovasculaire Katheters, Speciale Katheters en Andere), Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken, Ambulante Chirurgische Centra en Andere) en Regio – Voorspelling tot 2030

Informatie overhet onderzoek naar delegale marihuanamarkt per vorm (toppen, olie en andere), toepassing (farmaceutisch en recreatief) en regio (Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportstamcelbanken marktinformatie per celtype (navelstrengstamcellen, volwassen stamcellen, embryonale stamcellen), per type bank (private banken, publieke banken, hybride banken) en per toepassing (thalassemie, hersenverlamming, diabetes, leukemie, autisme) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Medical PPE Devices Market,Medical PPE Devices Market Size,Medical PPE Devices Market Share,Medical PPE Devices Market Growth,Medical PPE Devices Market Trends